Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk

Vertaling van Nederlandse Website naar Duits en Frans (WMPL)

Opdracht ID: 49466

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 19 nov
Reacties: 8
Laatst gewijzigd: 1 dec
Status: Match!
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een vertaler die mij kan helpen bij het vertalen van mijn website van het Nederlands naar het Duits en later ook naar het Frans.
We beginnen met producten en categoriepagina's. Enkele blogs en andere pagina's volgen later.

Op dit moment is de website van het Nederlands naar het Engels vertaald met behulp van de WMPL plugin. Ik wil de site graag blijven gebruiken, dus ik zal een apart account voor je maken (WMPL) waarmee je de vertaling rechtstreeks online kan uitvoeren.
Daarnaast hebben we een onbeperkt aantal automatische vertalingen binnen WPML (we kunnen Google, Microsoft of Deepl gebruiken), dus u hoeft in principe alleen de gegenereerde vertalingen te controleren en waar nodig te corrigeren. Alleen categoriepagina's moeten handmatig worden vertaald, op de een of andere manier ondersteunt het geen automatische vertaling.

Volgens WPML-statistieken hebben we het over een totaal van +- 100.000 woorden, maar in werkelijkheid zal het veel minder zijn, omdat er veel herhalingen zijn en niet alle inhoud vertaald hoeft te worden. Ik denk +- 55 tot 60k woorden inclusief herhalingen.

Houd bij het berekenen van je offerte rekening met:
  1. Het meeste werk zal zitten in het controleren van reeds vertaalde inhoud.
  2. Hoogstwaarschijnlijk zal ik terugkerende klant zijn
  3. Op een gegeven moment zullen we de oefening nog een keer doen voor de Franse taal
  4. We moeten voor het einde van het jaar beginnen, dus de factuur zal in dit fiscale jaar zijn, de vertaling kan later worden voltooid.


Ik weet niet zeker wat de beste manier is om af te spreken voor deze opdracht, per woord, per uur, of een totaalprijs... het is aan jou. Houd er wel rekening mee dat er tijdens de vertalingen nieuwe inhoud toegevoegd wordt. Met belangstelling zie ik je offerte tegemoet.

Freelance vertalers die hebben gereageerd (8)

Rosanna
Rosanna
19-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Koert
Koert
19-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Jet
Jet
19-11-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Renske
Renske
19-11-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Martell
Martell
19-11-2021
27 referenties
Gemiddelde score
9.6
Nathalie
Nathalie
19-11-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.6
Tanja
Tanja
19-11-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Irene
Irene
19-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance vertaalopdrachten

Freelancer Vertaler Gezocht voor Website Nederlands - Engels
Geplaatst: 26 nov
Beste freelancers, Wij zijn met spoed op zoek naar een bedrijf dat onze website in het Engels kan vertalen. Het gaat om een Nederlandstalige website, de teksten bestaan uit ca. 3 - 4  A-tjes. Kan jij ons helpen? Reageer dan direct!

Vertaling van Webshop Teksten (Nederlands-Duits)
Geplaatst: 4 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mijn webshop de algemene voorwaarden, retours en privacybeleid in het Duits kan vertalen voor mij. Heb je hier ervaring mee en ben je beschikbaar? Dan zie ik graag een offerte via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Zweedse Vertaler Gezocht voor Cosmetica Merk
Geplaatst: 1 nov
Beste freelancers, Voor een cosmetica merk zijn we op zoek naar een Nederlands - Zweedse vertaler die regelmatig korte marketing teksten voor ons kan vertalen. Graag een reactie met daarin je rate per woord.

Franse Vertaler Gezocht voor Tekst op een Verpakking
Geplaatst: 1 nov
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een vertalers voor een eigen beauty product, het betreft een Nederlandse tekst naar het Frans die wij gebruiken op de achterkant van de verpakking. Kan jij ons hiermee helpen? Reageer dan nu!

Engels Vertaler Gezocht voor Bekend Beautymerk
Geplaatst: 29 okt
Beste freelancers, Voor een bekend beauty merk zijn wij op zoek naar een Engels vertaler. We hebben een presentatie gemaakt en deze zelf vertaald naar het Engels, maar zouden we graag nog na willen laten kijken door een professionele vertaler. Interesse? Dan zien we je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Freelancer Russisch-Nederlands Vertaler Gezocht
Geplaatst: 29 okt
Beste freelancers, Vijf pagina's Russisch vertalen naar het Nederlands. Het is een contract van een bank met een Russische vrouw. Haar appartement is onderpand. Ik moet precies weten wat er in staat en graag op korte termijn. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Toon meer