Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Luc

Luc Straver

Straver reclame en vormgeving

Locatie: Delden
|
Actief sinds: 23-08-2018
|
Uurtarief: € 75
|
Profiel bekeken: 74 keer
|
KvK-nummer: 56899289 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Straver reclame en vormgeving

Adresgegevens

Molenstraat 12
7491BG Delden

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Al ruim 20 jaar bedenken en ontwerpen wij creatieve en functionele communicatie-uitingen voor een brede groep opdrachtgevers. Mooie, opvallende en effectieve producten en diensten die een bijdrage leveren aan uw (online) marketing, reclame en bedrijfsvoering. Wij zijn inzetbaar voor het totale reclameplan, maar kunnen ook deeltaken uitvoeren binnen uw bestaande marketing en reclamebeleid. In ieder geval altijd gedegen overleg, duidelijke afspraken en korte lijnen.

Portfolio

Straver-Eijsink-VW-Transporters-bestickering.jpg

Bestickering / belettering

Bij belettering / bestickeren moet u denken aan het aanbrengen van stickerfolie en (full colour) stickervinyl op bijvoorbeeld plaatmateriaal, reclameborden, sponsorborden, bewegwijzering, etalages, ramen en deuren, auto’s, busjes en vrachtwagens. Daarnaast ontwerpen wij allerlei soorten gevelreclame, winkel- en etalageinterieurs, reclamebanners, fotowanden, vlaggen, beachvlaggen, spandoeken, etc. etc. Alles inclusief drukwerk en toebehoren (bevestigingsmaterialen, frame of mast).
Straver-logo-ontwerp-overzicht01.jpg

Logo ontwerp

De identiteit van uw bedrijf, product of organisatie gevangen in één treffend beeldmerk. Een goed logo is onderscheidend, praktisch, eenvoudig en doeltreffend. Het brengt een boodschap over en sluit aan bij de markt, verwachtingen en wensen van uw (potentiële) klanten. Door een kritische en analytische vereenzelviging met uw onderneming kunnen wij een logo ontwerpen dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsfilosofie. Benieuwd naar onze ideeën over ontwerp of restyling van uw logo? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Straver-Wapen-van-Delden-Website.jpg

Wordpress websites

Bij ontwerp en bouwen van een website staan uw wensen, eisen en doelstellingen centraal, maar onze visie geven we ook, eerlijk en kritisch. De markt, de doelgroep, de emotie of het gevoel dat u wilt oproepen, zijn bepalend voor de sfeer, de content en de vormgeving van uw website. Welke behoeften heeft uw doelgroep? Wat doet uw concurrentie? Hoe gaat u zich onderscheiden? We bepalen een strategie en maken de creatieve vertaalslag naar een pakkende en succesvolle website. Wat we tevens voor u kunnen verzorgen: Domeinregistratie Hosting van uw website Schrijven van webteksten SEO (Zoekmachine optimalisatie) Ontwerpen van visuele content, infographics, iconen etc. Fotografie en fotobewerking Video en animaties
Straver-Aparthotel-Delden-Folder-01.jpg

Folders, flyers en brochures

Naast gebruik van online promotie blijft ook gedrukte media belangrijk om (potentiële) klanten te informeren en interesseren in uw producten en diensten. Naast het maken van een visueel aantrekkelijke ontwerp kunnen we tevens de inhoud verzorgen: illustraties, fotografie en tekst / copywriting. Drukwerk en verspreiding? Ook daarmee kunnen we u van dienst zijn. Informeer naar de mogelijkheden!

Vraag Luc direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden