Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Marielle

Marielle Appeldoorn
Over Marielle

ERVAREN SPECIALISTEN
Onze ervaren developers zijn echte specialisten met ieder hun eigen discipline. Door hun jaren relevante werkervaring hebben ze enorm veel kennis en vaardigheden opgedaan. Hierdoor hebben we voor elk project een geschikte en ervaren developer. Onze specialisten hebben gemiddeld 5 jaar relevante werkervaring.

INNOVATIEVE OPDRACHTEN
Wij houden niet van stilzitten! Het liefst werken we nu al aan de applicaties van morgen. Wij zijn altijd bezig met innoveren. Wij werken graag met de nieuwste technieken. Onszelf blijven uitdagen vinden we enorm belangrijk. Is er een nieuwe techniek geïntroduceerd? Wij staan al te popelen om deze techniek uit te proberen en mee te werken.

DIRECTE COMMUNICATIE
De developer is dedicated voor jouw project aan de slag. Werkend vanuit ons kantoor in Veghel of juist direct bij jou op locatie. Onze developers kun je altijd bereiken om vragen te beantwoorden of om problemen...

 

Portfolio

Verstrade: een innovatief handelsplatform
(Lees verder)
Loading.

E-commerce plugins voor DHL
(Lees verder)
Loading.

Jumbo Supermarkten: overal online aanwezig
(Lees verder)
Loading.

Proef! Nieuw streetfood restaurant in Veghel
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Marielle direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
System4 / Creative Studio
0413319444
KvK-nummer: 65288939
Doornhoek 3745B
5465 TA Veghel