Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Alex

Alex Karakhanian
Over Alex

Welkom bij Viddys, een jonge, gepassioneerde en professionele filmmaker. Of het nou om een commercial, videoclip, bedrijfsfilm, bruiloftsvideo, aftermovie of makelaarsvideo gaat, bent u bij Viddys op het juiste adres. “Wij visualiseren uw ideeën en vertellen uw verhaal door middel van beeld”.

Het bedrijf is opgericht door Alex Karakhanian. Na een aantal jaren te hebben gewerkt voor de wereldleider in 360 graden video, besloot Alex zijn eigen onderneming te starten. Alex heeft o.a. projecten gedaan voor bedrijven als Samsung, Coca-Cola en Porsche. “Zijn kennis van film, rustige houding, oog voor detail en meedenkend vermogen zorgen voor een prettige samenwerking en een succesvol eindproduct” aldus één van de klanten van Viddys. Alex levert zowel complete producties als afzonderlijke diensten. Viddys beschikt over de expertises om een doelgericht en professioneel product neer te zetten. Heb je vragen of wil je eens van gedachte wisselen? Neem gerust vrijblijvend contact...

Uitstekend
7 beoordelingen

Heerenveen

Expertisegebieden:

 

Vraag Alex direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Viddys
0644730908
KvK-nummer: 61364983
Wielen 43
8446LB Heerenveen