Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Javaspin

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Xiabili Xiahilil is na zijn studie HBO Informatica in 2011 direct aan de slag gegaan als ICT ondernemer in Istanbul. Hij heeft verschillende projecten binnen gehaald van de Turkse overheid, met deze projecten heeft hij enorme ervaringen opgedaan op het gebied van programmeren en projectmanagement.
Momenteel is hij terug in Nederland en opzoek naar nieuwe uitdagingen.
Hij is geboren en op gegroeid in China, met zijn 20ste is hij met zijn ouders geëmigreerd naar Nederland, gedurende 13 jaar in Nederland heeft hij de Nederlandse taal zelf geleerd, hij is met zijn studie MBO2 doorgegroeid naar een HBO ICT opleiding.
Naast dat hij de talen Chinees, Engels, Turks, Nederlands en Oeigoers beheerst, is hij ook goed in Java, PHP, SQL, Linux, Android en Objective-C, kortom is hij een fullstack programmeur en zeer ervaren internationale ICT freelancer. Hij is 37 jaar (geboren in 1979) oud, getrouwd en een trotse vader van twee zonen.

Portfolio

sk.jpg

Sanalkurs.NET

Tijdens mijn loopbaan in Istanbul, heb ik deze portaal compleet opgebouwd met de volgende technology: Laravel 5.2, jQuery, Bootstrap 3, MySql, SASS, HTML5 en Redis. Sanalkurs.NET is een van de populairste e-learning portaal in Turkije geworden, er zijn op dit moment bijna 250 duizend gebruikers, dagelijks komen er duizenden bezoekers. Dit portal is bedoeld voor mensen die online gratis lessen, blog, nieuws en cursussen willen geven/volgen. Dagelijks delen de gebruikers hun kennissen met andere en er wordt gediscussieerd over verschillende onderwerpen. Dit portal is zo populair geworden, dat we regelmatig uitnodigingen ontvangen van verschillende Turkse Universiteiten om workshops of seminars te organiseren. Waarvan wij tot nu toe 8 seminars hebben georganiseerd.
ggp.jpg

gencgonulluler.gov.tr

Dit is een overheidsproject van de Turkse Ministerie van Sport en Jongeren, ik heb de aanbesteding gewonnen vervolgens hebben we het product in 2015 met succes afgeleverd.

Dit portaal geeft de mogelijkheid aan overheid organisaties, hun vrijwilligersvacatures te kunnen plaatsen, zodat landelijk alle burgers die vrijwilligerswerk willen verrichten, op deze vacatures kunnen reageren. Er zijn verschillende gebruikersrollen gedefineerd in dit portal, zodoende mag een gebruiker meerdere rollen en rechten op meerdere organisaties hebben. De geautoriseerde gebruiker mag de vacatures en de kandidaten voor de behorende vacature beheren.
uga.jpg

Genc Akademisi

Genç Academisi is mijn tweede project wat ik van de Turkse Ministerie van Jongeren en Sport heb binnen gehaald. Dit portal is heel uitgebreid met verschillende use cases. Dit portaal heeft verschillende user rollen. waarvan administrator en docenten lesroosters kunnen maken. de leerlingen kunnen zich inschrijven en aanmelden voor de lessen die online aangeboden worden. Er wordt een algoritme geprogrammeerd om dubbele lessen op de zelfde tijd/locatie te voorkomen. TITLE: Genç Akademisi DATE: 01-03-2016 CLIENT: Turks Ministerie van Jongeren en Sport WEBSITE: http://uga.gsb.gov.tr/
sk-dergi.jpg

Sanalkurs Android

Sanalkurs.NET is een van de populaire e-learning portaal in Turkije. Deze interactive Android applicatie (https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sanalkurs.dergi) biedt gebruikers mogelijkheid aan om PDF tijdschriften te lezen. De PDF bestanden worden van een API PHP server opgehaald, daarna worden deze list in een Cower Flow template getoond, gebruikers kunnen de tijdschriften downloaden. Er is een intern PDF reader geïmplementeerd, dat betekent dat de gebruikers de tijdschriften, direct in de app kunnen lezen. De editor van tijdschriften kunnen URL of YouTube link aangeven op een tekst of afbeelding, zodat de lezer op deze link kan klikken. Bij een youtube filmpje komt een pop-up te voorschijn waar je de film kan bekijken.

Vraag Xiabili direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden