Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tekstschrijver Gezocht met Kennis over Halal

Opdracht ID: 33192

Budget: € 50 tot € 500
Geplaatst: 08-02-2018
Reacties: 4
Locatie: Zevenbergen, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 28-02-2018
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een nieuw, internationaal project zijn wij op zoek naar ambitieuze en vlot schrijvende tekstschrijvers.

Wat vragen wij?
Allereerst vragen wij dat je makkelijk leesbare teksten schrijft.
Daarnaast is het belangrijk dat je kennis hebt over het onderwerp 'halal'.
Binnen dit onderwerp kunnen we in overleg de verdere invulling bepalen. Als we samen starten schrijf je zowel voor de website als voor eventuele nieuwsbrieven. De doelgroep kan zowel B2B als B2C zijn.
Zodra het forum dat bij de site geopend wordt actief is zal ik tevens een beroep willen doen op jouw kennis als mensen beweringen doen over halal etc.
We zoeken overigens meerdere halal-schrijvers!

Voor de goede orde benadruk ik:
- dat de site niet alleen over voedingsmiddelen gaat. Ook andere halal-producten en diensten kunnen worden besproken;
- dat er vooralsnog niet aan affiliate marketing en/of dropshipping zal worden gedaan en er ook geen reclames voor alcohol, adult industrie of casino's zal worden geplaatst;
- de site niets te maken zal hebben met religie. Je hoeft dus niet islamitisch te zijn om voor ons te schrijven. Wel verzoeken we je rekening te houden met islamitische bezoekers en respectvol met hen te communiceren. Andersom verwachten wij dat als je islamitisch bent, je geen moeite hebt met het respectvol communiceren met mensen die niet islamitisch zijn en 'het geloof' buiten de communicatie laat.

Het is onnodig te reageren als je niet aan bovenstaande kwalificaties voldoet. In een ander geval maken we graag kennis met jou! Bovendien scoor je pluspunten als je aantoonbaar:
- naast het Nederlands één of meer andere talen beheerst;
- verstand hebt van (internationale) SEO;
- Een netwerk hebt bij 'halal-ondernemers';
- de teksten zelf in wordpress kunt plaatsen.

Wat kun je van ons verwachten?
- Als wij besluiten met elkaar samen te werken krijg je een vaste vergoeding per geschreven artikel;
- Wij stemmen het aantal artikelen vervolgens aan het eind van de maand af en betalen daarna binnen 14 dagen na ontvangst van jouw factuur;
- we stellen maandelijks, voorafgaand aan iedere maand, in overleg een content-kalender op. Jij bepaalt vervolgens wanneer je in die maand de afgesproken artikelen aanlevert;
- op termijn zullen we je, indien dit je leuk lijkt, ook producten/diensten verstrekken om te testen en er een review, test of vergelijking over te schrijven. Naast de vergoeding mag je het product/de dienst dan houden;
- we verwachten vanuit dit project veel opdrachten te krijgen voor het schrijven van teksten en SEO-optimalisatie. Als je tijd en ruimte hebt kun je je aanmelden voor onze pool, we zullen je dan met voorrang betrekken bij betaalde projecten van/voor onze klanten.
- er is ruimte voor eigen initiatief en meedenken wordt gewaardeerd.

Wat moet je doen als je enthousiast raakt bij het idee dat je je straks bezig mag houden met bovenstaande activiteiten?

Schrijf een reactie die ons ervan overtuigt dat je de 'halal' tekstschrijver bent die wij zoeken en geef aan welke pluspunten voor jou van toepassing zijn (graag indien van toepassing de talen specificeren). Completeer jouw reactie met:
- voorbeelden van recent werk (mogen links zijn);
- de bevestiging dat je over kvk- en BTW-nummer beschikt of hoe je de betaling anders legaal wilt laten verlopen;
- de onderwerpen van de eerste drie artikelen die je voor ons zou schrijven als we gaan samenwerken.

Zodra we jouw reactie ontvangen zullen we je vragen een proefartikel van 500 woorden te schrijven over een door ons op te geven onderwerp. Als het artikel ons overtuigt om het te plaatsen dan zullen we een skype-gesprek plannen om de samenwerking te bespreken. Als alles akkoord is plaatsen we het artikel als eerste van onze (betaalde) samenwerking. Mocht het artikel niet voldoen dan geven we je feedback en plaatsen we het artikel uiteraard niet.

Heb je zin om aan de slag te gaan en deel uit te maken van dit leuke initiatief? Laat dan snel wat van jou horen!

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (4)

Lieve
Lieve
13-02-2018
1 referenties
Gemiddelde score
10
Sjoerd
Sjoerd
08-02-2018
5 referenties
Gemiddelde score
9.6
Clemente
Clemente
08-02-2018
0 referenties
Gemiddelde score
Claudia
Claudia
08-02-2018
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance tekstschrijver opdrachten

Tekstschrijver gezocht! Werk flexibel inzetbaar

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je marktconform. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Content specialist (tekst schrijver)

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancer We zijn op zoek naar iemand die de teksten voor op websites die we ontwikkelen kan schrijven. Onze huidige contentspecialist is gestopt en in vaste dienst gegaan ;-( De eerste opdracht zou gaan om een vraag en aanbod website/app. Het gaat om de content(tekst) voor op de website. Bij een prettige samenwerking, kan het gaan om meerdere opdrachten. Sta jij hiervoor open? Alvast bedankt.…

Interieur tekst schrijver gezocht

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ben op spoed naar iemand die ervaring heeft om teksten te schrijven in de meubelbranche, die dus ervaring heeft met stoffen, vormen, aankleding, eigenlijk dus een interieur tekst schrijver, vooral gericht op slaapkamers en op het gebied van boxsprings.

Blog/case copywriter

Geplaatst: 6 jan
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar iemand die elke maand een case of blog kan schrijven voor op onze website. De case kan gaan over een campagne of project die we recent hebben gedraaid, of over een interessant onderwerp waar wij bepaalde learnings of insights van hebben. Wat zijn precies je taken: 1. Je voert elke maand een kort interview met iemand die verstand heeft van de case of blog-onderwerp.…

SEO teksten schrijven voor reiswebsite (zonbestemming)

Geplaatst: 13-12-2023
Beste freelancers, Voor een reiswebsite over een zonbestemming, zoek ik een SEO tekstschrijver. Het gaat om ongeveer 70 pagina's met in totaal zo'n 35.000 woorden. Onderzoek naar de inhoud voor de teksten kan via Wikipedia, andere websites die erover geschreven hebben en ChatGPT. De teksten mogen niet worden overgenomen van ChatGPT en moeten volledig zelf geschreven zijn. Budget: €2500…

Website laten vertalen

Geplaatst: 07-10-2023
Website laten vertalen van het Nederlands, naar Engels en Duits. - Ervaren freelancer gezocht, starten aub zo spoedig mogelijk. (oktober 2023) - Deadline voor 1 november 2023 klaar.  - De opdracht mag op afstand uitgevoerd worden.   

Website Vertalen Engels naar Nederlands

Geplaatst: 20-09-2023
Beste vertalers, Wij zoeken een vertaler Engels-Nederlands om 13 websitepagina's te vertalen. Het gaat om onze website in IT and cyberveiligheid. Het aantal woorden per pagina is verschillend. Er zijn ongeveer 500 woorden per pagina. Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast bedankt!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht