Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Marielle

Marielle Appeldoorn

Creative Studio - jouw website naar online succes

|
Locatie: Veghel
|
Actief sinds: 18-05-2017
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 972 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

System4 / Creative Studio

Adresgegevens

Doornhoek 3745B
5465 TA Veghel

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

System4 en Creative Studio zijn twee snel groeienden full service internetbureau's met een zeer gedreven team van vakidioten. Strategen, developers, designers en artists: ze zijn allemaal bij ons werkzaam.

Al sinds 2003 levert System4 eigentijdse en gebruiksvriendelijke designs, software, apps en websites op maat. Geen idee is ons te gek! We houden van uitdagingen, mooie, strakke, geoptimaliseerde code en originele bedrijfsconcepten. Graag denken wij met jou mee: van het eerste concept tot realisatie. Met een creatieve en commerciële blik ondersteunen wij onze klanten richting het beste eindresultaat.

Creative Studio is ontstaan om ondernemers te ondersteunen op het gebied van internet marketing. Dit doen we door middel van het maken van bedrijfswebsites tegen scherpe instap tarieven, het versimpelen van de back end, ondersteuning op het gebied van SEO, Social marketing, content beheer en e-marketing.

Wij zijn altijd op zoek naar innovatie en nieuwe technieken. Ons idee is dat we voor onze dienstverlening helemaal niet altijd zelf het wiel hoeven uit te vinden. Integendeel. Door slim gebruik te maken van bestaande technieken kan System4 en Creative Studio prachtige resultaten neerzetten.

Onze developers en designers van System4 zijn werkzaam op ons kantoor, maar kunnen ook op locatie aan de slag. Dit bevordert de communicatie met onze klanten, waardoor we in staat zijn efficiënter te werken. We hebben een team van vakkundige allrounders, dat bestaat uit PHP-programmeurs, .Net-programmeurs, Mobile App Developers, Front-end Developers, JavaScript-programmeurs en CS-cart-, Magento- en WordPress-programmeurs.

System4 werkt met uurtarieven. Zo betaal je alleen voor de tijd waarin wij daadwerkelijk met jouw project bezig zijn en niet voor onze pauzes, reistijden, vergaderingen en andere zaken die extra tijd in beslag nemen.

De beste resultaten worden volgens ons behaald door samen te werken. Wij begrijpen dat onze klanten hoofdzakelijk bezig zijn met hun core business. Daarom zijn wij altijd bereid om op verschillende niveaus te communiceren, zodat iedereen dezelfde taal spreekt.

System4 en Creative Studio willen meewerken aan de groei van jouw organisatie door je te ondersteunen waar mogelijk.

Transparantie werkt alleen als je ervoor openstaat om van elkaar te leren. We horen daarom graag van jou wanneer wij het nog beter kunnen doen.

Portfolio

Portfolio System4

Referenties

Datum:
29-08-2017
Van:
Remco van der Meer
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Het contact met Dirk was vanaf het begin erg goed en heeft het project voor de volle 100% waargemaakt! Ik raad iedereen bij deze Dirk en zijn kundige team aan.

Uitgevoerde opdrachten

WordPress Website voor Georganiseerde Reizen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die onze huidige website een upgrade kan geven en diverse extra functionaliteiten kan integreren zodat het ons veel (administratieve) tijd bespaart. Daarnaast een prettige look & feel met een gebruiksvriendelijke indeling. Wel moeten we zelf de content nog kunnen beheren…
Teteringen 24-11-2017
Extra Widget in WordPress Avada 5.x
Beste freelancers,    Opdracht: WordPress Avada Thema 5.x extra widget area direct onder het navigatie menu.    We hebben nu Avada 4.x met een extra widget ruimte onder het hoofdmenu. Deze widget is op iedere pagina te zien. (we gebruiken trouwens een child theme).    Maar wanneer we Avada naar 5.x updaten, dan verdwijnt…
Hoensbroek 13-11-2017
Update en Onderhoud TCMS Website
Beste freelancers,    Ik heb een custom made tcms waarvan de programmeur gestopt is.  Ik zoek dus iemand die daarin wil duiken en mijn website verder wil updaten en bijhouden als het nodig is.    De website is: Geprogrammeerd in php (kan updates gebruiken) My sql database (versie niet bekend op dit moment) Snelstartkoppeling…
Enschede 28-09-2017
Freelance API Professional Gezocht
Beste freelancers,    Ik zou graag in contact willen komen met iemand die op me huidige website ( PHP) Soap Api en Feeds nakijkt en zo instelt zodat automatisch na een cronjob de feeds update. Het is al actief geweest maar de affiliate hebben de feeds etc veranderd en ik kom er maar niet uit.    Dus ben jij diegene die ik zoek voor…
Apeldoorn 23-08-2017

Vraag Marielle direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden