Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Wiebe

Wiebe
Over Wiebe

WeSquare BV heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, online applicaties en de ontwikkeling van koppelingen tussen bestaande en nieuwe systemen om informatie effectief te kunnen opslaan, beheren en analyseren. Daarnaast richten wij ons op het bieden van totaaloplossingen, waarbij ook creatieve vraagstukken ten aanzien van grafische en functionele designs door ons worden opgelost. Binnen de groeiende markt voor mobiele applicaties hebben wij de laatste jaren een aanzienlijke bijdrage geleverd en overtuigend bewezen een juiste partner voor mobiele oplossingen te zijn.

Daarnaast zijn we Gold Partner van Oracle en werken we nauw met hen samen op het gebied van consultancy, implementatie, ontwikkeling, managed services en support m.b.t. hun CRM Software RightNow(Oracle Service Cloud). Hierin zijn wij gespecialiseerd.

Met Nederlandse project managers, designers en een kleine groep senior ontwikkelaars en testers op eigen bodem, maakt WeSquare daadwerkelijk het...

 

Vraag Wiebe direct om offerte


Stuur een bericht