Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Robert

Robert Sanders
Over Robert

Hallo, Ik ben Robert Sanders, ik ben freelance fotograaf.

Sinds begin 2015 ben ik trotse eigenaar van mijn eigen fotostudio. In de studio verzorg ik productfotografie voor webwinkels als bijvoorbeeld Shoefresh en Coolblue (productfotografie witgoed,tv's, etc.etc) speelgoedmerken als I'M Toy, Angeltoys en veel sportmerken zoals Pure2Improve, Brabo, The Indian Maharadja, Michael van Gerwen dartscollection etc.etc..

Naast mijn studiowerk doe ik ook veel locatiewerk dus buiten de deur zo gezegd. Interieurs en woningen voor makelaars en grote vastgoed bedrijven als bijvoorbeeld Certitudo.

Buiten langs de sportvelden fotografeer ik de hoofdkklasse hockeywedstrijden voor oa de KNHB.  Maar de veelzijdigheid complementeert zich met bedrijfsfotografie, bruidsfotografie en evenementen voor bijvoorbeeld de KNHB (EK's, en WK's), Hockeyclub 's-Hertogenbosch en de stichting Right To Play waarvan ik mezelf huisfotograaf mag noemen. Dit laatste ervaar ik als een grote eer om voor zo'n mooie stichting het fotowerk te mogen...

Uitstekend
4 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Heineken
Loading.

Bruiloftfotografie
Loading.

Model M
Loading.

Nederlands elftal
Loading.

Tools
Loading.

Vescom interior
Loading.

 

Vraag Robert direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
FotostudioRSP
0653850699
KvK-nummer: 65518728