Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Tekst & Vertaling >
 3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Content Schrijvers voor Vitaliteit Platform

Opdracht ID: 43270

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28-04-2020
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 08-05-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij gaan aan de slag met een platform voor vitaliteit en willen aan de slag gaan met kundige content schrijvers. De zoektocht is naar een team van verschillende expertises. Denk aan:
 
 • Sport en Fitness en Bewegen
  (beter leren bewegen, mee bewegen, omgaan met blessures, fitter worden)
 • Voeding
  (afvallen, gezond eten, meer energie uit voeding, gezonde levensstijl)
 • Ontspanning
  (productiever zijn, tijd management, afrekenen met oude gewoontes, doelen zetten en behalen)
 • Mindset
  (productiever zijn, tijd management, verantwoording nemen, focussen)

SEO kennis is een vereiste. Wij willen verschillende blogs per maand gaan plaatsen en maken een content planning op tot het einde van het jaar. Wij zijn dus echt op zoek naar een vast team om mee samen te werken.

Heb je SEO kennis en kennis van één van de bovenstaande onderwerpen? Neem dan vooral contact op! Laten we even bellen om kennis te maken. Vervolgens zien wij graag een voorbeeld tekst tegemoet (na de kennismakingscall).

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (8)

Yvonne
Yvonne
28-04-2020
3 referenties
Gemiddelde score
10
Anne
Anne
28-04-2020
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Marcel
Marcel
28-04-2020
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Monique
Monique
28-04-2020
12 referenties
Gemiddelde score
9.6
Roy
Roy
28-04-2020
6 referenties
Gemiddelde score
9.8
Casper -
Casper -
28-04-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Anne Marie
Anne Marie
28-04-2020
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Roel
Roel
28-04-2020
3 referenties
Gemiddelde score
9.3
Toon meer reacties

Freelance tekstschrijver opdrachten

Tekstschrijver voor Gitaarles Website

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een tekstschrijver die foutloos lange en waardevolle teksten kan schrijven voor mijn website. Tevens teksten voor mijn blog pagina. Mijn website gaat over hoe men makkelijk gitaar kan leren spelen. Ik ben de budgetten aan het vergelijken dus graag ontvang ik de standaard prijs. Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

Webteksten voor Vloeren Website

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Ik ben een nieuwe website aan het maken. Daarbij wil ik alle teksten vernieuwen en redigeren. Ook krijg ik een nieuwe url structuur. Ik zou het fijn vinden als de tekstschrijver van dit project zelf onderzoek doet naar materie binnen de branche en relevante urls voorstelt. Over ons Wij zijn één van de weinige specialisten in Nederland op het gebied van duurzame, vloeistofdichte…

Freelance Tekstschrijver voor Stichting

Geplaatst: 3 mei
Beste freelancers, Voor onze stichting in de rijschool branche zijn wij op zoek naar een freelance tekstschrijver/scriptschrijver voor video items en artikelen die wij structureel willen plaatsen. Het betreft een opdracht voor de lange termijn waarbij wij 1 artikel per week, 1 video-item per 2 weken en een nieuwsbrief per maand willen plaatsen. Journalistieke ervaring is wel een grote pré.…

Webteksten Controleren van Autopoetsbedrijf

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die de teksten op mijn website kan nakijken en waar nodig kan aanpassen. Over ons Ons bedrijf is een gespecialiseerd Car detailing en Autopoetsbedrijf in Amsterdam. Wij zijn experts in het reinigen van voertuigen. Denk hierbij aan auto poetsen, auto polijsten of auto interieur reinigen, en het beschermen van autolak door…

Tekstschrijver Gezocht voor Cosmetica Webshop

Geplaatst: 11 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor mijn webshop. In mijn webshop verkoop ik cosmetische producten. Ben je geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van je.

Tekstschrijver voor Website in Automotivebranche

Geplaatst: 6 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor een nog op te zetten website voor de Automotive. Deze website gaat zich specialiseren in verkoop van Exclusieve auto's (denk hierbij aan auto's boven de €75.000), zoekopdrachten op maat en andere dienstverleningen. Op dit moment is een website bouwer met de website bezig en ik zou dit graag willen combineren met mooie teksten.…

Advertentieteksten voor Kindercadeau Website

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Wij zijn specialist in karakterinzichtelijke cadeautjes. Wij zijn op zoek naar iemand die advertentieteksten kan schrijven voor Facebook, Instagram en Google ads voor een nieuw kraamcadeau/kindercadeau die wij net gelanceerd hebben.  Uiteraard volgt er bij interesse meer informatie. Wij horen graag van jullie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht