Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Webtekstschrijver Gezocht

Opdracht ID: 51290

Budget: > € 2000
Geplaatst: 07-07-2022
Reacties: 10
Locatie: Heerewaarden, Gelderland
Laatst gewijzigd: 09-07-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben je opzoek naar freelance opdrachten waarbij je overal ter wereld kunt werken, ervaring opdoet in verschillende branches en zelf je uren kunt indelen?

Wij zijn een tekst- en vertaalbureau met veel ervaring in het verbeteren van de online zichtbaarheid van onze klanten. Onze schrijvers werken voor bedrijven uit uiteenlopende branches, zowel voor kleine ondernemers als voor grote bedrijven. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding van ons team en daarom zijn wij op zoek naar jou (m/v) om ons team te versterken als: Freelance tekstschrijver (28 tot 40 uur).

Wat houdt het werk in?
Het schrijven van minstens 75.000 woorden per maand. De onderwerpen zijn zeer afwisselend en vereisen beperkte research. De opdrachten proberen we te matchen met je interessegebied(en).

Wat bieden wij jou?
€0,0175 per woord ex BTW. (Onze schrijvers schrijven circa 200.000 woorden per maand). Facturering maximaal 2 keer per maand, betaling binnen 1 werkdag.

Deze functie vereist van jou
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Werken volgens deadlines (afspraak is afspraak)
  • Kennis van SEO (pré maar niet vereist)
  • Professionele en proactieve communicatie (haal je een deadline niet, dan communiceer je dit tijdig)

Dit zijn jouw kwaliteiten
  • Snel kunnen schakelen
  • Accuraat
  • Verantwoordelijk

Gezien je remote werkt, kun je overal aan de slag. Een inschrijving bij de KVK (of de bereidheid om dit te regelen) is voor deze functie vereist. Ideaal voor een startende freelancer. Je werk zal worden gepubliceerd op veel verschillende websites.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
 

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (10)

Rien
Rien
07-07-2022
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
Fleur
Fleur
07-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
nick
nick
07-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jan
Jan
07-07-2022
5 referenties
Gemiddelde score
10
Luuk
Luuk
07-07-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Gjelt
Gjelt
07-07-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Mehmet Akif
Mehmet Akif
07-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Bastiaan
Bastiaan
07-07-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Nina
Nina
07-07-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Coen
Coen
07-07-2022
11 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance tekstschrijver opdrachten

Voor een koffiemerk op zoek naar een creatieve schrijver

Geplaatst: 22 mei
Ben jij een koffieliefhebber met een passie voor schrijven? Dan zoeken wij jou! Voor ons koffiemerk zoeken we een creatieve blogschrijver. Je schrijft blogs van 500-750 woorden voor €50-75 per stuk. Affiniteit met koffie is een must, diepgaande kennis niet – die krijg je van ons (in de briefing). Interesse? Stuur ons een berichtje waarom jij denkt dat je de geschikte kandidaat bent en leg…

Tekstschrijver gezocht! Werk flexibel inzetbaar

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je marktconform. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Content specialist (tekst schrijver)

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancer We zijn op zoek naar iemand die de teksten voor op websites die we ontwikkelen kan schrijven. Onze huidige contentspecialist is gestopt en in vaste dienst gegaan ;-( De eerste opdracht zou gaan om een vraag en aanbod website/app. Het gaat om de content(tekst) voor op de website. Bij een prettige samenwerking, kan het gaan om meerdere opdrachten. Sta jij hiervoor open? Alvast bedankt.…

Interieur tekst schrijver gezocht

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ben op spoed naar iemand die ervaring heeft om teksten te schrijven in de meubelbranche, die dus ervaring heeft met stoffen, vormen, aankleding, eigenlijk dus een interieur tekst schrijver, vooral gericht op slaapkamers en op het gebied van boxsprings.

Blog/case copywriter

Geplaatst: 6 jan
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar iemand die elke maand een case of blog kan schrijven voor op onze website. De case kan gaan over een campagne of project die we recent hebben gedraaid, of over een interessant onderwerp waar wij bepaalde learnings of insights van hebben. Wat zijn precies je taken: 1. Je voert elke maand een kort interview met iemand die verstand heeft van de case of blog-onderwerp.…

SEO teksten schrijven voor reiswebsite (zonbestemming)

Geplaatst: 13-12-2023
Beste freelancers, Voor een reiswebsite over een zonbestemming, zoek ik een SEO tekstschrijver. Het gaat om ongeveer 70 pagina's met in totaal zo'n 35.000 woorden. Onderzoek naar de inhoud voor de teksten kan via Wikipedia, andere websites die erover geschreven hebben en ChatGPT. De teksten mogen niet worden overgenomen van ChatGPT en moeten volledig zelf geschreven zijn. Budget: €2500…

Website laten vertalen

Geplaatst: 07-10-2023
Website laten vertalen van het Nederlands, naar Engels en Duits. - Ervaren freelancer gezocht, starten aub zo spoedig mogelijk. (oktober 2023) - Deadline voor 1 november 2023 klaar.  - De opdracht mag op afstand uitgevoerd worden.   
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht