Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Lucas Albert Erik Rene Rick Kim Wiedjai Wesley Maria danny Arnout Lonneke Barry Fatih Donald

Profiel

Een audio-visueel bedrijf met veel ervaring op het gebied van zowel video registraties, korte film producties, documentaires, bedrijfsvideo's en animaties.

Ons hart gaat uit naar het maken van inhoudelijke producties. Door een eigen stijl toe te passen tijdens het bewerkingsproces ontstaat er een onderscheidend eindproduct voor onze opdrachtgever.
Wij begeleiden u met de vorming van een idee, script en stijl, nemen met u door wat er komt kijken bij het plannen en de productie ?, we maken dit bespreekbaar, waarna u een eindproduct krijgt waar zowel u maar ook wij trots op kunnen zijn !

Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, want er zijn zoveel invullingen denkbaar, waarbij ook budget een rol speelt.
Daarnaast is fotografie ons specialisme, met name bedrijfs- en productfotografie. Een portfolio is op aanvraag toe te sturen.

Twee creatievelingen zijn uw aanspreekpunt, dus korte lijnen met om ons heen een netwerk van professionals.
Axel is meercameraregisseur en editor en Lenie is fotograaf en verzorgt de algehele productie/planning van alle producties. Door haar ervaring in haar eerdere loopbanen is zij ook inzetbaar als beeldredacteur en/of contentontwikkelaar voor E-learning.

Wij gaan graag met u in gesprek !


(Momenteel werken wij hard aan de content voor onze nieuwe website ! )

Met creatieve groet,
Lenie Tabbernee

Portfolio

IMG_0807_Parassol_Hangend 3 x 3_Black_open_met standen.jpg

Parasol met standen
IMG_2077_868170_standaard.jpg

Trackspots
IMG_1978_Monoblock schuin voorzijde_mix_1500x1500.jpg

Monoblock airco
_MG_7937_Prisma_Deep Pink_Hoge Rug_050515_WSL.png

Tuinkussens
4016_Zoe _WM.jpg

portretfotografie

Referenties

Datum:
05-10-2016
Van:
Richelle van den wittenboer
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Onze samenwerking met Lenie was meer dan prima! Ze heeft prachtige foto's aangeleverd voor onze nieuwe webshop en toen we niet helemaal tevreden waren over de foto's van 1 product is ze dat product gewoon kosteloos opnieuw komen fotograferen. Wij zullen zeker in de toekomst nog eens samenwerken met Lenie!
Datum:
16-09-2016
Van:
Azwin Ressang
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik kan Lenie aanbevelen. Prettige samenwerking en goede follow-up.
Datum:
09-05-2016
Van:
Anisa Memic
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Lenie heeft me ontzettend goed geholpen met het transcriberen van mijn onderzoek. Mijn opdracht was veranderd en hierdoor kwamen er twee interviews bij. Door deze twee interviews heeft Lenie niet de deadline gehaald maar door een goede communicatie, kwamen we er beide goed uit. Ik ben ontzettend blij met de geleverde producten door Lenie, waardoor ik tijd had om andere zaken op te pakken voor mijn afstudeeronderzoek. Daarnaast stuurde Lenie ieder tussenproduct na voltooiing naar me op, waardoor ik genoeg tijd had om het te analyseren. Heel erg bedankt Lenie!
Datum:
20-04-2016
Van:
Petra Weijman
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
De kwaliteit was zeker aan het begin minder maar door de goede communicatie en de inzet van Lenie was het uiteindelijk een feest. De transcripties zijn allemaal uitgewerkt en ook op tijd. Het gaf mij heel veel ruimte dus Lenie bedankt je bent een kanjer.

Uitgevoerde opdrachten

Videomontage Coach (Green Screen, iMovie)
Beste freelancers,    Mijn VA bewerkt en monteert voor mij een serie filmpjes. Ze werkt in iMovie, ik gebruik een green screen. Nu hebben we steeds kleine probleempjes met de filmpjes: hoogte van de ondertiteling, green screen filter gaat niet goed (mijn ogen zijn van helderblauw, paars geworden) en beeld en geluid loopt niet goed. …
Avenhorn 16 feb
Filmpje Laten Maken (Geschiedenisonderwijs)
Beste freelancers,    Als docent geschiedenis probeer ik mijn lessen altijd zo vet mogelijk te maken. Leerlingen vinden geschiedenis normaliter niet zo heel boeiend, tenzij je het levend maakt en boeiend.    Voor mijn lessen over de Eerste Wereldoorlog ben ik opzoek naar iemand die mij helpen kan met mijn volgende idee.   …
Haaksbergen 06-11-2017
Transcriberen van Twee Interviews (Afstudeeronderzoek)
Beste freelancers,    Voor mijn afstudeeronderzoek ben ik op zoek naar iemand die voorlopig twee interviews voor mij kan uitwerken (woordelijk). Als de samenwerking goed is verlopen en naar tevredenheid is uitgewerkt, dan komen er nog 5 interviews aan aan het einde van de week.    Voor de twee interviews zullen ongeveer 100 minuten…
12-01-2017
Productfotograaf met Eigen Studio Gezocht
Beste fotografen,    Wij zijn op zoek naar een productfotograaf die beschikt over een eigen studio voor het fotograferen van airco systemen (10 stuks). De foto's zijn nodig voor een nieuwe webshop. Mocht je over een 360 draaiplateau beschikken waar een airco op past zou het al helemaal leuk zijn en hoor ik dat graag.    Graag…
Valkenswaard 30-09-2016
Transcriptie van een Interview met een CEO
Beste freelancers, Ik heb een transcriptie nodig van een interview met een CEO over high performance en zelfsturing (leiderschap) van 2 uur en 15 minuten. De deadline is 1 september 2016 en ik zoek bij voorkeur een (2e of 3e jaars) student. Er is een budget van € 180 beschikbaar.    Bij interesse hoor ik graag van u.
30-08-2016
Administratief Medewerker Gevraagd
Beste freelancers,    Wij zoeken voor enkele uurtjes per week een gemotiveerde freelancer die onze administratie bijhoud. Bij tevredenheid volgen er meerdere uren en wellicht ook meerdere bedrijven.    De volgende taken zul je uit gaan voeren:  - Alle binnenkomende en uitgaand facturen sorteren in Dropbox onder de juiste tijdsvak; …
Rotterdam 21-08-2016
Kort Filmpje Editen voor Stichting
Beste freelancers,    Voor een stichting die Diabetes voorlichting en preventie biedt in ontwikkelingslanden, ben ik op zoek naar een student/video editor/filmmaker die film kan bewerken op basis van verzameld filmmateriaal. de film gaat over een screening voor diabetes van mensen in West-Afrika. Het is de bedoeling hier een filmpje van 5…
Enschede 13-06-2016
Vier Interviews Transcriberen (Afstudeeronderzoek)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die vier interviews voor mijn afstudeeronderzoek van minimaal één uur per interview waarvan er één 1:45h duurt, woordelijk wilt uittypen.    Per interview ben ik bereid om 30 euro te betalen. Deze interviews zou ik in verband met tijd binnen drie…
09-05-2016
Transcriberen van 13 Interviews
Beste freelancers,    Ik wil 13 interviews laten uitwerken/transcript maken voor mijn scriptie. Goede kwaliteit is vereist. Interviews duren 35 tot 45 minuten. Heb je ervaring met transcriberen en zou jij dit op korte termijn kunnen doen? Dan zie ik graag een offerte tegemoet.    Graag een reactie.
Bosschenhoofd 31-01-2016
Business Cards naar Excel (Data Entry)
Beste freelancers,    We hebben een groot aantal business cards (ongeveer 1500). We zouden graag de details in een xls-bestand laten zetten (bedrijf, adres, contactgegevens).    Graag ontvangen we reacties met een inschatting van de kosten.
Beesd 26-01-2016

Vraag Lenie direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden