Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Xiabili

Xiabili Xiahilil
Over Xiabili

Met zijn diepgaande en veelzijdige ervaring in internationaal projectmanagement, heeft Xiabili 'Bili' Xiahilil zichzelf onderscheiden in de ICT-sector. Bili's professionaliteit en expertise komen niet alleen tot uiting in zijn werkervaring, maar ook in zijn succes als hoog gewaardeerde auteur op Themeforest.net. Zijn product is meer dan 3000 keer verkocht en heeft van 99% van de klanten een 5-sterrenbeoordeling ontvangen, wat zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid onderstreept.

Bili heeft een passie voor het inlossen van gebruikersverwachtingen op de meest efficiënte, veilige en beheersbare manier, en zijn expertise strekt zich uit over het gehele spectrum van systeemontwikkeling. Hij heeft ervaring met end-to-end oplossingen en legt sterke nadruk op gebruikerservaring. Zijn vaardigheden omvatten frontend-ontwikkeling met Angular, React en HTML/SCSS, backend-ontwikkeling met Java, PHP en Node.js, en het werken met databases zoals Postgresql, MySql en Oracle. Bili's ervaring omvat ook messaging-systemen zoals RabbitMQ en Kafka, en cloud-oplossingen zoals Azure en AWS, naast zijn...

 

Portfolio

Top rated Responsive Business Theme op Themeforest
Loading.

 

Vraag Xiabili direct om offerte


Stuur een bericht