Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Boek Schrijven op Basis van Dagboek Fragmenten

Geplaatst op:
7 augustus 2017 11:45
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Creatief Schrijven
Opdracht ID:
30463
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 1000
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Mijn boek is een vertelling over de kracht van een dagboek. In een dagboek staat de onvervalste gedachtegang. Hetgeen wat niet voor de buitenwereld bedoeld is maar wat de kern raakt van je projecties en je diepe verlangens. We schrijven steeds vaker voor een publiek: bloggen, twitteren, recenseren. Durven we nog wel de onvervalste werkelijkheid op papier te zetten? Of zijn we dusdanig met social media verbonden dat we niet weten wat we vinden van onszelf?

Mijn moeder was drieëntwintig toen ze trouwde voor de kerk. Kort daarop volgde drie kinderen. Ze was huisvrouw en zeer afhankelijk van haar man. Ze schreef iedere dag. Al haar demonen, fantasieën, frustraties en wensen heeft ze opgeschreven in vijftig dagboeken. Zelf ben ik vrij opgevoed, zonder het geloof maar met veel seks, drugs en rock & roll, onafhankelijk. Ook ik schreef van me af. Door het lezen van haar dagboeken heb ik de reis van mijn leven opnieuw kunnen maken. Van mijn geboorte tot aan het moment dat ik het huis uitging. Dit is het grootste cadeau wat ze mij kon geven. Hier wil ik graag over vertellen.

Wat ik nu heb is 150 pagina's aan geselecteerde dagboek fragmenten. Dit is de basis voor het boek. Ik zoek een schrijver die deze vertaalslag kan maken.

Ik hoor graag wat er mogelijk is. 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Chantal Chantal 07-08-2017
Gaby Gaby 07-08-2017
referentiesterren
1 referentie
Alice Alice 07-08-2017
referentiesterren
3 referenties
Janneke Janneke 07-08-2017
referentiesterren
1 referentie
Bert Bert 07-08-2017
Nancy Nancy 07-08-2017
referentiesterren
1 referentie
Linda Linda 07-08-2017
referentiesterren
4 referenties
Monique Monique 07-08-2017
referentiesterren
2 referenties
Pauline Pauline 07-08-2017
Nathalie Nathalie 07-08-2017

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Schrijver Gezocht (Start van Merk)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een tekst schrijver die mij kan helpen om het verhaal te schrijven voor mijn startende merk.    Ik ben op zoek naar een schrijver die mijn verhaal kan vertalen in 1 A4 en een samenvatting van 200 woorden.    Bij interesse hoor ik graag van u.
15 aug
Kort Krachtig Verhaal Schrijven (Camping)
Beste freelancers,    Een kort maar krachtig verhaal (1,5 A4) schrijver over 2 typetjes van een camping. Het moet een heel nieuw concept worden met veel fantasie voor een jonge doelgroep.    Voor meer informatie, graag een bericht sturen. Dan kunnen we bespreken wat de wensen zijn.    Ik hoor graag van u.
14 aug
Speech met Veel Humor voor Bruiloft
Beste freelancers,    Ik zoek voor de bruiloft van de beste vriendin van mijn man een speech schrijver. na kernwoorden zou hij graag een korte speech willen houden met veel humor.    graag zie ik een offerte van de totalen kosten tegemoet.
10 aug
Tekstschrijver Voor Amsterdamse Horecaonderneming
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver voor onze nieuwe website, een horecaonderneming aan het Amsterdamse bos waar men ook kan vergaderen, trouwen en feesten.    Wij komen graag in contact voor een verdere toelichting van de opdracht.
8 aug
Ghostwriter voor Levensverhaal vanaf 2011
Beste freelancers,    Ik wil graag een boek laten schrijven over mijn eigen leven vooral vanaf 2011. Zou u mij willen helpen?    Over de budget kunnen we nog praten. Ik wil graag met totaalprijs werken. Per uur is ook bespreekbaar.    Alvast bedankt  Graag hoor ik uw reactie.   
7 aug
Tekstschrijver voor Nieuwe Website Mini-Camping
Goedemorgen tekstschrijvers,    We zoeken een tekstschrijver voor onze nieuwe website van 2018, deze moet nog worden gemaakt.  Kort en krachtig met de juiste woorden waar de gasten op zoeken.    Ook vertaald in Duits en Engels. We hebben een melkveehouderij en mini-camping met 30 plaatsen.  Zie de website nu.   …
7 aug