Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Wiebe

Wiebe Blankenberg
Over Wiebe

Beste online ondernemer,

Leuk dat je mijn profiel bekijkt!

Als founder van WeSquare BV heb ik inmiddels meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in het ontwikkelen van webapplicaties, websites, webshops en mobiele apps, IOT oplossingen en het leveren van ontwikkelaars voor zowel start-ups & scale-ups, het MKB segment en grote gerenommeerde internationale opdrachtgevers, zoals MediaMarkt en Canon.

De meerwaarde die ik hierbij bied is dat ik mede eigenaar  ben van een professioneel IT bedrijf dat al ruim 14 jaar bestaat en het beste van twee werelden levert: Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven.

Omdat we zowel over een kantoor in Nederland en in India beschikken met een ontwikkelteam van in totaal 35 man, en we in onze projectteams altijd een slimme mix hanteren met een Nederlandse project manager, designer(s), senior ontwikkelaar(s) en kostenefficiënte Indiase ontwikkelaars/testers, kunnen wij je helpen aan...

 

Portfolio

Dragen & Zo
Loading.

Goedopweg.nl
Loading.

Mobiele app voor HorseInfo
Loading.

Sale247: Nieuwe website waarop je de beste aanbied
Loading.

Stalzoeken.nl (online zoekmachine)
Loading.

Scarfforce: Een innovatieve recruitmenttool
Loading.

 

Vraag Wiebe direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht