Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Webpagina voor Studentenorganisatie Maastricht

Opdracht ID: 43303

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 30-04-2020
Reacties: 10
Locatie: Maastricht, Limburg
Laatst gewijzigd: 04-05-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Door de gevolgen van Covid-19 gaat de INKOM (introductieweek voor studenten in Maastricht) niet door. Dit is een week waar veel studentenorganisaties, waaronder wij, een groot deel van onze nieuwe leden uit haalt. Omdat het fysieke aspect nu wegvalt, willen wij zichtbaarder worden online. Om daar voor te zorgen willen wij een simpele website laten ontwikkelen om zo direct in contact te kunnen komen met potentiële nieuwe leden.

Onze organisatie is een overkoepelende organisatie voor 31 onafhankelijke disputen in Maastricht. Ons doel is om samen de krachten te bundelen om zo op te boksen tegen de studentenverenigingen in Maastricht. Dit terwijl elk dispuut zijn of haar eigen vrijheid en normen en waarden behoudt. Wij hebben hier ook geen invloed op. Daarnaast loopt de communicatie, bijvoorbeeld met de universiteit, via ons en wij spelen dit weer door naar alle disputen.

Ons idee
Als je de pagina opent dan zie je meteen een grote foto, of kort herhalend filmpje van een van onze feesten. In deze foto of in het filmpje staat de titel: "Ben jij al om?" met kort daaronder enkele USP's. Verder moet er ook meteen een knop zichtbaar zijn waarmee de bezoekers meteen in contact kunnen komen met onze disputen of ons.
Daaronder de titel "onze disputen" met alle 31 disputen op een rij met elk een foto, de naam van het dispuut en een korte omschrijving. Hier kunnen de bezoekers op klikken, waarnaar ze doorgeleid worden naar een pagina met een grote omslagfoto, een uitgebreidere omschrijving en social media icons en verwijzing naar hun website. Als laatste een contactformulier zodat bezoekers direct in contact kunnen komen met het dispuut.
Onder onze disputen willen we een korte omschrijving van ons, waaronder als laatste een contactformulier komt te staan waarmee bezoekers direct contact kunnen opnemen met ons of met onze disputen.

Wij hebben alle foto's en teksten al klaar staan, alleen het technische werk hebben wij nog nodig om ons idee tot werkelijkheid te volbrengen. Wij vinden het prima als er een template voor WordPress wordt gebruikt om deze relatief simpele website te maken. Daarnaast kunnen de 31 pagina's over onze disputen gekopieerd worden waar alleen andere foto's, teksten en links in hoeven veranderd te worden. We hebben nog geen domeinnaam, die zal nog moeten worden aangevraagd. Omdat deze pagina alleen voor ons voordelig is vanaf nu tot en met de INKOM, dus tot september is hosting voor ons voldoende. Daarna zou de webpagina offline kunnen gaan.

Wij hebben, omdat de website relatief simpel is en wij alle teksten en foto's al klaar hebben staan, een beperkt budget beschikbaar. Mocht je een gegronde reden hebben waarom dit niet haalbaar is, dan is het budget natuurlijk altijd overlegbaar.
Daarnaast zoeken wij ook nog iemand die onze algemene website ontwikkeld. Dus bij een tevreden resultaat of overleg kunnen we dit ook bij jou neerleggen.

Wij horen graag van je.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (10)

Jeroen
Jeroen
30-04-2020
4 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
30-04-2020
8 referenties
Gemiddelde score
10
Didier
Didier
30-04-2020
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Arnoud
Arnoud
30-04-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Geert
Geert
30-04-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Robin
Robin
30-04-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Manda
Manda
30-04-2020
5 referenties
Gemiddelde score
10
Marcel
Marcel
30-04-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Monique
Monique
30-04-2020
12 referenties
Gemiddelde score
9.6
Femke
Femke
30-04-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Website voor Schoonheidssalon

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een website kan maken voor mijn schoonheidssalon. Het volgende moet ieder geval op de website aanwezig zijn:   verkoop producten inplannen van afspraken informatie over wat ik doe, zoals behandelingen et cetera   Ik weet niet zo goed wat ik hiervoor kan en mag vragen. Wellicht komen we er samen uit ? Interesse? Reageer direct!

Simpele Bedrijfswebsite Bouwen in WordPress

Geplaatst: 18 mei
Beste freelancers, Ik heb een relatief simpele website nodig, waar enkele stukken tekst, wat illustraties en contactgegevens nieuw bedrijf op komen te staan. Heb zelf een (zeer middelmatige) opzet gemaakt in Wix, en wil nu dat er een (betere) versie wordt gemaakt die in ieder geval de komende maanden/komend jaar kan draaien. Hoeft verder niets achter te zitten, geen chat/Social media, noch een database…

Aanpassingen Plug in WP Store Locator

Geplaatst: 17 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die enkele aanpassingen kan doen aan de plug in WP Store Locator. Tarief in overleg. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet

WooCommerce xCore Plug in voor Exact Online

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, Ik heb een WordPress pakket en een Exact online abonnement en ik wil exporteren van Exact naar WordPress met xcore maar daarvoor moet ik een api implementeren in WordPress en dat vind ik te duur bij xcore (400 euro). Wie wilt die api plaatsen en wat kost mij dat? Het gaat over deze plugin WooCommerce xCore-plug-in. Deze is eenvoudig te downloaden via GitHub. WordPress…

Freelance WordPress Kenner Gezocht

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die thuis is in de programmeertaal van WordPress om af en toe bij te springen bij kleine vragen/aanpassingen. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

WordPress Expert voor Omzetten Site (Per direct tm mid-juni)

Geplaatst: 12 mei
Beste freelancers, Wij zoeken iemand met gedegen WordPress kennis die ons kan helpen bij het uitbreiden, aanpassen en live plaatsen van de nieuwe website die we aan het ontwikkelen zijn. Onze website is gebouwd op het GeneratePress thema. Met de functies die dit thema biedt hebben we vanaf scratch onze eigen child theme gebouwd. In verband met een tijdelijk afwezige collega is het aan jou de taak…

Uitzendbureau Website Ontwikkelen in WordPress

Geplaatst: 6 mei
Beste freelancers, Wij willen een vacature matching website starten. Wij willen een eigen mooie website krijgen voorzien van onze teksten en kleuren. Ook zijn we benieuwd of er aanpassingen of toevoegingen mogelijk zijn in functionaliteiten. Het idee is dat men gratis kan solliciteren op vacatures, en gratis een vacature kan plaatsen (Uiteraard met een controle door ons) Van de binnengekomen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht