Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Wiebe

Wiebe Blankenberg
Over Wiebe

Beste online ondernemer,

Leuk dat je mijn profiel bekijkt!

Als founder van WeSquare BV heb ik inmiddels meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in het ontwikkelen van webapplicaties, websites, webshops en mobiele apps, IOT oplossingen en het leveren van ontwikkelaars voor zowel start-ups, scale-ups, het MKB segment en grote gerenommeerde internationale opdrachtgevers.

De meerwaarde die ik hierbij bied is dat we het beste van twee werelden kunnen leveren: Nederlandse kwaliteit voor Indiase tarieven.

Omdat ik zowel over een kantoor in Nederland en in India beschik met een multidisciplinair ontwikkelteam van 35fte, en ik in onze projectteams altijd een slimme mix hanteer van een Nederlandse project managers/UI en UX designers/senior ontwikkelaars en kostenefficiënte Indiase ontwikkelaars/testers, kan ik je niet alleen helpen aan een mooie totaaloplossing voor het ontwerpen en ontwikkelen van vrijwel elke gewenste webapplicatie, maar ook nog eens een...

 

Portfolio

Dragen & Zo
Loading.

Goedopweg.nl
Loading.

Mobiele app voor HorseInfo
Loading.

Sale247: Nieuwe website waarop je de beste aanbied
Loading.

Stalzoeken.nl (online zoekmachine)
Loading.

Scarfforce: Een innovatieve recruitmenttool
Loading.

 

Vraag Wiebe direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht