Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Sander

Sander Breddels
Over Sander

Mijn naam is Sander Breddels en ik woon met mijn vrouw en onze twee kinderen in Wijk bij Duurstede. Ik ben grafisch vormgever van beroep en heb 17 jaar ervaring. Ik ondersteun u graag met resultaatgericht Grafisch Ontwerp, (social) marketing, SEO en SEA, webdesign, doelgroep analyse en doelgroep targeting. Ik lever tevens een diversiteit aan grafische oplossingen en hardware. Ik focus op nieuwe marketing, maar vergeet traditionele media niet mee te nemen in het advies.

Vanuit Leerdam had ik al op jonge leeftijd mijn eerste onderneming, Volition Webdesign genaamd. Na acht jaar ben ik gefuseerd en had ik samen met een vennoot 4 jaar lang succesvol full-service Communicatiebureau Spirion in Putten.

Als Freelance (Social) Marketeer en (Social) Marketeer ondersteun ik u, vanuit Wijk bij Duurstede, graag met resultaatgerichte grafische vormgeving en communicatie. Mijn talent, kennis en ervaring zet ik vol overtuiging in voor uw communicatie...

Uitstekend
1 beoordelingen
Sander Breddels

Wijk bij Duurstede

Expertisegebieden:

 

Vraag Sander direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Sander, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
(1 van 1)

 

Contact

Telefoon / mobiel
0343592283
Adresgegevens
Virgilius 29
3962 KM Wijk bij Duurstede
Bedrijfsnaam
Vorm Centraal
Social Media

Stuur een bericht