Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Junior Developer met Ervaring in Lavarel en VueJS

Opdracht ID: 49590

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 06-12-2021
Reacties: 6
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 07-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor het ontwikkelen van nieuwe features voor een bestaand project ben ik op zoek naar een jonge ambitieuze developer voor ca. 4 tot 8uur per week (afhankelijk van ervaring).

Hier herken jij je in:
  • Ervaring met Laravel & VueJS
  • Vind het leuk in een jong (kleinschalig) team samen te werken
  • Ondernemend en inventief
  • Niet bang voor een uitdaging

Interesse? Neem dan contact op via Hoofdkraan.nl

Website bouwers die hebben gereageerd (6)

Jeroen
Jeroen
06-12-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Wiebe
Wiebe
06-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Sjoerd
Sjoerd
06-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Akif
Akif
06-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Roelf
Roelf
06-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Minaxi
Minaxi
07-12-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance website opdrachten

DMARC en SPF instellen

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, DMARC en SPF goed instellen voor het versturen van mails via Brevo en WordPress. Ik hoor graag wat jullie nodig hebben om deze opdracht te voltooien en hoe we dit kunnen controleren of alles goed in is  gesteld?

Duda website

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die overweg kan met een Duda website liefst in combinatie met ervaring in Seo, Sea en social media marketing.

Shopify specialist

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Shopify specialist die onze webshop naar een hoger niveau kan brengen. Wij zijn tevreden over onze huidige webshop maar zouden graag met advies het een en ander willen aanpassen, luxere uitstraling, ons verhaal beter naar voren laten komen, veel gebruik maken van video beelden en eventueel wat design aanpassingen. Ik hoor het graag! Mvg Jim

Full stack webdeveloper voor social media platform

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Full stack webdeveloper voor social mediaplatform. Denk daarbij aan een platform met Chat en bel functie doormiddel van WebRTC, het posten van fotos, andere gebruikers volgen en nog meer. Uitgebreide document word gedeeld bij interesse. Zie bijlage voor alle benodigdheden.

Full-Stack Developer/Back-end Developer

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Full-Stack Developer/Back-end Developer voor een nieuwe internationale voertuigen marktplaats. Geen wordpress website maar een volledige ontwikkelaar de lay-out is er al we zoeken nu echt iemand om mee te starten en een mooie toekomst op te bouwen. Bij meer info neem gerust contact op Mvg kay

Ondersteuning bij webinar en (website) presentatie.

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een website en webinar presentatie kan maken op het snij vlak van psychologie en management. Heb al veel uitgewerkte onderwerpen, maar wil het in een strakke en coherent geheel gieten mbv een professional. Budget ca € 2500

Webshop bouwen

Geplaatst: 8 feb
Beste freelancers, Graag een website met webshop en betaalfuncties, met een makkelijke, gebruiksvriendelijke 'achterkant' om makkelijk foto's etc te uploaden en prijzen aan te passen. Budget ~500euro
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht