Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Alex

Alex Karakhanian

VIDDYS

Locatie: Heerenveen
|
Actief sinds: 29-08-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 311 keer
|
KvK-nummer: 61364983 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Viddys

Adresgegevens

Wielen 43
8446LB Heerenveen

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Welkom bij Viddys, een jonge, gepassioneerde en professionele filmmaker. Of het nou om een commercial, videoclip, bedrijfsfilm, bruiloftsvideo, aftermovie of makelaarsvideo gaat, bent u bij Viddys op het juiste adres. “Wij visualiseren uw ideeën en vertellen uw verhaal door middel van beeld”.

Het bedrijf is opgericht door Alex Karakhanian. Na een aantal jaren te hebben gewerkt voor de wereldleider in 360 graden video, besloot Alex zijn eigen onderneming te starten. Alex heeft o.a. projecten gedaan voor bedrijven als Samsung, Coca-Cola en Porsche. “Zijn kennis van film, rustige houding, oog voor detail en meedenkend vermogen zorgen voor een prettige samenwerking en een succesvol eindproduct” aldus één van de klanten van Viddys. Alex levert zowel complete producties als afzonderlijke diensten. Viddys beschikt over de expertises om een doelgericht en professioneel product neer te zetten. Heb je vragen of wil je eens van gedachte wisselen? Neem gerust vrijblijvend contact op of bezoek mijn website. Samen komen we er vast uit.

Portfolio

Showreel 2016

Uitgevoerde opdrachten

Korte Bruidsvideo Maken
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een videograaf die de voorbereidingen, ceremonie en het aansnijden van de taart wil filmen en dan wil editen tot een korte film. Graag editen op dezelfde dag zodat de film op het  feest getoont kan worden als intro  voor onze openingsdans     Locatie is in de omgeving Eindhoven…
Eindhoven 08-10-2017

Vraag Alex direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden