Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Programmeur Gezocht

Opdracht ID: 51806

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 14 okt
Reacties: 6
Locatie: Groningen, Groningen
Laatst gewijzigd: 23 nov
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een organisatie die organisaties en bedrijven helpt om werkelijk goede, productieve en energie-gevende teams mogelijk te maken. Dit doen we door middel van ons eigen gemaakte tool die gebaseerd is op systeemtheorie. Onze tool is een unieke online survey. Inmiddels goed functionerend en toegepast op ruim 90 teams in meerdere landen.

Wij willen graag doorontwikkelen en zoeken daarom een programmeur/ontwikkelaar! Kom jij voor ons werken? Onze ontwikkelaar heeft, wegens omstandigheden, zijn werk voor ons moeten stoppen. Hij kan echter wel hulp verlenen bij inwerken.

Onze online survey is ontwikkeld als een nodejs server op basis van Feathers (http://feathersjs.com/). De server draait op Heroku (https://heroku.com/) en maakt gebruik van een Mongo database (https://www.mongodb.com/).

De client is gerealiseerd met React (https://reactjs.org/) en wordt aangeboden via Github pages (https://pages.github.com/).

Bij een update van de broncode op github halen zowel Heroku als Github pages de nieuwe versie automatisch binnen en worden de server en de client geactualiseerd.

Een ontwikkelaar zou ten minste de volgende technieken moeten beheersen:
  • git en Github
  • [removed]
  • nodejs (inclusief npm of yarn scripts)
  • Feathers
  • React
  • mongodb

Wij kunnen ons voorstellen dat een ontwikkelaar persoonlijke voorkeur heeft voor cloud hosting providers (nu Heroku, MongoDB en Github pages). Er is namelijk een ruime keuze aan alternatieven met elk hun eigen sterke en zwakke punten. Wat ons betreft is het mogelijk om de voorkeuren van de ontwikkelaar te volgen.

Ons kantoor is gevestigd in Groningen, af en toe afspraken live zouden fijn zijn maar via Zoom kan ook heel veel. Neem vooral contact met ons op!

Website bouwers die hebben gereageerd (6)

Roelf
Roelf
14-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Daniyal
Daniyal
14-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Marielle
Marielle
18-10-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jonathan
Jonathan
24-10-2022
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Jeroen
Jeroen
25-10-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Alexander
Alexander
28-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

Python Programmeur RPI Gezocht

Geplaatst: 9 dec
Beste freelancers, Ik heb een Raspberry Pi project dat verbinding maakt met een NFC lezer. Soms valt de verbinding heel kort weg tussen de Pi en de lezer, en momenteel is dan alleen een reboot de oplossing. Dat is super hinderlijk. Wie kan mij helpen om de python code aan te passen zodat herkent wordt wanneer de verbinding is weggevallen, en de boel dan automatisch reconnect?

Website Live Zetten en Secties uit Code Halen

Geplaatst: 6 dec
Beste freelancers, Ik heb een website die ik live wil zetten vanuit mijn domein en ik wil een aantal secties verwijderen. De website heeft ook meerdere pagina’s die verwijderd mogen worden en een simpele one pager mag overblijven. In de zip file is alles aanwezig om het live te kunnen plaatsen. Ik hoor graag van jullie.

Stukje Script Bouwen voor Api Connectie

Geplaatst: 5 dec
Beste freelancers, We hebben een script/programma nodig dat alerts van Tradingview (buy/sell signalen) automatisch kan laten uitvoeren op een crypto platform door middel van hun API. Het script moet dus automatisch op het platform een trade uitvoeren wanneer volgens de strategie van Tradingview een buy of sell order gegeven wordt en ook het sluiten bij een oppositie trade (dat wil zeggen, sell positie…

Website van Stichting Repareren

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, De website van onze Stichting werkt om een of andere gekke reden niet meer. We willen jullie in de gelegenheid stellen om hem weer te repareren. We willen wel graag vooraf de kosten weten. Ik hoor graag van jullie.

Craft CMS Developer Gezocht

Geplaatst: 1 dec
Beste freelancers, Wij zijn op korte termijn opzoek naar dé full-stack Craft CMS developer voor het ontwikkelen van onze nieuwe website. Op dit moment zijn wij namelijk in nauw contact met een marketing- en communicatiebureau over de rebranding van ons bedrijf. Om dit ook met de buitenwereld op een juiste manier te delen willen we hiervoor een nieuwe website ontwikkelen die hierbij aansluit.…

Frontend Developer met Kennis van JS en CSS

Geplaatst: 30 nov
Beste freelancers, Voor een opdracht zijn we op zoek naar een zeer creatieve en ervaren frontend specialist die kennis heeft van JS, CSS/SCSS en animaties in JS. Wij verwachten dat je in staat bent om een complete front-end met animaties (zonder 3D of content) kan maken zoals: https://mybird.com/ Kort samengevat - Jij kan een website bouwen in frontend met CSS/SCSS/SASS en Animaties in JS.…

Delphi (Ontwikkelen van API)

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Graag wil ik een koppeling met de officiële API van de Kamer van Koophandel 's laten ontwikkelen. Hierbij moet gecontroleerd worden of een inschrijving actief is o.b.v. KvK-nr en vestigingsnummer. Op één KvK inschrijfnummer kunnen meerdere handelsnamen en (sub)vestingen geregistreerd staan. De eindgebruiker moet dan de mogelijkheid krijgen of een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht