Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Sjoerd

Sjoerd Claassen

Grafisch vormgever - webdesign - van creatie tot publicatie

|
Locatie: Hoofddorp
|
Actief sinds: 26-04-2013
|
Uurtarief: € 55
|
Profiel bekeken: 2502 keer
|
KvK-nummer: 34230749 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

design2press

Adresgegevens

Burgermeester Pabstlaan 10-D9
2131XE Hoofddorp

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Het is mijn passie uw logo, huisstijl en website tot in de puntjes te verzorgen. Het is in de loop der jaren een uitdaging geworden bedrijven hun eigen identiteit en uitstraling mee te geven, vaak door een basis wordpress template dusdanig aan te passen zodat deze uw boodschap zo goed mogelijk over brengt. Het zoeken naar geschikt beeldmateriaal, kleur- en lettertype-gebruik wordt zorgvuldig op elkaar afgestemd. Ik kom graag eens langs om uw wensen door te nemen maar U bent uiteraard ook welkom op mijn werkplek in Hoofddorp.

Een gedreven, flexibele creatieve vormgever met ruim twintig jaar ervaring in de grafische industrie waarvan 10 als zzp-er. Naast de vormgeving voor al uw drukwerk en digitale media, verzorg ik ook de vormgeving en eventueel restyling van uw (Wordpress) website, rekening houdend met de zoekmachine optimalisatie, SEO.

Ik denk graag conceptueel met u mee voor het creëren van uw:
- Huisstijl en logo design (Illustrator, Photoshop)
- webdesign + SEO (Wordpress, Muse)
- Flyers, brochures (Indesign, Photoshop)
- Customised (e)mailings (Mailchimp)
- interactieve PDFfen en -formulieren (Indesign, Acrobat Pro)
- Apps

Mijn uurtarief voor vormgeving is 55,- maar bij langdurige opdrachten of een vast samenwerkingsverband zijn er andere afspraken mogelijk.

Een greep uit mijn websites:
http://onelogistics.eu/
http://ikwileenhuisinspanje.nl/
http://dutch-matters.com/
http://trainlodge.com/
http://www.brouwmaatje.nl/
http://mymodern.com/designers/
http://www.huidkliniekhilversum.nl/
http://www.aannemersbedrijf-meerbouw.nl/
http://www.zorgpodium.amsterdam/
http://www.medivents.nl/
http://www.pedicurevoetzorg.nl/


Als ervaren vormgever / DTP-er bied ik kwaliteit waar het om professioneel vormgeven gaat, met behoud van flexibiliteit en creativiteit. Kortom, betrouwbaar, hoog niveau, snel en met een “hands-on” mentaliteit en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

De vormgeving van tijdschriften, advertenties, folders en het ontwikkelen van uiteenlopende huisstijlen en websites is een passie. Ik verzorg het gehele traject van vormgeving tot publicatie. Gewend aan korte deadlines biedt ik kwaliteit tegen een betaalbare prijs, veel klanten zie ik dan ook terug voor een volgende opdracht. Service en nazorg zijn standaard in mijn aanpak.

Enkele bekende namen waarvoor ik heb gewerkt zijn:
Veronica Magazine, Humanitas, De Telegraaf, Sp!ts, Tips&Trucs; Hermitage, Verizon, Voetbal maandblad Johan, het Ajax magazine, en de "Muze" van het Concertgebouw Amsterdam. Ruime ervaring heb ik verder in het personaliseren van drukwerk in tekst en beeld.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Claassen

Portfolio

Referenties

Datum:
15-01-2018
Van:
Jesse Heeringa
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Alhoewel wij er uiteindelijk voor hebben gekozen deze opdracht intern uit te voeren, was Sjoerd onze 1e keus. Hij is enthousiast, komt met goede ideeën en pakte meteen aan met het maken van een dropbox map. Drukwerktechnische ervaring is een dikke pre. Daarnaast verzorgt Sjoerd ook nog online activiteiten. Aanrader voor elke klus die je gedegen wilt laten uitvoeren!
Datum:
20-10-2016
Van:
rob de kok
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Design2press is voor ons bedrijf Senroyal en Huid Kliniek Hilversum een essentiële partner voor het ontwikkelen van onze huisstijl en de communicatie met onze klanten. Design2press kan over alle communicatie en reclame uitingen meedenken en ook direct uitwerken en snel opleveren. Of het nu om onze website, pui bestickering, wandfoto’s, grote banners, flyers, FB uitingen, magazine advertenties, video editing, of mailplatforms en communicatie gaat, alles gaat voor ons via Design2press en daarmee is ook gelijk onze huisstijl bewaakt. Uitermate gedreven, flexibel en betrouwbare partner voor onze bedrijven.
Datum:
11-10-2016
Van:
ellen pater
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Sjoerd is een gedreven designer, die behalve zelf ook met creatieve oplossing komt, tikje eigenwijs, met snelle resultaten, vernieuwend en pakkend. Iets wat zelden te vinden is, van beide werelden de kennis en uitvoering; design, huisstijl, ontwerp ook van magazines en multimedia kennis, websites, FB, Mailchimp, templates. 1 aanspreekpunt en altijd bereikbaar, korte lijnen, snel resultaat. Prijs kwaliteit uitstekend voor een MKB'er. Wij groeien en Sjoerd schaalt enthousiast met ons mee.
Datum:
10-02-2016
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik vind het erg prettig om met Sjoerd samen te werken. Hij is een vakman met hart voor zijn werk: creatief, flexibel, komt afspraken na en denkt 'out of the box' mee in het hele proces.
Datum:
10-02-2016
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Begreep meteen wat wij wilden, snelle levering, eenvoudige communicatie!

Uitgevoerde opdrachten

Folder Ontwerp voor Lunchroom in Amsterdam
Beste freelancers,    Grafisch vormgever gezocht voor folder ontwerp lunchroom Amsterdam.    Een groot pannenkoekenhuis/ lunchroom in Amsterdam is op zoek naar een ervaren grafische vormgever/ DTP'?er! Door samenwerking met hotels en touroperators in de omgeving hebben wij opvallend uitziende kaartjes en folders nodig. Iets…
Amsterdam 14 jan
Ontwerpen Cadeaubon met Unieke Volgnummers
Beste freelancers,    Opdrachten: Ontwerpen cadeaubon, bon met unieke volgnummers van 0001 t/m 0200.    Deze bonnen moeten als volgt opgemaakt worden: Het wordt een gevouwen bon van 130x130 (bestand moet dus 260x130mm zijn). De voorzijde is telkens hetzelfde Aan de binnenzijde moet rechts onderin telkens een uniek nummer meelopen…
Scherpenzeel 18-11-2016
Mailchimp Nieuwsbrief Template Inrichten
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die voor ons een MailChimp template zou kunnen inrichten. Het gaat om een template die gebruikt gaat worden voor het doen van mailings naar onze klanten.    Heb je ervaring met het maken van MailChimp templates? Dan zien wij graag een reactie tegemoet.
14-10-2016
Ontwerpen Huisstijl en MailChimp Template
Beste freelancers,    Is er iemand die voor mij die een huisstijl plus logo kan ontwerpen en hiervan een template kan maken in MailChimp?    Ik wil graag een standaard template gaan gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven. Deze template wil ik graag in de stijl van mijn website en Facebook pagina. Maar ik ben niet tevreden…
09-10-2016
Vormgevers en Illustratoren Gezocht (Islamitische Basisschol...
Beste freelancers,    Voor mijn taken als ontwikkelaar van educatief materiaal voor islamitische basisscholen ben ik regelmatig op zoek naar geschikte illustratoren en vormgevers.    Mocht je geïnteresseerd zijn in dan graag een reactie met verwijzing naar je portfolio met pagina- dan wel illustratieprijzen. Thuiswerken is…
Delft 09-02-2016
Grafisch Ontwerper Gevraagd (Bestelformulieren)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een een grafisch ontwerper voor de vormgeving van twee A4 Bestelformulieren.    U ontvangt twee A4 Wordbestanden die in een grafisch programma van uw keus worden nagebouwd. Aanleveren aan ons als PDF bestand. De tekst mag tbv vormgeving worden gewijzigd. Er is een budget van 100 tot 200…
05-02-2016
Word Sjabloon Laten Maken
Geachte professionals,    We zijn een basisschool en we hebben zelf een nieuw rapport voor de ouders en kinderen bedacht. Dat willen we graag in een Word document mooi opgemaakt hebben (template). Op een manier dat het er mooi en fris uit ziet en leerkrachten er makkelijk in kunnen werken (bolletjes aanvinken en in tekstblokken kunnen typen,…
Amsterdam 20-12-2013

Vraag Sjoerd direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden