Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Sander

Sander Breddels

Resultaatgericht Grafisch Ontwerp

|
Locatie: Wijk bij Duurstede
|
Actief sinds: 21-03-2018
|
Uurtarief: € 52
|
Profiel bekeken: 348 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Vorm Centraal

Adresgegevens

Virgilius 29
3962 KM Wijk bij Duurstede

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Sander Breddels en ik woon met mijn vrouw en onze twee kinderen in Wijk bij Duurstede. Ik ben grafisch vormgever van beroep en heb 17 jaar ervaring. Ik ondersteun u graag met resultaatgericht Grafisch Ontwerp, (social) marketing, SEO en SEA, webdesign, doelgroep analyse en doelgroep targeting. Ik lever tevens een diversiteit aan grafische oplossingen en hardware. Ik focus op nieuwe marketing, maar vergeet traditionele media niet mee te nemen in het advies.

Vanuit Leerdam had ik al op jonge leeftijd mijn eerste onderneming, Volition Webdesign genaamd. Na acht jaar ben ik gefuseerd en had ik samen met een vennoot 4 jaar lang succesvol full-service Communicatiebureau Spirion in Putten.

Als Freelance (Social) Marketeer en (Social) Marketeer ondersteun ik u, vanuit Wijk bij Duurstede, graag met resultaatgerichte grafische vormgeving en communicatie. Mijn talent, kennis en ervaring zet ik vol overtuiging in voor uw communicatie vraagstukken.

Ik werk op uur- of projectbasis en gewoon centraal, bij u op locatie indien u dit wenst. Mooi is belangrijk, maar doeltreffende communicatie levert u iets op. Meer leads, meer klanten, een betere conversie op uw website? Uw bedrijf een identiteit geven en doelstellingen halen, dat is mijn aandeel.

Laten we elkaar snel inspireren. U vertelt mij wat u deed. Ik vertel u wat we gaan doen.

Haal snel, professionele creativiteit in huis!

Referenties

Datum:
07-09-2018
Van:
Merlin de Graaf
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Zeer snel geleverd, goede en duidelijke communicatie, deed zelf leuke additionele suggesties. Perfect!

Uitgevoerde opdrachten

Zwart/Wit Icoontjes Tekenen (Spoed)
Beste freelancers,    Ik wil graag 7 hele eenvoudige zwart/wit icoontjes in png formaat hebben.  Levering van de eerste versie is morgen (5 september)  eerste versie en vervolgens donderdag as. afronden.    Wij beschikken over een zeer gedetailleerde briefing, het werk kan gewoon vanuit huis uitgevoerd worden. Ons budget…
Amsterdam 7 sep

Vraag Sander direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden