Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Webshops & Ecommerce
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Realisatie Vergelijkingssite van Meubel Webshops

Opdracht ID: 47781

Budget: > € 2000
Geplaatst: 01-06-2021
Reacties: 10
Locatie: Gorinchem, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 10-06-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met de ontwikkeling van een nieuwe vergelijkingssite gericht op de meubelmarkt en woon accessoires.

De vergelijkingssite is gericht op consumenten en dient alle producten online op te halen bij de verschillende online winkels. Hierbij dient gebruik gemaakt te worden van oa. tradetracker, awin, daisycon, partnerize en dient een API koppeling (XML Feeds) gerealiseerd te worden om alle producten van verschillende aanbieders op te halen en in de juiste categorieën te plaatsen. Het gaat om een zeer grote hoeveelheid producten (>50.000).

Het betreft een compleet nieuwe website, momenteel is alleen een landingspagina actief. Naast het programmeren zou het daarom fijn zijn als je kan meedenken in een aansprekend design en de keuze voor het juiste CMS systeem (Wordpress?). Er bestaan enkele voorbeelden die ik bij interesse kan toesturen.

Ben jij de freelancer die mij kan helpen met mijn nieuwe vergelijkingssite? Reageer dan direct!

Webshop developers die hebben gereageerd (10)

Jos
Jos
01-06-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Egbert
Egbert
01-06-2021
1 referenties
Gemiddelde score
6
Bob
Bob
01-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Danny
Danny
01-06-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Gino
Gino
01-06-2021
25 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jonathan
Jonathan
01-06-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Evert
Evert
02-06-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Manolito
Manolito
02-06-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Wiebe
Wiebe
03-06-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Maurice
Maurice
03-06-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Toon meer reacties

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Shopify Store expert gezocht

Geplaatst: 9 jul
Voor een opstartend kledingmerk zijn we zelf begonnen met het bouwen van een shopify store. Door ontbrekende kennis over shopify ben ik op zoek naar iemand die voor ons de shopify naar wens kan afbouwen en die alle mogelijkheden kent om een top shop te bouwen! We hebben in totaal 800,- budget ex btw. om dit uit te besteden. We zoeken iemand die verstand heeft van dit soort webshops en wie daarnaast…

Maatwerk verzendportaal -

Geplaatst: 28 mei
Wij zijn op zoek naar een maatwerk verzendportaal dat gebruik maakt van de PostNL API om onze pakketten te versturen. Dit nieuwe verzendportaal moet onder andere in staat zijn om orders te sorteren op gewicht en vervolgens de bijbehorende verzendlabels en pakbonnen te genereren. Wij werken met een B2C Shopify store en gebruiken momenteel met Sendcloud. Echter, om onze verzendprocessen binnen ons verzendcentrum…

Kinderkleding Shopify webshop gemaakt...

Geplaatst: 6 feb
Heb je even voor mij....... Of zelfs iets meer tijd geachte Freelancer. Kinderkleding concept website finaliseren ( bedrijf bestaat al 20 jaar) Kleine aanpassingen in het thema SEO Aanbrengen Technische APK Budget beschikbaar en bespreekbaar boven markt condities Project mag als een main of een side worden gedaan. Wij luisteren graag naar jouw voorstel!  

Hobby webshop

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Graag zoek ik iemand die een gebruiksvriendelijke (zodat ik zelf makkelijk erin kan werken als het klaar is), mooie Woocommerce webshop met WordPress als systeem en een Ideal functie voor mij kan maken.Ik wil deze webshop graag opzetten voor mijn hobby. Liefst omgeving Deventer.

Woocommerce naar Gripp

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Wij zoeken een freelance programmeur die een zo simpel mogelijke koppeling kan maken van Wordpress Woocommerce naar Gripp. Het gaat om een soort webshop waarbij diensten kunnen worden uitgekozen, waarna een offerte moet worden toegezonden die direct ook in Gripp komt vanaf Woocommerce. Klanten dienen ook een offerte direct te krijgen met enkele variabelen. Meer details na overleg.

Wordpress / Woocommerce specialist voor bouwen keuzehulp

Geplaatst: 23 jan
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een keuzehulp kan bouwen in Woocommerce. Voor een project dat binnenkort gaat spelen zoek ik voor een e-bike verkoper een Woocommerce specialist die een keuzehulp kan bouwen voor het kiezen van de juiste e-bike. Ik verwacht dat hierin grofweg 5 keuzes gemaakt moeten worden. - Type fiets - Jouw lengte - Budget - Motor - Merk Hieruit moet een bepaald aanbod…

webshop design en hulp met oprichten bedrijf

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, ik ben oriënterend aan het zoeken naar iemand die mij kan helpen bij het oprichten van een webshop. Er moeten voornamelijk unieke producten voor in huis worden verkocht die je normaal niet zo snel zou kopen bij een nep uitziende website of een website waar je mega lang moet wachten op je bestelling, dus de website moet er betrouwbaar uitzien en een beetje catchy voor jongeren…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht