Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Redacteur voor Schrijven Zorg Artikelen

Opdracht ID: 51517

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 22 aug
Reacties: 4
Locatie: Hoorn, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 13 sep
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren een gedreven redacteur (m/v) die maandelijks een redactionele bijdrage wil leveren aan een Informatiekrant zorg gerelateerd. 

Wat wij bieden
De opdrachten variëren van advertorials / vrije redactie.

De vergoeding is per artikel en bedraagt 70,- De opdrachten komen maandelijks terug. Gemiddeld voor staat er maximaal 2 uur voor het schrijven van een artikel. De imput van het artikel krijgt u via een audiobestand. 

Wat wij zoeken
We zijn op zoek naar een freelancer die zelfstandig werkt vanuit huis, met ervaring als journalist/redacteur met het schrijven over zorg.

Reageren?
Stuur ons je reactie voor 10 oktober we willen zo snel mogelijk van start gaan.

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (4)

Rien
Rien
22-08-2022
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
Marielle
Marielle
24-08-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Mitchell
Mitchell
01-09-2022
9 referenties
Gemiddelde score
9.9
Lieve
Lieve
07-09-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance tekstschrijver opdrachten

Native Vlaamse Tekstschrijver Gezocht

Geplaatst: 15:45
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Vlaamse tekstschrijver voor het schrijven en herschrijven van teksten. Voor veel teksten zijn bronteksten van dezelfde opdrachtgever beschikbaar. Dit zijn Nederlandse teksten. Het is de bedoeling dat deze worden herschreven voor de Vlaamse site en Vlaamse markt. Er zullen ook nieuwe teksten moeten worden geschreven. Wij zoeken dus een native Vlaming. Iemand…

SEO Engelstalige Teksten voor Metaalindustrie

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Direct en to the point: Wij bieden hier een Engelstalige SEO tekstschrijver de volgende opdracht aan: - Engelstalige SEO B to B teksten en B to B leaflet teksten schrijven voor een internationaal bedrijf actief in de metaalindustrie en gevestigd in Twente - Doorlooptijd opdracht 3 tot 5 maanden. Medio 3 oktober eerste helft teksten gereed en overige lever je in de weken daarna aan.…

Teksten voor Natuurlijke Cosmetica Producten

Geplaatst: 27 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die op een professionele wijze teksten kan schrijven voor natuurlijke cosmetica producten voor op de webshop en BOL.com. Het is ook van belang er rekening wordt gehouden met SEO.  Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Creatieve Web Tekstschrijver Gezocht

Geplaatst: 12 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een creatieve tekstschrijver. Wij hebben meerdere websites klaar staan, waarbij er meerdere pagina's moeten worden ingevuld. Het gaat hierbij om een homepage, een stukje "over ons" in de footer, een pagina met een stramien & wellicht nog wat pagina's. In het totaal kan dit voor 30 websites gedaan worden in verschillende niches. Je moet…

Teksten voor Auto Accessoires Webshop

Geplaatst: 17 aug
Beste freelancers, De teksten voor mijn webshop moeten herschreven worden. Ik verkoop op mijn webshop auto accessoires, zoals interieur verlichting, geuren en andere kleine producten. Het gaat om 5 productpagina's en 3 pagina's met algemene informatie. Ik zou het graag binnen 1 week klaar willen hebben.  Interesse? Reageer direct!

Tekstschrijver voor Website Autobranche

Geplaatst: 26 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver (bij voorkeur met ervaring in de autobranche) voor mijn website. Mijn website is een auto platform, bemiddeling tussen particulieren en handelaren. Kan jij mooie teksten schrijven? Dan hoor ik graag van je. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht