Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Korte Bedrijfsfilm over Goederenvervoer

Geplaatst op:
11 februari 2019 15:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Film & Video
Opdracht ID:
37944
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 250 tot € 1000
Locatie:
Giessen, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn een 40 jaar oude internationale organisatie gevestigd in de omgeving Giessen en wij houden ons bezig met het vervaardigen van producten die ten diensten staan van het goederenvervoer. Wij leveren alle producten naar wens van onze klant; uitsluitend maatwerk dus.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een geschikte partij om een korte bedrijfsfilm te maken over ons bedrijf. Het gaat erom dat mensen een 1e indruk krijgen over wie wij zijn, we denken dat de film maximaal ca. 30 seconden moet duren. Langer blijft men volgens ons toch niet hangen en als de kijker een lange tijd ziet staan, dan is ie al snel vertrokken.

Als de samenwerking goed bevalt zouden wij daarna ook andere korte films willen laten maken van bepaalde producten of productgroepen, maar dat is stap 2.

Ben jij een professional en kan je ons helpen met een professionele bedrijfsfilm? Dan zien wij jou reactie voorzien van portfolio (voorbeeldfilmpje) graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Dave Dave 11-02-2019
Judith Judith 11-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Anna Anna 11-02-2019
joao joao 11-02-2019
Alex Alex 11-02-2019
referentiesterren
6 referenties
Daniel Daniel 11-02-2019
Shanna Shanna 11-02-2019
Mario Mario 11-02-2019
Lenie Lenie 11-02-2019
referentiesterren
4 referenties
rian rian 11-02-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Videograaf voor Bruiloft 15 Mei 2020 (Aalsmeer)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek een freelance videograaf die voor het filmen van onze bruiloft.    Het betreft de gehele dag (6uur) in Aalsmeer. Budget €350,-.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
25 apr
Videograaf voor Vintage Weddingclip (20 juli nabij Dronten)
Beste freelancers,    Op 20 juli trouwen wij op een festivalbruiloft. We zoeken een videograaf die het leuk vindt om hier een filmclip van te maken (niet op chronologische volgorde). Daarnaast willen we graag de volledige opname van het ceremoniedeel.    Starters die iets willen uitproberen welkom, wel graag wat voorbeelden via…
25 apr
Drone Opnames Maken (Foto/Video)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van diverse drone opdrachten.    Het is de bedoeling dat er foto en video drone opnames worden gemaakt in de regio Noord en Zuid Holland & Utrecht.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
23 apr
Professionele Bedrijfsvideo tbv Sales
Beste freelancers,      Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het maken van een professionele bedrijfsvideo.    Graag willen we een professionele bedrijfsvideo laten maken die gebruikt kan worden voor presentaties naar klanten toe en op beurzen als achtergrond video. deze video mag maximaal een paar minuten duren en zal…
18 apr
Videograaf Bruiloft (28 Juni 2019)
Beste Freelancers,    Wij zijn voor onze bruiloft op 28 juni 2019 op zoek naar een videograaf die onze dag wil filmen vanaf het moment van de first look(ca 10:00) tot het eind van de ceremonie(ca 16:00). Naast het filmen zouden we graag ook een video edit van de dag willen.    Onze bruiloft vindt plaats in Rotterdam en omgeving. …
17 apr
Fotograaf voor Uitreiking Lintje 26 April Emmeloord
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren fotograaf voor het maken van een fotoreportage van een lintjes uitreiking op 26 april van 10.45 tot 12.45 in Emmeloord. Foto's van de uitreiking zelf, maar ook van de ongedwongen situatie daarna, feliciteren en hapje en drankje.    Ik wil ook graag dat er een fotoboek wordt…
15 apr
Advies voor het Starten van een Youtube Kanaal
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij advies kan geven omtrent het opstarten van mijn eigen Youtube kanaal.    Ik weet niet zoveel van videos bewerken en wat wel mag en wat niet. Ik zou graag jou advies willen erover. Het liefst een uurtarief onder de 50 euro.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
15 apr