Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Eindredacteur op Taalfouten voor Lange Teksten

Geplaatst op:
24 oktober 2019 11:45
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Technisch Schrijven
Opdracht ID:
41181
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Helmond, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek een eindredacteur die met de stofkam door mijn teksten gaat. Alle tik-, spel- en taalfoutjes moeten eruit, het doel is om een 100% foutloze tekst op te leveren. Het gaat om lange teksten van in totaal 40.000 woorden.

Wie zoeken we
Je moet van jezelf weten (en kunnen aantonen) dat je deze concentratie kunt vasthouden, ook bij lange teksten. Als iets onbegrijpelijk is voor de lezer, dan hoor ik dat graag. Maar mooier, fijner of beter formuleren hoeft niet. Ook over interpunctie, de stijl, de lengte en volgorde van alinea's en hoofdstukken, en de opbouw van de tekst hoef je je niet druk te maken.
Toch geldt ook hier: ik hoor het graag als je zeker weet dat iets pertinent fout of onzin is. Als een opmerking van jou als mening kan worden aangemerkt, dan mag je hem inslikken.
Als je vindt dat een zin niet met En of Maar mag beginnen, dan is deze klus niet voor jou. Als je de overtuiging hebt dat elke zin een werkwoordvorm moet bevatten, ook niet. Ben je van mening dat een alinea niet uit één zin kan bestaan? Niet reageren. Als je jezelf beschouwt als een taalpurist: wij zijn geen match.

Kan jij ons helpen? Dan zien wij je reactie graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Esther Esther 24-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Christiane Christiane 24-10-2019
Heleen Heleen 24-10-2019
referentiesterren
7 referenties
Heidi Heidi 24-10-2019
Peter Peter 24-10-2019
Eric Eric 24-10-2019
Rien Rien 24-10-2019
referentiesterren
23 referenties
Mireille Mireille 24-10-2019
Desirée Desirée 24-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Cecile Cecile 24-10-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Open Coderen Semi-Gestructureerde Interviews
Beste freelanceres,    Ik ben op zoek naar iemand die een drietal kwalitatieve interviews (semi-gestructureerd) kan coderen (open coderen) met bijvoorbeeld Atlas Data Analysis. De interviews bestaan elk uit ongeveer 20 vragen met korte antwoorden.    Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
21 jan
Zes Interviews Coderen
Beste freelancers,    Ik ben als student bezig met een onderzoek en ik heb zes interviews getranscribeerd in Word. Nu moeten ze alleen nog gecodeerd worden. Eerst open, vervolgens axiaal en daarna selectief.    Kan je mij helpen en binnen 48 uur leveren? Dan zie ik je bericht graag tegemoet.
29-11-2019
Audio Opname Letterlijk Transcriberen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het letterlijk transcriberen van audio opname. Het betreft in totaal een audio opname van 17 uur en de deadline is 6 december.     Graag hoor ik of het mogelijk is om timecodes milliseconde toe te voegen aan het einde en begin van elke spreker. Het…
25-11-2019
9 Interviews Axiaal Coderen voor Scriptie
Beste freelancers,    Voor een afstudeerscriptie pedagogiek zoeken we iemand met ervaring in het coderen van interviews.  Allereerst gaat het om 1 set interviews, indien het resultaat bevalt is er nog een 2e set interviews.    De interviews zijn reeds getranscribeerd (wel met spelfouten/slordige grammatica) en moet nu per vraag…
11-10-2019
NL Taalcheck Document 8,5 pagina's (Spoed)
Beste freelancers,    Met spoed zoek ik iemand met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (een communicatieadviseur bijvoorbeeld of neerlandicus).    Ik heb een document van 8,5 pagina met tekst die ik graag wil laten controleren en aanpassen op basis van: Werkwoordspelling Spelling algemeen Zinsbouw/stijl Woordenschat…
28-08-2019
Freelance Tekstschrijver Gezocht (Technisch)
Beste freelancers,    Voor een product op het gebied van onderzoek zijn wij op zoek naar een tekstschrijver/redacteur die onze teksten kan herzien en verder kan professionaliseren.    Het gaat om een FAQ en een handleiding behorend bij een door ons ontwikkeld dashboard.    Wie kan ons helpen?    Wij zien graag…
28-05-2019