Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Frank

Frank

Locatie: Terschuur
|
Actief sinds: 20-03-2017
|
Uurtarief: € 90
|
Profiel bekeken: 215 keer
|
KvK-nummer: 62422030 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Carrière Advies

Adresgegevens

Tolboomweg 9
3784 XC Terschuur

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik beschik over een diep inlevingsvermogen als het gaat om personeel. Mijn jarenlange ervaring als operationeel manager heeft mijn gevormd naar een congruente natuurlijke leider. Ik ben in staat om grote en kleine teams te leiden zonder de persoonlijkheid uit het oog te verliezen. Ik train, coach en help personen verder in hun werk en daar buiten. Trainingen bestaan uit communicatie, assertiviteit, leiding geven, presenteren, instructiebekwaamheid en onderwijsleergesprekken. Daarnaast ben ik sterk in doelen stellen en laten stellen door de medewerker. Concreet, to-the-point, en discreet.
Omdat ik een technische achtergrond heb in de IT ben ik ook beschikbaar voor het bouwen van websites in Wordpress en geef ik trainingen in het gebruik van Linux op je laptop/PC.

Portfolio

Operation manager

Klant: Cardano (Rotterdam en Londen) Periode: april 2012 - maart 2017 Functie: - Operationeel management ten behoeve van het ICT infrastructuur. Aansturen van een team van 28 systeembeheerders en project-engineers. - Budget beheer - Voldoen aan ISAE03402 auditing - Plannen ICT projecten (Prince2) - Coördinatie Incident, Change en Problem-management - Spin of control voor alle toeleveranciers en derde partijen. - Voorzitten operationeel overleg en Change Advisory Board.

Teamleider

Klant: Simac Periode: juni 2009 - maart 2012 Functie: Teamleider - POP (persoonlijk ontwikkelplan) gesprekken - Maandelijkse voortgang gesprekken medewerkers. - Functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken. - Budgetbeheer voor opleidingen. - Werkverdeler op de IT afdeling (Unix, Linux, Middleware, Storage) - Plannen projecten bij klanten. - Trainen en coachen in het ontwikkelplan. - Persoonlijkheidstests afnemen en bespreken. - DISC.

CV Frank de Haan

Vraag Frank direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden