Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

rian

rian van den boomOver rian

Mijn naam is Rian van den Boom en ik ben ruim 14 jaar werkzaam als documentairemaakster voor de publieke (en regionale) omroep, met name voor NTR en NCRV. Daarnaast medeoprichter van het succesvolle Youtube kanaal ‘Mr Hoefnagels’ met 200.00 abonnees. (zie link onderaan de mail) De rode draad in mijn films: bijzondere verhalen over de gewone mens en gewone verhalen over mensen in bijzondere situaties. Alle producties die ik maakt, film en edit ik zelf. Mijn enthousiasme en inlevingsvermogen in mensen, zorgen ervoor dat mensen zich al snel vertrouwd voelen voor mijn camera.

Ik heb er veel plezier in op pad te gaan en op zoek te zijn naar de best mogelijke manier om inhoud te vertalen naar beeld. Ik ben een enthousiaste, zelfstandige en harde werker. Flexibele werktijden zijn voor mij geen probleem. Ik ben vertrouwd met verschillende soorten camera’s (Canon XF300, Panasonic AG-MHC151, DVX200, XDcam),...

Uitstekend
1 beoordelingen
rian van den boom

 

Portfolio

2 DOC Moederliefde, NTR
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag rian direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar rian , ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
(1 van 1)

 

Contact

Telefoon / mobiel
0610461165
Bedrijfsnaam
zwaanproducties

Stuur een bericht