Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Frank

Frank De HaanOver Frank

Baruch ICT bv

Wij zijn een IT-bedrijf dat zich bezig houdt met het beheren van IT-infrastructuren bij MKB, MKB+ en de onderkant van de Enterprize bedrijven. Onze specialisatie ligt op het vlak van Open Source & Linux. Wij bouwen cloudomgevingen in AWS en Azure en hebben een eigen skilled Servicedesk die onze klanten te woord staat en helpt bij verstoringen van de ICT-continuïteit. Als sterk alternatief op office365 implementeren en ondersteunen wij Kolab (een Open Source oplossing). Wij staan voor stabielere IT-oplossingen, veiligere oplossingen en helpen bedrijven hun IT-kosten te reduceren.
Mijn passie ligt bij onze engineers. Zij zijn het hart van Baruch. Ambassadeurs die je goed dient te behandelen. Open, direct en sociaal. Mogelijkheden scheppen om hen zo goed mogelijk te faciliteren zodat zij plezier blijven houden in hetgeen dat ze het liefst doen, de techniek in en wel zo diep mogelijk. Ik ben oprecht trots...

Terschuur

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Operation manager
Loading.

Teamleider
Loading.

 

Vraag Frank direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Baruch Professionals in ICT
0637507339
KvK-nummer: 62422030
Tolboomweg 9
3784 XC Terschuur