Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Webtekstschrijver Gezocht

Opdracht ID: 51290

Budget: > € 2000
Geplaatst: 7 jul
Reacties: 10
Locatie: Heerewaarden, Gelderland
Laatst gewijzigd: 9 jul
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben je opzoek naar freelance opdrachten waarbij je overal ter wereld kunt werken, ervaring opdoet in verschillende branches en zelf je uren kunt indelen?

Wij zijn een tekst- en vertaalbureau met veel ervaring in het verbeteren van de online zichtbaarheid van onze klanten. Onze schrijvers werken voor bedrijven uit uiteenlopende branches, zowel voor kleine ondernemers als voor grote bedrijven. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding van ons team en daarom zijn wij op zoek naar jou (m/v) om ons team te versterken als: Freelance tekstschrijver (28 tot 40 uur).

Wat houdt het werk in?
Het schrijven van minstens 75.000 woorden per maand. De onderwerpen zijn zeer afwisselend en vereisen beperkte research. De opdrachten proberen we te matchen met je interessegebied(en).

Wat bieden wij jou?
€0,0175 per woord ex BTW. (Onze schrijvers schrijven circa 200.000 woorden per maand). Facturering maximaal 2 keer per maand, betaling binnen 1 werkdag.

Deze functie vereist van jou
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Werken volgens deadlines (afspraak is afspraak)
  • Kennis van SEO (pré maar niet vereist)
  • Professionele en proactieve communicatie (haal je een deadline niet, dan communiceer je dit tijdig)

Dit zijn jouw kwaliteiten
  • Snel kunnen schakelen
  • Accuraat
  • Verantwoordelijk

Gezien je remote werkt, kun je overal aan de slag. Een inschrijving bij de KVK (of de bereidheid om dit te regelen) is voor deze functie vereist. Ideaal voor een startende freelancer. Je werk zal worden gepubliceerd op veel verschillende websites.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
 

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (10)

Rien
Rien
07-07-2022
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
Fleur
Fleur
07-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
nick
nick
07-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jan
Jan
07-07-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Luuk
Luuk
07-07-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Gjelt
Gjelt
07-07-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Mehmet Akif
Mehmet Akif
07-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Bastiaan
Bastiaan
07-07-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Nina
Nina
07-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Coen
Coen
07-07-2022
9 referenties
Gemiddelde score
9.9
Toon meer reacties

Freelance tekstschrijver opdrachten

Native Vlaamse Tekstschrijver Gezocht

Geplaatst: 30 sep
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Vlaamse tekstschrijver voor het schrijven en herschrijven van teksten. Voor veel teksten zijn bronteksten van dezelfde opdrachtgever beschikbaar. Dit zijn Nederlandse teksten. Het is de bedoeling dat deze worden herschreven voor de Vlaamse site en Vlaamse markt. Er zullen ook nieuwe teksten moeten worden geschreven. Wij zoeken dus een native Vlaming. Iemand…

SEO Engelstalige Teksten voor Metaalindustrie

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Direct en to the point: Wij bieden hier een Engelstalige SEO tekstschrijver de volgende opdracht aan: - Engelstalige SEO B to B teksten en B to B leaflet teksten schrijven voor een internationaal bedrijf actief in de metaalindustrie en gevestigd in Twente - Doorlooptijd opdracht 3 tot 5 maanden. Medio 3 oktober eerste helft teksten gereed en overige lever je in de weken daarna aan.…

Teksten voor Natuurlijke Cosmetica Producten

Geplaatst: 27 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die op een professionele wijze teksten kan schrijven voor natuurlijke cosmetica producten voor op de webshop en BOL.com. Het is ook van belang er rekening wordt gehouden met SEO.  Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Redacteur voor Schrijven Zorg Artikelen

Geplaatst: 22 aug
Beste freelancers, Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren een gedreven redacteur (m/v) die maandelijks een redactionele bijdrage wil leveren aan een Informatiekrant zorg gerelateerd.  Wat wij bieden De opdrachten variëren van advertorials / vrije redactie. De vergoeding is per artikel en bedraagt 70,- De opdrachten komen maandelijks terug. Gemiddeld voor staat er maximaal 2 uur…

Creatieve Web Tekstschrijver Gezocht

Geplaatst: 12 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een creatieve tekstschrijver. Wij hebben meerdere websites klaar staan, waarbij er meerdere pagina's moeten worden ingevuld. Het gaat hierbij om een homepage, een stukje "over ons" in de footer, een pagina met een stramien & wellicht nog wat pagina's. In het totaal kan dit voor 30 websites gedaan worden in verschillende niches. Je moet…

Teksten voor Auto Accessoires Webshop

Geplaatst: 17 aug
Beste freelancers, De teksten voor mijn webshop moeten herschreven worden. Ik verkoop op mijn webshop auto accessoires, zoals interieur verlichting, geuren en andere kleine producten. Het gaat om 5 productpagina's en 3 pagina's met algemene informatie. Ik zou het graag binnen 1 week klaar willen hebben.  Interesse? Reageer direct!

Tekstschrijver voor Website Autobranche

Geplaatst: 26 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver (bij voorkeur met ervaring in de autobranche) voor mijn website. Mijn website is een auto platform, bemiddeling tussen particulieren en handelaren. Kan jij mooie teksten schrijven? Dan hoor ik graag van je. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht