Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Wiebe

Wiebe Blankenberg
Over Wiebe

Beste online ondernemer!

Leuk dat je mijn profiel bekijkt. Als founder van WeSquare BV heb ik inmiddels meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in het ontwikkelen van webapplicaties zoals websites, webshops en mobiele apps en mobiele apps. Zowel voor start-ups en scale-ups en voor het MKB segment en grote gerenommeerde internationale opdrachtgevers.

Omdat ik zowel over een kantoor in Nederland en in India beschik met een multidisciplinair ontwikkelteam van 35 man en in onze projectteams altijd een slimme mix hanteer van ervaren Nederlandse project managers, UI en UX designers en senior ontwikkelaars, en kostenefficiënte Indiase ontwikkelaars en testers, kan ik je niet alleen helpen aan een mooie totaaloplossing (one-stop-shop) voor het ontwerpen en ontwikkelen van vrijwel elke gewenste webapplicatie, maar ook een aantrekkelijk uurtarief bieden dat gemiddeld tussen de rond de €45 ligt, of een projectprijs dat tot 35% voordeliger uitvalt dan wanneer je alles...

 

Portfolio

Dragen & Zo
Loading.

Goedopweg.nl
Loading.

Mobiele app voor HorseInfo
Loading.

Sale247: Nieuwe website waarop je de beste aanbied
Loading.

Stalzoeken.nl (online zoekmachine)
Loading.

Scarfforce: Een innovatieve recruitmenttool
Loading.

 

Vraag Wiebe direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht