Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Aquive Media

Adresgegevens

Peizerweg 97
9727AJ Groningen

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

E-commerce specialist met expertise in Magento 1 en 2 webshops. 8 jaar lang ervaring met dagelijks werken met Magento. Simpele aanpassingen tot complete modules en webshops zijn allemaal gesneden koek.

Referenties

Datum:
16-11-2018
Van:
JP vd Meer
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Akif is zeer professioneel en uiterst vriendelijk in het contact. Ik heb zelf een developpers achtergrond en werk al ruim 10 jaar met freelance developpers, maar Akif heeft mij aangenaam verrast zijn vergaande inzet, uitstekende expertise en kennis van zijn vak. Een absolute aanrader!
Datum:
15-11-2018
Van:
Sam Schalkwijk
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Wat een ontzettend fijn bedrijf om samen mee te werken. Akif is Helder, adequaat en uiteraard heel behulpzaam. Het project “first project free” vind ik erg leuk hierdoor weet je meteen wat je van ze kan verwachten zonder dat je meteen een rekening krijgt. Vervolg opdrachten leg ik zeker weten neer bij Akif. Al met al, top!

Uitgevoerde opdrachten

Magento Ontwerp Module Responsive Maken
Beste freelancers,    Het gaat hier om de puntjes op de i zetten. De reeds bestaande ontwerp module (voor Magento) is namelijk al responsive, maar niet 100%. Er zitten een paar kleine ontwerp foutjes in. Te denken valt aan het niet meeschalen van een afbeelding en niet goed verschuiven van buttons.    Het betreft een kleine opdracht.…
Emmen 16 nov
Magento 2.0 Installatie
Beste freelancers,    Magento 2.0 moet geinstalleerd worden op mijn VPS. Het server systeem is centOS 7 + CPanel. Ik zelf kom er niet echt goed uit.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Son 15 nov

Vraag Akif direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden