Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Esther's Tekststudio

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Het schrijven van (web)teksten is iets wat ik dagelijks doe en waar ik veel plezier aan beleef. Er zijn weinig onderwerpen die nog niet de revue gepasseerd zijn. Dankzij mijn brede interesses vind ik elk onderwerp leuk om in te duiken. Het opdoen van kennis en het tegelijkertijd creëren van een waardevolle tekst, daar zet ik mij ten volle voor in.
Daarnaast doe ik ook redactiewerk, onder meer voor het grootste paardenmagazine van het land (Bit Magazine) en werk ik als accountmanager voor Schrijversgezocht.nl.

Referenties

Datum:
27-06-2018
Van:
Michael Hommersen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Esther heeft voor onze website kwekersvergelijk.nl al meerdere blogs geschreven. Communicatie is goed net als de kwaliteit van de blogs.

Uitgevoerde opdrachten

Blogger Gezocht over Groente, Fruit en Kruiden Kweken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar blogger om maandelijks een blog te schrijven.    De tekst moet over het kweken van groente, fruit en kruiden gaan. Wat kan je in de desbetreffende maand kweken en waar let je op.    - Aantal worden schat ik rond de 800  - Graag totaalbedrag aangeven.    Graag hoor…
Uitgeest 29 mei

Vraag Esther direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden