Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
rian

rian van den boom

|
Locatie: Arnhem
|
Actief sinds: 19-02-2018
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 143 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

zwaanproducties

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Rian van den Boom en ik ben ruim 14 jaar werkzaam als documentairemaakster voor de publieke (en regionale) omroep, met name voor NTR en NCRV. Daarnaast medeoprichter van het succesvolle Youtube kanaal ‘Mr Hoefnagels’ met 200.00 abonnees. (zie link onderaan de mail) De rode draad in mijn films: bijzondere verhalen over de gewone mens en gewone verhalen over mensen in bijzondere situaties. Alle producties die ik maakt, film en edit ik zelf. Mijn enthousiasme en inlevingsvermogen in mensen, zorgen ervoor dat mensen zich al snel vertrouwd voelen voor mijn camera.

Ik heb er veel plezier in op pad te gaan en op zoek te zijn naar de best mogelijke manier om inhoud te vertalen naar beeld. Ik ben een enthousiaste, zelfstandige en harde werker. Flexibele werktijden zijn voor mij geen probleem. Ik ben vertrouwd met verschillende soorten camera’s (Canon XF300, Panasonic AG-MHC151, DVX200, XDcam), doch film het meest met mijn eigen set; de canon xf300 in combinatie met sennheiser zendmicrofoontjes. Wat betreft editing werk ik op adobe premiere pro, maar heb jarenlang op final cut pro gewerkt, dus daar kan ik ook mee overweg. Ik ben in bezit van eigen vervoer, een volkswagenbusje.

Afgelopen jaar deed ik het camerawerk en de montage voor de 2Doc documentaire 'Moederliefde', uitgezonden op 20 maart, NPO 2, over de tiener Cynthia en haar zwakbegaafde familie. Het jaar daarvoor maakte ik de NCRV documentaire 'Die kleine is alles voor mij', uitgezonden op 22 september, NPO 2, over een moeder in een moeder-kind huis (zie links onderaan de mail)

Naast mijn langere documentaire’s ben ik werkzaam geweest voor verschillende korte documentaire serie’s, zoals ‘Caribisch Nederland’ en ‘Kop dicht, voetballen’, beide uitgezonden door de NTR. Deze series zijn qua vorm meer reportage van aard. ook werk ik veel in opdracht voor promotiefilms en of instructiefilms.

Portfolio

2 DOC Moederliefde, NTR

2 DOC Die kleine is alles voor mij, NCRV

Referenties

Datum:
31-07-2018
Van:
Shohan Shah
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Voor een videoopname om ingewikkelde software in beeld te brengen, kwam ik in contact met Rian via Hoofdkraan. Van alle reacties merkte ik direct aan Rian's vragen op mijn script dat ze heel goed weet hoe ze een verhaal in de video wil verwerken. Ze gaf commentaar waar je van nadenkt en echt wat mee kunt, een fijne eigenschap om een video professioneel te schieten. Verder fijne communicatie en tijdens het filmen zorgt Rian ervoor dat je je op je gemak voelt. Ik vond de samenwerking top en hoop je in de toekomt voor andere projecten te vragen!

Uitgevoerde opdrachten

Instructiefilmpje over Software (Hoe Werkt Het)
Beste freelancers,    Wij zijn een kleine software club van 8 man. Onze potentiële klanten vragen regelmatig hoe onze software nou precies werkt. Door een instructiefilm willen we de drempel verlagen en de werking van onze software laten zien. Niet per se een schermopname, maar interactiever.    Daarom willen we op zeer korte…
Rotterdam 3 jun

Vraag rian direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden