Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Eindredacteur op Taalfouten voor Lange Teksten

Geplaatst op:
24 oktober 2019 11:45
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Technisch Schrijven
Opdracht ID:
41181
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Helmond, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek een eindredacteur die met de stofkam door mijn teksten gaat. Alle tik-, spel- en taalfoutjes moeten eruit, het doel is om een 100% foutloze tekst op te leveren. Het gaat om lange teksten van in totaal 40.000 woorden.

Wie zoeken we
Je moet van jezelf weten (en kunnen aantonen) dat je deze concentratie kunt vasthouden, ook bij lange teksten. Als iets onbegrijpelijk is voor de lezer, dan hoor ik dat graag. Maar mooier, fijner of beter formuleren hoeft niet. Ook over interpunctie, de stijl, de lengte en volgorde van alinea's en hoofdstukken, en de opbouw van de tekst hoef je je niet druk te maken.
Toch geldt ook hier: ik hoor het graag als je zeker weet dat iets pertinent fout of onzin is. Als een opmerking van jou als mening kan worden aangemerkt, dan mag je hem inslikken.
Als je vindt dat een zin niet met En of Maar mag beginnen, dan is deze klus niet voor jou. Als je de overtuiging hebt dat elke zin een werkwoordvorm moet bevatten, ook niet. Ben je van mening dat een alinea niet uit één zin kan bestaan? Niet reageren. Als je jezelf beschouwt als een taalpurist: wij zijn geen match.

Kan jij ons helpen? Dan zien wij je reactie graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Esther Esther 24-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Christiane Christiane 24-10-2019
Heleen Heleen 24-10-2019
referentiesterren
7 referenties
Heidi Heidi 24-10-2019
Peter Peter 24-10-2019
Eric Eric 24-10-2019
Rien Rien 24-10-2019
referentiesterren
24 referenties
Mireille Mireille 24-10-2019
Desirée Desirée 24-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Cecile Cecile 24-10-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Documenten Controleren op Nederlands
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een documenten bestaande uit 3 pagina's na wil kijken voor mij qua Nederlands. Het gaat dus alleen om grammatica en zinsbouw.    Ik heb het document uiterlijk zaterdag 20 juni nodig en moet het dan correct inleveren.    Ik hoor het graag of iemand hier interesse…
17 jun
Rapport van Open Overheid Proeflezen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het proeflezen van een rapport op het gebied van open overheid van ongeveer 50 pagina's. Het rapport is vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands, maar waarvan spelling, interpunctie en correctie van formuleringen/syntax nog een keer tegen het licht moeten worden gehouden.…
18 mei
Controle van Huiswerk op Spelfouten
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij zou kunnen begeleiden bij mijn school opdrachten. Het gaat om niveau MBO Verpleegkundige, en ik zoek vooral iemand die mijn werk zeer goed kan nakijken op spellingsfouten.    Heb je interesse, dan kom ik graag met je in contact.
1 apr
Hulp bij Coderen van Interviews
Beste freelancer,    Voor mijn onderzoek heb ik  in totaal 10 interviews van 15 tot ca. 20 minuten getranscribeerd. Ik zoek iemand die mij kan helpen bij het coderen van de interview resultaten. De interviews gaan over online marketing.    Wie kan mij hiermee helpen?
26 mrt
Controleren en Corrigeren van een Nederlandstalig Boek
Beste freelancers,    Binnenkort zal een uitgever mijn boek publiceren. Voor hij hiermee aan de slag gaat, moet er een corrector worden aangesteld.  Ik ben dus op zoek naar een deskundige freelancer die de Nederlandse taal perfect beheert. Mijn boek telt ca. 48,500 woorden.    Kan jij me hiermee helpen, dan zie ik je reactie…
21 feb
SuiteCRM Handleiding Schrijven
Beste freelancers,    Ik ben een salescontent proces developer. Onder andere zijn wij het crmpakket SuiteCRM interessant aan het maken voor verkoopgerichte MKB-bedrijven. Ik ben op zoek naar iemand die voor mij compacte gebruikersvriendelijke handleidingen wilt schrijven en presentatieklaar wil maken voor de meest voor de hand liggende handelingen…
13 feb
Open Coderen Semi-Gestructureerde Interviews
Beste freelanceres,    Ik ben op zoek naar iemand die een drietal kwalitatieve interviews (semi-gestructureerd) kan coderen (open coderen) met bijvoorbeeld Atlas Data Analysis. De interviews bestaan elk uit ongeveer 20 vragen met korte antwoorden.    Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
21 jan