Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Wiebe

Wiebe

Website & Mobile App Ontwikkeling

Locatie: Huizen
|
Actief sinds: 15-01-2013
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 3275 keer
|

Contactgegevens:

Profiel

WeSquare BV heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, online applicaties en de ontwikkeling van koppelingen tussen bestaande en nieuwe systemen om informatie effectief te kunnen opslaan, beheren en analyseren. Daarnaast richten wij ons op het bieden van totaaloplossingen, waarbij ook creatieve vraagstukken ten aanzien van grafische en functionele designs door ons worden opgelost. Binnen de groeiende markt voor mobiele applicaties hebben wij de laatste jaren een aanzienlijke bijdrage geleverd en overtuigend bewezen een juiste partner voor mobiele oplossingen te zijn.

Daarnaast zijn we Gold Partner van Oracle en werken we nauw met hen samen op het gebied van consultancy, implementatie, ontwikkeling, managed services en support m.b.t. hun CRM Software RightNow(Oracle Service Cloud). Hierin zijn wij gespecialiseerd.

Met Nederlandse project managers, designers en een kleine groep senior ontwikkelaars en testers op eigen bodem, maakt WeSquare daadwerkelijk het verschil; met eigen multidisciplinaire ontwikkel- en testteams in India. Hiermee spelen wij effectief in op uw behoefte aan complex maatwerk, terwijl budgetten zeer beheersbaar blijven. Mocht er al geschikte “tooling van een derde partij bestaan, dan adviseren wij vanzelfsprekend ten aanzien van een “make or buy beslissing en worden ook bestaande tools door ons geïmplementeerd.

Een strenge interne selectie voor deze Indiase WeSquare ontwikkel- en testteams heeft bijgedragen aan een groep van experts, die niet alleen voor ons, maar ook vooral als team voor onze klanten werkt. Om een optimaal resultaat te behalen, worden Europese standaarden gehandhaafd. Goede arbeidsvoorwaarden zorgen voor een grote mate van motivatie en een prettige werksfeer, wat een opvallend verwaarloosbaar verloop van Indiase medewerkers met zich meebrengt. Geplande opleveringen komen om die reden niet in het geding. Dezelfde experts zijn en blijven van aftrap tot implementatie betrokken. Daarnaast werken wij dusdanig schaalbaar, dat er veelvoorkomend een korte time-to-market voor het gehele project kan worden gegarandeerd. U staat als klant alleen in rechtstreeks contact met Nederlandse account- en projectmanagers.

Het uurtarief ligt bij ons op gemiddeld 40 euro omdat we werken volgens de SCRUM methodiek, waarin altijd een mix van medewerkers zit. Dus een project wordt ontwikkeld en getest door zowel Nederlandse en Indiase medewerkers.
Het is GEEN outsourcing, het kantoor is ook in India geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en het personeel staat bij ons op de loonlijst.
Het team uit Nederland werkt dan ook af en toe in India en het Indiase team in ons Nederlandse kantoor.

"Wij bieden het beste van 2 werelden! Europese kwaliteit tegen gunstigere tarieven"

Vanzelfsprekend begroeten wij u binnenkort graag als potentiële klant om persoonlijk kennis te maken en te verkennen wat wij op basis van uw specifieke wensen voor u kunnen betekenen.

Note: een Nederlandse ontwikkelaar op locatie is ook prima bespreekbaar!

Wiebe Blankenberg
- Managing Director | WeSquare


.NET/ C#
Xamarin
PHP (Laravel, Symfony)
Frontend development (Bootstrap/ angular.js)
Oracle Service Cloud / RightNow
Websites / Platform


Hoofdzakelijk ontwikkelen wij toepassingen binnen de volgende technische kaders:
Technologieën: .Net/C#, PHP(Laravel, Symfony), Angular.js, Bootstrap, Xamarin en WordPress
Databases: mySQL, SQLServer, Oracle en PostgresDB.

Onze klanten zijn o.a.
Rijkswaterstaat, Provincie Utrecht, Belgacom, Illy Cafe, Independer, iBood, Fraudehelpdesk, Danish Radio, TomTom, ING, ABN AMRO, Radboud UMC, Oracle, Stichting thuiszorg, Volvo, Ebay(marktplaats), etc..

Vraag Wiebe direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden