Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Programmeur Gezocht

Opdracht ID: 51806

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 14-10-2022
Reacties: 6
Locatie: Groningen, Groningen
Laatst gewijzigd: 23-11-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een organisatie die organisaties en bedrijven helpt om werkelijk goede, productieve en energie-gevende teams mogelijk te maken. Dit doen we door middel van ons eigen gemaakte tool die gebaseerd is op systeemtheorie. Onze tool is een unieke online survey. Inmiddels goed functionerend en toegepast op ruim 90 teams in meerdere landen.

Wij willen graag doorontwikkelen en zoeken daarom een programmeur/ontwikkelaar! Kom jij voor ons werken? Onze ontwikkelaar heeft, wegens omstandigheden, zijn werk voor ons moeten stoppen. Hij kan echter wel hulp verlenen bij inwerken.

Onze online survey is ontwikkeld als een nodejs server op basis van Feathers (http://feathersjs.com/). De server draait op Heroku (https://heroku.com/) en maakt gebruik van een Mongo database (https://www.mongodb.com/).

De client is gerealiseerd met React (https://reactjs.org/) en wordt aangeboden via Github pages (https://pages.github.com/).

Bij een update van de broncode op github halen zowel Heroku als Github pages de nieuwe versie automatisch binnen en worden de server en de client geactualiseerd.

Een ontwikkelaar zou ten minste de volgende technieken moeten beheersen:
  • git en Github
  • [removed]
  • nodejs (inclusief npm of yarn scripts)
  • Feathers
  • React
  • mongodb

Wij kunnen ons voorstellen dat een ontwikkelaar persoonlijke voorkeur heeft voor cloud hosting providers (nu Heroku, MongoDB en Github pages). Er is namelijk een ruime keuze aan alternatieven met elk hun eigen sterke en zwakke punten. Wat ons betreft is het mogelijk om de voorkeuren van de ontwikkelaar te volgen.

Ons kantoor is gevestigd in Groningen, af en toe afspraken live zouden fijn zijn maar via Zoom kan ook heel veel. Neem vooral contact met ons op!

Website bouwers die hebben gereageerd (6)

Roelf
Roelf
14-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Daniyal
Daniyal
14-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Marielle
Marielle
18-10-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jonathan
Jonathan
24-10-2022
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Jeroen
Jeroen
25-10-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Alexander
Alexander
28-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

Lightspeed ontwikkelaar gezocht

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, We zoeken een lightspeed ontwikkelaar die een website kan maken in Lightspeed. Ze hebben al een website en willen een nieuwe ontwikkelen in een nieuw thema. Wij zijn een marketing bureau waar je onder werkt als onderaannemer. Wanneer deze nieuwe website staat zullen wij de verdere online marketing oppakken.

Website Bouwer Gezocht voor 3 Opdrachten

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een website bouwer die per direct beschikbaar is voor 3 opdrachten van onze vaste opdrachtgevers.  De opdrachten bestaan uit het bouwen van 2 websites met informatieve doeleinden en 1 landingspagina. Elke website is voor een andere opdrachtgever.  Naast de 3 opdrachten zoeken wij iemand waarmee wij een vaste samenwerking kunnen aangaan en ons 'preferred…

Website Ontwerpen voor Kinderdagverblijf

Geplaatst: 27 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een website kan ontwerpen, het is voor een kinderdagverblijf.  Kan jij mij helpen? Dan hoor ik graag van je.

Algemene Kritische Blik op Website

Geplaatst: 9 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een kritische blik kan werpen op mijn website en niet bang is om te zeggen wat hij of zij denkt. Dit kan gaan om tekstfouten, omschrijvingen van dienstverlening of wat je maar tegen komt. Bij interesse zal ik de link van mijn website doorsturen. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Freelancer met Web Scraping Ervaring

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Wie heeft er ervaring met web scraping? Ik ben namelijk op zoek naar een freelancer voor een enkele kleine web scraping job. Ben jij beschikbaar? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.

Invulling Strato Website

Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, Ik heb een website bij Strato en deze wil ik graag invulling laten geven zodat het er allemaal even wat netter en professioneler uitziet. Budget komen we wel over uit. Interesse? Reageer direct!

Partner voor Nieuwe Koop en Verkoop Website

Geplaatst: 7 feb
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een zakelijk partner om samen (50/50 basis) een nieuwe koop/verkoop website op te zetten. Deze website is gericht op een bepaalde doelgroep, waarbij zowel tweedehands producten als nieuwe producten worden aangeboden. Maar ook diensten en informatie. De partner die ik zoek neemt het hele website gebeuren voor zijn rekening: ontwikkeling van de website, design,…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht