Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Taalmuis

Profiel

Ik ben Claudia Kuijs, een tekstschrijver en redacteur uit Oss. Mijn missie is: het beste uit uw teksten halen. Verhalen en gebeurtenissen tot leven brengen. En aansprekende teksten (her)schrijven die voor iedereen te begrijpen zijn. Vanuit mijn werkervaring bij verschillende overheden en een festivalorganisatie heb ik ervaring opgedaan met verschillende soorten teksten, in het bijzonder: sfeerverslagen, formele/zakelijke brieven, achtergrondartikelen, korte webteksten en interviews.

Als tekstschrijver heb ik oog voor detail en hart voor inhoud. Een goedlopende tekst schrijven waaraan alles klopt, ook de feiten. Dat is waar ik voor ga in mijn werk. Daarbij maak ik me een onderwerp snel eigen. Van zonnepanelen tot trike gordels en van fout erfgoed tot otters. Ik heb al zeer veel onderwerpen ‘onder mijn pen gehad’.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Laat mij gratis en geheel vrijblijvend de eerste 100 woorden van uw tekst schrijven of redigeren. Ook kunt u in mijn portfolio een aantal teksten bekijken die ik eerder heb geschreven.

Portfolio

Fout-erfgoed.docx

Fout erfgoed

Fout erfgoed - interview geschreven tijdens mijn dienstverband bij de provincie Gelderland.
Provincie-Gelderland-steeds-aantrekkelijker-voor-otters.docx

Otters terug in Gelderland

Artikel over otters die na jaren weer terug zijn in deze schitterende provincie. Artikel met quotes geschreven tijdens mijn dienstverband bij de provincie Gelderland.
Binnenveldse-Hooilanden.docx

Binnenvelder Hooilanden

Artikel met quotes over de Binnenveldse Hooilanden - een mooi natuurgebied tussen Ede en Wageningen. Het artikel heb ik geschreven tijdens mijn dienstverband bij de provincie Gelderland.
Jolien.docx

Interview met Jolien voor HoezoAnders

Interview met Jolien voor HoezoAnders - een stichting voor en door jongeren met een chronische ziekte. Dit interview staat ook op hun website: http://www.hoezoanders.nl/jolien/.
Toegankelijkheid-norm.docx

Websiteteksten die ik heb geschreven voor geenbeperking meer.

Vraag Claudia direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden