Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Marielle

Marielle Appeldoorn

Creative Studio - jouw website naar online succes

|
Locatie: Veghel
|
Actief sinds: 18-05-2017
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 978 keer
|
KvK-nummer: 65288939 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

System4 / Creative Studio

Adresgegevens

Doornhoek 3745B
5465 TA Veghel

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Creative Studio helpt je graag om jouw website of webshop naar online succes te brengen. Al sinds 2003 ontwikkelen de medewerkers van Creative Studio uiteenlopende WordPress websites, webshops en webapplicaties. Daarnaast heeft het online marketing team alle kennis in huis om de websites ook vindbaar te maken en te laten groeien naar online succes.

Van het creëren van websites tot aan de top van het internet. Dat is wat Creative Studio met haar klanten wil bereiken. Elke website heeft zijn eigen sterke punten en elke organisatie vraagt om een andere manier van ondersteuning. Daarom biedt Creative Studio zijn diensten aan in aparte abonnementen die aan de wensen aangepast kunnen worden voor de klant.

Websites maken
Op zoek naar een (nieuwe) website? Creative Studio maakt gemakkelijk en moderne WordPress websites. In jouw huisstijl maken we een design en zorgen we voor een responsive en SEO geoptimaliseerd website.

Online Marketing
Met alleen een website ben je er natuurlijk nog niet. Wij zetten jouw website centraal en zorgen voor de online marketing die jouw website nodig heeft. Dit is de weg naar online succes. Marketingactiviteiten waarbij je bij ons terecht kan:
- Google Adwords beheer
- SEO websiteoptimalisatie
- Zakelijk Bloggen
- Conversie optimalisatie
- E-mailmarketing

Training
Onze experts houden hun kennis niet voor zich alleen. Heb je vragen of wil je over een onderwerp meer weten? Wij geven trainingen en adviezen, zodat je het in het vervolg zelfstandig kunt doen.

Creative Studio helpt mkb'ers graag met online groei en gebruikt brengt haar kennis over online zaken graag over aan de ondernemer. Een opstapje naar iets groots, waar je later zelf mee aan de slag kunt gaan. Maandelijkse rapportages houden je op de hoogte van de vooruitgang en geboekte resultaten. Ga jij ook mee, op weg naar online succes?

Portfolio

Veghelinhout.JPG

WordPress

https://veghelinhout.nl. Een 'simpele' WordPress website, waar men kaartjes kan bestellen, contact kan opnemen en meer informatie kan vinden over het bouwdorp in Veghel.
shop-Spirit-coaching.JPG

WooCommerce

WooCommerce website. De webshop gerealiseerd voor Spirit Coaching. Te vinden op https://shop.spirit-coaching.nl. Een gemakkelijk WooCommerce template gevuld met de juiste artikelen en evenementen met boekingssysteem.
Klapstoel-Google-Shopping.JPG

Adwords & Google Shopping Campagne

Adwords beheer van Horecameubilair VVEP met Google Shopping campagne. 14 campagnes, 33 advertentiegroepen en 2.300 extra websitebezoekers per maand.
Blog-Tiny-Tale-s-Bookshop.JPG

Zakelijk Bloggen

Blogberichten schrijven voor de kinderboekenwinkel Tiny Tale's Bookshop. Schrijven, plaatsen en delen op Facebook. Meer dan 10% van de websitebezoeken komen door blogberichten.

Referenties

Datum:
29-08-2017
Van:
Remco van der Meer
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Het contact met Dirk was vanaf het begin erg goed en heeft het project voor de volle 100% waargemaakt! Ik raad iedereen bij deze Dirk en zijn kundige team aan.

Uitgevoerde opdrachten

WordPress Website voor Georganiseerde Reizen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die onze huidige website een upgrade kan geven en diverse extra functionaliteiten kan integreren zodat het ons veel (administratieve) tijd bespaart. Daarnaast een prettige look & feel met een gebruiksvriendelijke indeling. Wel moeten we zelf de content nog kunnen beheren…
Teteringen 24-11-2017
Extra Widget in WordPress Avada 5.x
Beste freelancers,    Opdracht: WordPress Avada Thema 5.x extra widget area direct onder het navigatie menu.    We hebben nu Avada 4.x met een extra widget ruimte onder het hoofdmenu. Deze widget is op iedere pagina te zien. (we gebruiken trouwens een child theme).    Maar wanneer we Avada naar 5.x updaten, dan verdwijnt…
Hoensbroek 13-11-2017
Update en Onderhoud TCMS Website
Beste freelancers,    Ik heb een custom made tcms waarvan de programmeur gestopt is.  Ik zoek dus iemand die daarin wil duiken en mijn website verder wil updaten en bijhouden als het nodig is.    De website is: Geprogrammeerd in php (kan updates gebruiken) My sql database (versie niet bekend op dit moment) Snelstartkoppeling…
Enschede 28-09-2017
Freelance API Professional Gezocht
Beste freelancers,    Ik zou graag in contact willen komen met iemand die op me huidige website ( PHP) Soap Api en Feeds nakijkt en zo instelt zodat automatisch na een cronjob de feeds update. Het is al actief geweest maar de affiliate hebben de feeds etc veranderd en ik kom er maar niet uit.    Dus ben jij diegene die ik zoek voor…
Apeldoorn 23-08-2017

Vraag Marielle direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden