Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Ingrid

Ingrid
Over Ingrid

Hi, ik ben Ingrid Leystra en krijg veel energie van het maken van mooie foto´s en video´s. Ik heb een brede interesse op het gebied van fotografie en film. Dit kan gaan van productfotografie tot het vastleggen van mooie momenten op onder andere evenementen of beurzen. Met mijn creatieve blik ben ik in staat om foto´s en video´s op een eigen wijze vast te leggen die ook gebruikt kunnen worden voor social media, websites of voor het gebruik van campagnes. Naast dat ik veel van mijn bewerkingen op mijn ipad Pro doe kan ik hier ook op tekenen/animeren. Door deze combinatie kan ik inspelen op de vraag van de klant, met een stukje fotografie voor unieke content. 

Naast mijn passie voor bovenstaande houd ik me ook veel bezig met social media, ondersteun ik klanten met online content, teksten, promoties, campagnes etc. Een combinatie van fotografie en social media...

 

Portfolio

Horeca
Loading.

Bright - Gopro Hero 9
Loading.

"Food" fotografie
Loading.

Icoontjes Verhalen voor Instagram
Loading.

Bright productfotografie
Loading.

Productfotografie foto + social media
Loading.

 

Vraag Ingrid direct om offerte


Stuur een bericht