Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Programmeur Gezocht

Opdracht ID: 51806

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 14-10-2022
Reacties: 6
Locatie: Groningen, Groningen
Laatst gewijzigd: 23-11-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een organisatie die organisaties en bedrijven helpt om werkelijk goede, productieve en energie-gevende teams mogelijk te maken. Dit doen we door middel van ons eigen gemaakte tool die gebaseerd is op systeemtheorie. Onze tool is een unieke online survey. Inmiddels goed functionerend en toegepast op ruim 90 teams in meerdere landen.

Wij willen graag doorontwikkelen en zoeken daarom een programmeur/ontwikkelaar! Kom jij voor ons werken? Onze ontwikkelaar heeft, wegens omstandigheden, zijn werk voor ons moeten stoppen. Hij kan echter wel hulp verlenen bij inwerken.

Onze online survey is ontwikkeld als een nodejs server op basis van Feathers (http://feathersjs.com/). De server draait op Heroku (https://heroku.com/) en maakt gebruik van een Mongo database (https://www.mongodb.com/).

De client is gerealiseerd met React (https://reactjs.org/) en wordt aangeboden via Github pages (https://pages.github.com/).

Bij een update van de broncode op github halen zowel Heroku als Github pages de nieuwe versie automatisch binnen en worden de server en de client geactualiseerd.

Een ontwikkelaar zou ten minste de volgende technieken moeten beheersen:
  • git en Github
  • [removed]
  • nodejs (inclusief npm of yarn scripts)
  • Feathers
  • React
  • mongodb

Wij kunnen ons voorstellen dat een ontwikkelaar persoonlijke voorkeur heeft voor cloud hosting providers (nu Heroku, MongoDB en Github pages). Er is namelijk een ruime keuze aan alternatieven met elk hun eigen sterke en zwakke punten. Wat ons betreft is het mogelijk om de voorkeuren van de ontwikkelaar te volgen.

Ons kantoor is gevestigd in Groningen, af en toe afspraken live zouden fijn zijn maar via Zoom kan ook heel veel. Neem vooral contact met ons op!

Website bouwers die hebben gereageerd (6)

Roelf
Roelf
14-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Daniyal
Daniyal
14-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Marielle
Marielle
18-10-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jonathan
Jonathan
24-10-2022
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Jeroen
Jeroen
25-10-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Alexander
Alexander
28-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

DMARC en SPF instellen

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, DMARC en SPF goed instellen voor het versturen van mails via Brevo en WordPress. Ik hoor graag wat jullie nodig hebben om deze opdracht te voltooien en hoe we dit kunnen controleren of alles goed in is  gesteld?

Duda website

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die overweg kan met een Duda website liefst in combinatie met ervaring in Seo, Sea en social media marketing.

Shopify specialist

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Shopify specialist die onze webshop naar een hoger niveau kan brengen. Wij zijn tevreden over onze huidige webshop maar zouden graag met advies het een en ander willen aanpassen, luxere uitstraling, ons verhaal beter naar voren laten komen, veel gebruik maken van video beelden en eventueel wat design aanpassingen. Ik hoor het graag! Mvg Jim

Full stack webdeveloper voor social media platform

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Full stack webdeveloper voor social mediaplatform. Denk daarbij aan een platform met Chat en bel functie doormiddel van WebRTC, het posten van fotos, andere gebruikers volgen en nog meer. Uitgebreide document word gedeeld bij interesse. Zie bijlage voor alle benodigdheden.

Full-Stack Developer/Back-end Developer

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Full-Stack Developer/Back-end Developer voor een nieuwe internationale voertuigen marktplaats. Geen wordpress website maar een volledige ontwikkelaar de lay-out is er al we zoeken nu echt iemand om mee te starten en een mooie toekomst op te bouwen. Bij meer info neem gerust contact op Mvg kay

Ondersteuning bij webinar en (website) presentatie.

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een website en webinar presentatie kan maken op het snij vlak van psychologie en management. Heb al veel uitgewerkte onderwerpen, maar wil het in een strakke en coherent geheel gieten mbv een professional. Budget ca € 2500

Webshop bouwen

Geplaatst: 8 feb
Beste freelancers, Graag een website met webshop en betaalfuncties, met een makkelijke, gebruiksvriendelijke 'achterkant' om makkelijk foto's etc te uploaden en prijzen aan te passen. Budget ~500euro
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht