Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Fotograaf en Videograaf Gezocht voor Webproducten

Opdracht ID: 49034

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 01-10-2021
Reacties: 8
Locatie: Den Hout, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 10-11-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een klant ben ik op zoek naar een fotograaf en eventueel videograaf.

Het gaat om het maken van foto's van zijn producten, en met name het toepassen van die producten op bouwmaterialen (hout/beton/cement) en het door middel van foto's in kaart brengen van die handelingen.
Als meerprijs zouden we ook graag video's zien en deze bewerkt (en eventueel in snippets) opgeleverd krijgen die zo toe te passen zijn op zijn website en/of de marketplaces (bol/amazon).
Neem ook als meerprijs de inzet van een acteur of actrice.

Dit gaat om een fixed fee en niet op regie. Dus een voorstel voor het hele traject.
  • Foto's maken
  • Acteur/actrice
  • Video maken
  • Opleveren kant en klare webfoto's en webvideo's

Ik zie jullie reacties met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Freelance fotografen die hebben gereageerd (8)

Anahi
Anahi
01-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Robert
Robert
01-10-2021
5 referenties
Gemiddelde score
10
Wiedjai
Wiedjai
01-10-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Yozef
Yozef
01-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ingrid
Ingrid
01-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Cynthia
Cynthia
01-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Murk
Murk
01-10-2021
42 referenties
Gemiddelde score
9.7
Alex
Alex
05-10-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance fotografie opdrachten

Portretfotograaf Gezocht in Rotterdam

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die van 2 personen ieder één portretfoto en een aantal foto's samen kan maken voor gebruik op website en pers. Locatie centrum Rotterdam op woensdag 15 februari tussen 10:00 en 12:00 's ochtends. Ik zie jullie reacties met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Productfotograaf voor een Matrassenmerk

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een productfotograaf. Het gaat voornamelijk om het fotograferen van matrassen. De foto's kunnen op eigen locatie gemaakt worden als het nodig is. Nabewerking is vereist. We willen een matt sleeps uitstraling hebben. Heb je interesse? Stuur je portfolio door of heb je vragen dan horen we het ook graag.

Fotograaf met Eigen Studio Gezocht

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers Wij zijn opzoek naar een aantal nieuwe fotografen die op freelance basis shoots willen fotograferen voor ons. Het liefst hebben wij fotografen met een eigen studio die ook in het weekend beschikbaar zijn. Wij bieden een uurtarief van 120,- per uur. Mocht je interesse hebben dan kan je contact opnemen met ons.

Productfotograaf Gezocht in Enschede

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een professionele freelance productfotograaf in regio Enschede. Heb jij affiniteit met interieur, design en in het bijzonder verlichting en productfotografie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je daarnaast flexibel, enthousiast en heb je zin om voor een snelgroeiende organisatie te werken? Lees dan snel de volledige omschrijving en reageer! Wie zijn…

Bedrijfsfotograaf Gezocht in Groningen

Geplaatst: 19 jan
Beste freelancers, Wij zoeken een Portretfotograaf / Bedrijfsfotograaf met minimaal 2 jaar ervaring die een aantal sfeerbeelden kan maken van ons bedrijf en onze medewerkers. Het is zowel om nieuwe medewerkers aan te trekken, een LinkedIn foto voor de medewerkers te hebben en onze stakeholders een idee te geven wie wij zijn en hoe wij er uit zien. Het meeste werk zou zitten in de voorbereiding van…

Fotograaf Gezocht in Culemborg

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, We zoeken een product en sfeer fotograaf in de omgeving van Culemborg. Er kan zowel op locatie als in de studio gewerkt worden. We hebben eens per zoveel weken nieuwe producten die voor de website en voor sfeer op de foto mogen. Tarief in overleg. Interesse? Dan horen we graag van je.  

Fotoshoot op Texel (28 Januari 2023)

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf met minimaal 2 jaar ervaring. Ik wil een fotoshoot van ons gezin van 19 personen in de vakantievilla op de Krim, Texel op zaterdag 28 januari om 15.00 uur. Nabewerking van de foto's is vereist. Interesse? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht