Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Taalmuis

Profiel

Ik ben Claudia Kuijs, een tekstschrijver en redacteur uit Oss. Mijn missie is: het beste uit uw teksten halen. Verhalen en gebeurtenissen tot leven brengen. En aansprekende teksten (her)schrijven die voor iedereen te begrijpen zijn. Vanuit mijn werkervaring bij verschillende overheden en een festivalorganisatie heb ik ervaring opgedaan met verschillende soorten teksten, in het bijzonder: sfeerverslagen, formele/zakelijke brieven, achtergrondartikelen, SEO en andere webteksten en interviews.

Als tekstschrijver heb ik oog voor detail en hart voor inhoud. Een goedlopende tekst schrijven waaraan alles klopt, ook de feiten. Dat is waar ik voor ga in mijn werk. Daarbij maak ik me een onderwerp snel eigen. Van zonnepanelen tot trike gordels en van fout erfgoed tot otters. Ik heb al zeer veel onderwerpen ‘onder mijn pen gehad’.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Laat mij gratis en geheel vrijblijvend de eerste 100 woorden van uw tekst schrijven of redigeren. Ook kunt u in mijn portfolio een aantal teksten bekijken die ik eerder heb geschreven.

Portfolio

Fout-erfgoed.docx

Fout erfgoed

Fout erfgoed - interview geschreven tijdens mijn dienstverband bij de provincie Gelderland.
Provincie-Gelderland-steeds-aantrekkelijker-voor-otters.docx

Otters terug in Gelderland

Artikel over otters die na jaren weer terug zijn in deze schitterende provincie. Artikel met quotes geschreven tijdens mijn dienstverband bij de provincie Gelderland.
Binnenveldse-Hooilanden.docx

Binnenvelder Hooilanden

Artikel met quotes over de Binnenveldse Hooilanden - een mooi natuurgebied tussen Ede en Wageningen. Het artikel heb ik geschreven tijdens mijn dienstverband bij de provincie Gelderland.
Jolien.docx

Interview met Jolien voor HoezoAnders

Interview met Jolien voor HoezoAnders - een stichting voor en door jongeren met een chronische ziekte. Dit interview staat ook op hun website: http://www.hoezoanders.nl/jolien/.
Toegankelijkheid-norm.docx

Websiteteksten die ik heb geschreven voor geenbeperking meer.

Referenties

Datum:
31-01-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Claudia kan super goed schrijven, is beter dan wat u dankt. kan niet beter!
Datum:
14-01-2018
Van:
Aliya Marapengopie
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Wij hebben met Claudia samengewerkt. Claudia weet als geen ander onze ideeën te vertalen en om te zetten in een tekst voor de website die volledig voldoet aan onze wensen en eisen. Claudia werkt snel, accuraat en is erg betrouwbaar. Wij hebben met plezier met haar samengewerkt en kijken uit naar nog meer succesvolle samenwerkingen. Wij raden Claudia zonder meer aan!

Uitgevoerde opdrachten

Ghostwriter voor Verhaal over China en VOC
Beste freelancer,    Ik zoek een ghostwriter die mijn verhalen kan omzetten op papier.  Het verhaal gaat over China, Koninkrijk Majapahit en VOC Nederland. Ik schat dat het 3 tot 4 pagina's is.    Hier een kleine stukje van dit verhaal ter informatie:    Vanuit de hitte van de vuurgloed  werden wij als…
Rotterdam 26 jan
Promotie Teksten voor Flyers van Festivals
Beste freelancers,    Wij zijn een organisatiebureau voor festivals en evenementen. Wij organiseren evenementen gericht op families en festivals gericht op jongeren.    Wij zoeken een freelancer om mee samen te werken en die onze doelgroep kan bereiken met pakkende teksten en slogans om onze festivals en evenementen te promoten. …
Almere 14 jan

Vraag Claudia direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden