Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Renske

Renske
Over Renske

Ik ben een vertaalster Duits met hart voor de taal en voor het vak, die haar jeugd in Nordrhein-Westfalen, Duitsland, heeft doorgebracht. Ik houd van afwisseling en uitdaging. Bij elke nieuwe klant bestudeer ik zijn/haar website en professionele visie grondig en ga daarna op onderzoek uit in de doeltaal. Ik pas me snel aan nieuwe situaties aan en ben bereid om ook tijdens een project het roer conform de wensen van een klant volledig om te gooien.
Ik sta onder het nummer 2474 geregistreerd als juridisch vertaalster EN/NL-DE bij het Wbtv. Ik werk voor gerenommeerde vertaalbureaus, advocatenkantoren en het O.M. Daarnaast heb ik o.a. werk verricht voor o.a. Monumentenzorg, Rijkswaterstaat, Aviko, Ministerie van Buitenlandse Zaken en Hunkemöller, waardoor men kan stellen, dat ik van alle markten thuis ben. Ook heb ik inmiddels acht boeken op mijn naam staan en werk ik ook graag op medisch vlak. Ik werk snel, serieus en altijd...

Uitstekend
1 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Baby- bis Vorschulalter
Loading.

Babysachen zum Selbermachen
Loading.

Gib Mir doch deine Angst
Loading.

Duivelskind
Loading.

Reflexologie voor baby's
Loading.

De Held van Anwyn
Loading.

 

Vraag Renske direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht