Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opzetten XML Berichtensysteem

Geplaatst op:
14 februari 2020 13:25
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
42465
Status:
Open
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350
Locatie:
Deventer, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij willen graag een systeem opzetten, waarmee we via xml berichten informatie bij een extern informatiesysteem opvragen. Reeds gebruiken wij hiervoor een systeem van een ICT leverancier, maar hier willen wij op termijn vanaf stappen, vandaar dat we een eigen systeem hiervoor willen opzetten.
Het gaat om het op verzoek opmaken van een xml bericht en dit verzenden naar het systeem van een externe leverancier, waarop de teruggekoppelde data moet worden uitgelezen.

Uitgebreide documentatie en sjabloon XML bladen aanwezig.

Ben je geïnteresseerd? We zien je offerte graag tegemoet.
Ik ben freelancer en wil reageren op deze opdracht.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Bjorn Bjorn 14-02-2020
referentiesterren
2 referenties
Boudewijn Boudewijn 14-02-2020
referentiesterren
4 referenties
Kurt Kurt 14-02-2020
Marcel Marcel 14-02-2020
Walther Walther 14-02-2020
Egbert Egbert 14-02-2020
Frank Frank 14-02-2020
Donald Donald 14-02-2020
referentiesterren
27 referenties
Joep Joep 15-02-2020
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

API Perfectview CRM en Activecampaign
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een specialist met aantoonbare ervaring op het gebied van het ontwikkelen van een API voor gegevensuitwisseling tussen Perfectview CRM en Activecampaign.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
10 feb
Webflow Specialist Gezocht
Beste freelancers,    Voor een opdrachtgever in de bouw branche zijn wij op zoek naar een Webflow specialist. Het gaat om een langdurige samenwerking.     We zien je reactie graag tegemoet.
7 feb
Aanpassingen in de Code van Squarespace
Beste freelancers,    Ik heb in Squarespace een aantal kleine foutjes gemaakt met Code Injection en CSS. Ik zoek iemand die dit voor me kan oplossen en als hij/zij nog extra ideeën heeft om te site nog te verbeteren, sta ik daar open voor.    Kan je mij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
5 feb
Google Apps Script Ontwikkelaar Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek een Google Apps Scripts (https://developers.google.com/apps-script) ontwikkelaar om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren.    Er zijn verschillende projecten. Onder andere de urenregistratie van de medewerkers. De documenten flow bij nieuwe collega's en uitdiensttredingen. Voorraad beheer…
3 feb
Dashboard voor Website vanuit Excel
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die voor mij een dashboard kan maken op basis van data in Excel bestanden voor publicatie op een website. De bedoeling is een prototype te hebben om de vraag naar dit soort producten te testen.    Het liefst zou ik samenwerken met iemand in de buurt van Baarn, Soest, 't Gooi, Amersfoort.  …
29 jan
Problemen bij Magento Versie 1.9.4.3 Website en Kloon
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met een update en enkele problemen van onze Magento website. het betreft de volgende problemen; prijzen worden verkeerd afgerond ssl certificaat bij kloon ideal werkt niet meer Voor de volledigheid heb ik een screenshot meegestuurd.    Wie kan…
28 jan