Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Baruch ICT BV

Adresgegevens

Tolboomweg 9
3784 XC Terschuur

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Baruch ICT bv

Wij zijn een IT-bedrijf dat zich bezig houdt met het beheren van IT-infrastructuren bij MKB, MKB+ en de onderkant van de Enterprize bedrijven. Onze specialisatie ligt op het vlak van Open Source & Linux. Wij bouwen cloudomgevingen en hebben een eigen skilled Servicedesk die onze klanten te woord staat en helpt bij verstoringen van de ICT-continuïteit. Als sterk alternatief op office365 implementeren en ondersteunen wij Kopano (een Open Source oplossing). Wij staan voor stabielere IT-oplossingen, veiligere oplossingen en helpen bedrijven hun IT-kosten te reduceren.
Mijn passie ligt bij onze engineers. Zij zijn het hart van Baruch. Ambassadeurs die je goed dient te behandelen. Open, direct en sociaal. Mogelijkheden scheppen om hen zo goed mogelijk te faciliteren zodat zij plezier blijven houden in hetgeen dat ze het liefst doen, de techniek in en wel zo diep mogelijk. Ik ben oprecht trots op mijn collega's.

Portfolio

Operation manager

Klant: Cardano (Rotterdam en Londen) Periode: april 2012 - maart 2017 Functie: - Operationeel management ten behoeve van het ICT infrastructuur. Aansturen van een team van 28 systeembeheerders en project-engineers. - Budget beheer - Voldoen aan ISAE03402 auditing - Plannen ICT projecten (Prince2) - Coördinatie Incident, Change en Problem-management - Spin of control voor alle toeleveranciers en derde partijen. - Voorzitten operationeel overleg en Change Advisory Board.

Teamleider

Klant: Simac Periode: juni 2009 - maart 2012 Functie: Teamleider - POP (persoonlijk ontwikkelplan) gesprekken - Maandelijkse voortgang gesprekken medewerkers. - Functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken. - Budgetbeheer voor opleidingen. - Werkverdeler op de IT afdeling (Unix, Linux, Middleware, Storage) - Plannen projecten bij klanten. - Trainen en coachen in het ontwikkelplan. - Persoonlijkheidstests afnemen en bespreken. - DISC.

Vraag Frank direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden