Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Wie kan mijn passie en visie vertalen naar een website?

Opdracht ID: 53661

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 26-08-2023
Reacties: 10
Locatie: Zwolle, Overijssel
Laatst gewijzigd: 30-08-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste lezer, hoi,
 
Gezocht iemand die met passie mijn viesie kan vertalen naar een website.
 
Na jarenlang als casemanager en systeembehandelaar in de reguliere zorg te hebben gewerkt is het tijd om zelfstandig te gaan beginnen. Mijn visie en passie treden buiten de kaders van de reguliere zorg, waardoor ik de opleiding lichaamsgerichte psychotherapie en Intergraal holistische massagetherapie heb afgerond.
 
Met Zuiver Verbonden wil ik een plek bieden waar eenieder helemaal mag ZIJN. Geen oordelen, (geen ‘labels)’, geen druk, maar een open hart waar kennis vanuit de reguliere hulpverlenen samenkomen met de paramedische stroming. Middels deze kennis, passie, intuitie en empathie zal ik toekomstige cliënten helpen middels lichaamsgerichte therapie, massage en ouderbegeleiding.
 
Dat ik wat ik graag wil bieden, maar wat zoek ik?:
Iemand die dit wil vertalen naar een website. Mijn idee was om dit zelf te gaan proberen, om na alle investeringen hier wat op te besparen, maar dit ligt echt buiten mijn kwaliteiten. In heb al een logo (zie bijlage) en idee wat ik mooi vind.
Drie voorbeelden van sites die mij heel erg aanspreken qua lay-out, kleuren en sfeer (niet zozeer de tekst) zijn:
  • https://thesoulhealer.nl/
    https://brendavoorbrood.nl/
    https://vrouwvanderoos.nl/
 
Omdat ik lichaamsgerichte therapie wil aanbieden, maar ook massage en ouderbegeleiding wil ik dit ook graag terug laten komen in de site. Tevens een kopje over mij, een kopje contact. Bij het laatste kopje vind ik een mogelijkheid om online afspraken in te plannen ook belangrijk.
Daarbij vind ik het ook belangrijk dat ik, wanneer ik bijvoorbeeld in de toekomst de tekst op de site wat wil veranderen dat ik dit ook zelf kan doen.
 
Warme groet,
Vivian
 

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (10)

Minaxi
Minaxi
26-08-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Peter
Peter
28-08-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Manolito
Manolito
28-08-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Xiabili
Xiabili
28-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
28-08-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Yentl
Yentl
29-08-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Max
Max
30-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Veri
Veri
30-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
28-08-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
30-08-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Website designer gezocht affiniteit Zuid Amerika en Arabisch

Geplaatst: 18 jul
Voor een nieuw bedrijf in Brazilie zijn we op zoek naar een websitemaker die affiniteit heeft met Zuid Amerikaanse tinten en van Arabische tinten. Het product betreft een nieuw Arabisch parfum dat eind dit jaar gelanceerd zal worden in een shoppingmall in Fortaleza. De parfums worden gemaakt van natuurlijke arabische olieen. Aanvullende vragen: Website mag op basis van template worden ontwikkeld.:…

Website ontwerper gezocht voor Auto Poets bedrijf.

Geplaatst: 18 jul
Voor ons bedrijf (een autopoets bedrijf in de Zaanstreek dat zich richt op b2b) zijn we op zoek naar iemand die onze website kan vernieuwen. We bieden nu namelijk meer diensten aan die erg belangrijk zijn voor bedrijven in de regio waarvan zij het nog niet weten. Ook willen we graag een afsprakensysteem waarbij klanten zelf online een afspraak kunnen maken om hun auto weer naar showroomstaat te brengen…

Wordpress developer (boekingswebsite)

Geplaatst: 9 jul
Ik heb voor een korte klus een developer nodig die vaardig is in het wijzigen van back-end wordpress. Specialiteiten: HTML, CSS, PHP, Jquery Kan per direct starten, kom in contact voor details. Aanvullende vragen: Website mag op basis van template worden ontwikkeld.: Nee Bestaande website moet worden vernieuwd.: Nee Domeinnaam en webhosting is niet vereist.: Nee De mogelijkheid voor een blog moet…

Wordpress website up to date houden

Geplaatst: 21 jun
Ik ben op zoek naar iemand die zo nu en dan miijn Wordpress website kan updaten en kleine aanpassingen kan doen. Aanvullende vragen: Website mag op basis van template worden ontwikkeld.: Nee Bestaande website moet worden vernieuwd.: Ja Domeinnaam en webhosting is niet vereist.: Nee De mogelijkheid voor een blog moet aanwezig zijn.: Nee Aanvullende vragen: Website mag op basis van template worden ontwikkeld.:…

WORD PRESS medewerker voor onderhoud en doorontwikkeling

Geplaatst: 18 jun
Beste freelancers, Voor onze WORD PRESS website STORICH Selfstorage ben ik op zoek naar een freelance medewerker (éénpitter) die op ad hoc basis het onderhoud doet, in staat is wijzigingen en uitbreidingen te realiseren enz. De website is nu in MVPstatus en zal in de loop van het jaar worden uitgebreid met meer functionaliteit. Budget €30-40 per uur.

Looking for a Wordpress Web Developer

Geplaatst: 14 jun
Hi there!  We need someone with the technical capacity to help us solve some issues we have on our website. From what I understood, we have a custom made template website hosted on Wordpress and at the moment there are issues on adding pages and updating existing pages on the website. We need someone's help to fix this and make it workable again. Could you please advise on whether you would…

Digital Marketeer Woocommerce and Wordpress

Geplaatst: 18 jun
Beste freelancer, ik zoek iemand die veel ervaring heeft met Woocommerce en Wordpress. Ik heb een webshop die op deze platforms draait en heb af en toe ondersteuning nodig om alles netjes te houden in de webshop. Bij voorbeeld met het installeren van plugins, updates, SEO en het leveren van webshop foto's. Ben jij onze topper?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht