Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Woord en Wijze

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn 'echte' naam is Lieve, mijn werknaam "Woord en Wijze". Ik werk op freelance basis als tekstschrijver en bied daarnaast ondersteuning op zakelijk en organisatorisch gebied.

Waar kun je mij voor inzetten?

Voor het schrijven van teksten. Van nieuwsbrieven tot blogartikelen en van webteksten tot zorgplannen en intakeverslagen. Ook met bestaande teksten kun je bij mij terecht. Deze kan ik nakijken en corrigeren of, indien gewenst, herschrijven.

Mijn schrijfstijl is helder en krachtig. Ik gebruik duidelijke taal en schrijf makkelijk leesbare teksten. Mijn jarenlange ervaring in de zorg, waarin o.a. het schrijven van zorgplannen tot mijn taken behoorde, heeft ertoe bijgedragen dat ik 'moeilijke' bewoordingen goed om kan zetten in eenvoudig te lezen teksten, gericht op de doelgroep.

Op zakelijk gebied kan ik ondersteuning bieden bij het onderhouden van klantcontact, het afhandelen van klachten, gegevens opzoeken en invoeren en zo meer. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Organisatorisch gezien kun je mij inzetten om evenementen en bijeenkomsten te organiseren. Het houden van presentaties behoort ook tot de mogelijkheden.

Referenties

Datum:
07-02-2018
Van:
Hadja Diallo
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ben blij met de geschreven brief. En het ging snel. Ik raad u aan om haar zeker te contacteren.

Vraag Lieve direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden