Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Illustrator Vector Bestanden Omzetten naar .ico Formaat

Opdracht ID: 35871

Budget: € 20 tot € 250
Geplaatst: 06-09-2018
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 26-09-2018
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers

Ik ben op zoek naar iemand die illustrator vector bestanden om kan zetten naar .ico formaat tbv een applicatie. Omzetten via een website geeft niet het gewenste resultaat, ik heb echt een expert nodig.

De illustrator bestanden zijn al gemaakt, verdere technische info volgt. Geef vooral aan wat voor info je nodig hebt, dat helpt mij in het duidelijk krijgen van de opdracht.

Kan jij me helpen dan ontvang ik graag een prijs per icoon, het gaat om ca. 8 iconen in totaal.

Website bouwers die hebben gereageerd (4)

Ruben
Ruben
06-09-2018
18 referenties
Gemiddelde score
10
Erwin
Erwin
06-09-2018
4 referenties
Gemiddelde score
10
Sander
Sander
06-09-2018
1 referenties
Gemiddelde score
10
Luc
Luc
06-09-2018
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

Lightspeed ontwikkelaar gezocht

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, We zoeken een lightspeed ontwikkelaar die een website kan maken in Lightspeed. Ze hebben al een website en willen een nieuwe ontwikkelen in een nieuw thema. Wij zijn een marketing bureau waar je onder werkt als onderaannemer. Wanneer deze nieuwe website staat zullen wij de verdere online marketing oppakken.

Website Bouwer Gezocht voor 3 Opdrachten

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een website bouwer die per direct beschikbaar is voor 3 opdrachten van onze vaste opdrachtgevers.  De opdrachten bestaan uit het bouwen van 2 websites met informatieve doeleinden en 1 landingspagina. Elke website is voor een andere opdrachtgever.  Naast de 3 opdrachten zoeken wij iemand waarmee wij een vaste samenwerking kunnen aangaan en ons 'preferred…

Website Ontwerpen voor Kinderdagverblijf

Geplaatst: 27 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een website kan ontwerpen, het is voor een kinderdagverblijf.  Kan jij mij helpen? Dan hoor ik graag van je.

Algemene Kritische Blik op Website

Geplaatst: 9 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een kritische blik kan werpen op mijn website en niet bang is om te zeggen wat hij of zij denkt. Dit kan gaan om tekstfouten, omschrijvingen van dienstverlening of wat je maar tegen komt. Bij interesse zal ik de link van mijn website doorsturen. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Freelancer met Web Scraping Ervaring

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Wie heeft er ervaring met web scraping? Ik ben namelijk op zoek naar een freelancer voor een enkele kleine web scraping job. Ben jij beschikbaar? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.

Invulling Strato Website

Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, Ik heb een website bij Strato en deze wil ik graag invulling laten geven zodat het er allemaal even wat netter en professioneler uitziet. Budget komen we wel over uit. Interesse? Reageer direct!

Partner voor Nieuwe Koop en Verkoop Website

Geplaatst: 7 feb
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een zakelijk partner om samen (50/50 basis) een nieuwe koop/verkoop website op te zetten. Deze website is gericht op een bepaalde doelgroep, waarbij zowel tweedehands producten als nieuwe producten worden aangeboden. Maar ook diensten en informatie. De partner die ik zoek neemt het hele website gebeuren voor zijn rekening: ontwikkeling van de website, design,…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht