Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Baruch ICT BV

Adresgegevens

Tolboomweg 9
3784 XC Terschuur

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn passie ligt bij onze engineers. Zij zijn het hart van Baruch. Ambassadeurs die je goed dient te behandelen. Open, direct en sociaal. Mogelijkheden scheppen om hen zo goed mogelijk te faciliteren zodat zij plezier blijven houden in hetgeen dat ze het liefst doen, de techniek in en wel zo diep mogelijk. Ik ben oprecht trots op mijn collega's.

Portfolio

Operation manager

Klant: Cardano (Rotterdam en Londen) Periode: april 2012 - maart 2017 Functie: - Operationeel management ten behoeve van het ICT infrastructuur. Aansturen van een team van 28 systeembeheerders en project-engineers. - Budget beheer - Voldoen aan ISAE03402 auditing - Plannen ICT projecten (Prince2) - Coördinatie Incident, Change en Problem-management - Spin of control voor alle toeleveranciers en derde partijen. - Voorzitten operationeel overleg en Change Advisory Board.

Teamleider

Klant: Simac Periode: juni 2009 - maart 2012 Functie: Teamleider - POP (persoonlijk ontwikkelplan) gesprekken - Maandelijkse voortgang gesprekken medewerkers. - Functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken. - Budgetbeheer voor opleidingen. - Werkverdeler op de IT afdeling (Unix, Linux, Middleware, Storage) - Plannen projecten bij klanten. - Trainen en coachen in het ontwikkelplan. - Persoonlijkheidstests afnemen en bespreken. - DISC.

Trainer bij Abel Senors

Voor een gewonnen aanbesteding heb ik, door de klant gebouwde applicaties, de kennis en de werking hiervan getraind bij diverse sub-klanten. Dit zijn de Nederlandse Spoorwegen en diverse Gemeenten. Doel was om medewerkers thuis te laten geworden in de software en het gebruik ervan.

Coach Outplacement

Vanuit Carrière Advies doorloop ik samen met onze cliënten diverse trajecten op gebied van outplacement en loopbaanadvies. Hierbij begeleid ik personen die gewild of ongewild in outplacement terecht zijn gekomen. Vanuit jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van medewerkers zorgen we er samen voor dat personen snel worden herplaatst dan wel voor zichzelf gaan starten als zelfstandig ondernemer.

Vraag Frank direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden