Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Judith

Judith Langeland

Filmmaker

Locatie: Naarden
|
Actief sinds: 27-09-2018
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 26 keer
|
KvK-nummer: 01158968 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Judith Langeland

Adresgegevens

Beijert 6
1411RB Naarden

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Sinds 2014 werk ik als freelance filmmaker/videograaf voor diverse opdrachtgevers. Ik maak o.a. bedrijfsfilms, korte documentaires, promo's en social video's die voornamelijk online worden ingezet.

Door mijn achtergrond (afgeronde studies hbo Communicatie en productie aan de Filmacademie en werkervaring: producent, nieuwsredacteur, communicatieadviseur, fotograaf en filmmaker) ben ik breed inzetbaar.

Als filmmaker maak ik video's voor opdrachtgevers als de Rijksuniversiteit Groningen en MuseumTV. Ik beheers het proces van A tot Z; dus van idee en voorgesprek tot eindmontage en nabewerking. Hierdoor ben ik niet alleen flexibel inzetbaar, maar kan ik mijn (en dus uw) uurtarief laag houden.

Ik beschik over mijn eigen apparatuur. Voorbeelden van recent gemaakt werk zijn te vinden op mijn site judithlangeland.nl onder 'portfolio, of via YouTube.

Ik maak graag met jullie kennis!

Portfolio

Screen-Shot-2018-09-27-at-12.02.43.png

@work

Voor MuseumTV aan het werk op de Batavia (Batavialand - Lelystad)

Uitgevoerde opdrachten

Cameraman of Vrouw voor Klassiek Concert (Leiden)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een cameraman of vrouw voor een film registratie op dinsdagavond 23 oktober in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Er zullen meerdere camera's en meerdere cameramensen aanwezig zijn. Wij zoeken vooral nog iemand die een camera van professionele kwaliteit kan gebruiken die minstens 45 minuten onafgebroken…
Leiden 9 okt

Vraag Judith direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden