Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Media Queries en Beveiliging Website Controleren

Geplaatst op:
9 september 2019 09:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
40554
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350
Locatie:
Wanroij, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een eenvoudige, reeds netjes geprogrammeerde website ben ik op zoek naar een ervaren programmeur die onze code kan controleren.

Het doel is om ons te helpen met de controle van de media queries en de beveiliging van de website. Er hangt een eenvoudige database achter, maar er word geen gebruikersinformatie in opgeslagen.

Ben je hier bekend mee, dan voorzien ik je graag van meer informatie en hoop ik dat je ons kan helpen.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Jeroen Jeroen 09-09-2019
referentiesterren
3 referenties
Egbert Egbert 09-09-2019
Manolito Manolito 09-09-2019
referentiesterren
3 referenties
Chris Chris 09-09-2019
Boudewijn Boudewijn 09-09-2019
referentiesterren
4 referenties
Ingrid Ingrid 09-09-2019
Bjorn Bjorn 10-09-2019
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Wix Website voor Feestartikelen Afmaken
Beste freelancers,    Ik heb onlangs zelf een nieuwe WIX website gemaakt voor de verhuur van feestspullen om het complete feest te kunnen geven. Het betreft een nieuw hobby concept wat ik graag in de markt wil zetten, waarbij ik graag het beheer van de website zelf wil doen.    Met mijn website loop ik echter vast met onderstaande…
18 feb
Ontwikkel en Onderhoud Google Data Studio Connector
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen van een Google Data Studio Connector, die voor onze klanten beschikbaar is. De GDS Connector maakt het mogelijk als klant van ons verbinding te leggen met onze API. Onze API kan je benaderen via een Bearer Token. De Bearer Token wordt gegenereerd met een API Key.…
17 feb
Eenvoudige Wix Website Afronden
Beste freelancers,    Ik ben een startende ondernemer en werk als coach. Voor mijn bedrijfje ben ik begonnen met Wix om een website te maken, maar ik zoek nu iemand die mij kan helpen om hem verder af te maken.    Het betreft een eenvoudige website bestaande uit enkele standaard pagina's, de indeling qua headers is al klaar.…
17 feb
Opzetten XML Berichtensysteem
Beste freelancers,    Wij willen graag een systeem opzetten, waarmee we via xml berichten informatie bij een extern informatiesysteem opvragen. Reeds gebruiken wij hiervoor een systeem van een ICT leverancier, maar hier willen wij op termijn vanaf stappen, vandaar dat we een eigen systeem hiervoor willen opzetten.  Het gaat om het op…
14 feb
API Perfectview CRM en Activecampaign
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een specialist met aantoonbare ervaring op het gebied van het ontwikkelen van een API voor gegevensuitwisseling tussen Perfectview CRM en Activecampaign.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
10 feb
Webflow Specialist Gezocht
Beste freelancers,    Voor een opdrachtgever in de bouw branche zijn wij op zoek naar een Webflow specialist. Het gaat om een langdurige samenwerking.     We zien je reactie graag tegemoet.
7 feb
Aanpassingen in de Code van Squarespace
Beste freelancers,    Ik heb in Squarespace een aantal kleine foutjes gemaakt met Code Injection en CSS. Ik zoek iemand die dit voor me kan oplossen en als hij/zij nog extra ideeën heeft om te site nog te verbeteren, sta ik daar open voor.    Kan je mij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
5 feb