Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Nancy

Nancy de Heer

Ervaren en gepassioneerde tekstschrijver, redacteur, auteur

|
Locatie: Leiden
|
Actief sinds: 18-09-2012
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 2277 keer
|
KvK-nummer: 67402208 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Tekstbureau Groen Geletterd

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Na 25 jaar schrijfervaring versta ik de kunst om te spelen met de taal. Woorden en zinnen laten groeien tot een verhaal, buigen, inkorten, ronder maken en vooral zo leesbaar en spannend dat het moeilijk is om te stoppen met lezen. Samenspraak is van groot belang om van je verhaal een goed boek of ander belangrijk document te maken.

Zoek je een schrijver die je levensverhaal wil opschrijven? Of heb je een boek geschreven en wil je begeleiding bij het herschrijven zodat het verhaal meer gaat leven? Ik kan je daarbij helpen, mijn ervaring met begeleidend schrijven is bijzonder groot.
Ook kan ik adviseren, suggesties doen, of als je wilt je manuscript of document herschrijven. Het blijft jouw verhaal, ik schaaf het hier en daar bij zodat het lekker loopt.
Dit geldt ook voor kinderboeken, zelf heb ik inmiddels vier kinderboeken geschreven en ken de kneepjes van het kinderen meenemen in een verhaal.

Wil je een verslag of brief maken over een duurzaam onderwerp? Of een samenvatting hebben van rapportages in de groene sector? Als vast auteur binnen stichting Stem voor Dieren, schrijf ik dagelijks over dieren, natuur en milieu. Ik kan je helpen met structureren.

Heb je vragen of wil je eens van gedachten wisselen? Neem gerust vrijblijvend contact op of bezoek mijn website. Samen komen we er vast uit, en tot mooie resultaten.'
Tel. 0646061647 of tekstbureaugroengeletterd.nl


Ervaring:
* Redigeren/herschrijven manuscripten:
* Kinderboeken
* Songteksten
* Hulp bij levensverhalen
* Schrijven van artikelen over natuur, milieu, dierenwelzijn en duurzaamheid.
* Bruilofts/uitvaartspeeches
* Websiteteksten

Portfolio

2009 tot 2015 4 kinderboeken 9+ en 7+.

Vanaf 2013 Redigeren artikelen PvdD Leiden en diverse manuscripten.

Inhoudelijke artikelen schrijven voor stichting Stem voor Dieren.

Ontwikkeling en vervaardiging twee educatieve Dierenwelzijnsprojecten voor de basisschool
leerlingen.

Gereed Het Zakboek Dierenwelzijn_feiten boven Tafel

2018: De Rode draad: waarom doen wij mensen dingen die we eigenlijk helemaal niet willen. Wat zit er achter het 'aardig gevonden willen worden en waarom is nee zeggen zo moeilijk. Een boek met veel herkenbare sociale dilemma's en tipt voor meer voor jezelf opkomen zonder de ander tekort te do

Verleden:
Reclame teksten AH en Kruidvat
Songteksten op cd onder anderen Kinderen voor Kinderen.
Script schrijven voor optreden diverse artiesten in kindertheaterbureau.

Handboek Dierenwelzijn-Feiten boven Tafel

Vorig jaar oktober kwam het Handboek Dierenwelzijn uit bij uitgeverij Aspekt. Het boek bevat alles, voor zover mogelijk, over hoe wij met dieren omgaan in Nederland: wetten, regels, politieke standpunten, dierenmishandeling en de straffen daarop, relatie dier-mens etc. Een goed naslagwerk voor iedereen die geinteresseerd is in onze aardse medebewoner het dier.

Referenties

Datum:
08-02-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
In het begin was het wel even zoeken naar wat het beste werkte voor ons omdat het om een sciencefiction boek ging. Maar toen we de smaak te pakken hadden liep het als een zonnetje. Nog een paar hoofdstukken en het boek is klaar!
Datum:
29-12-2017
Van:
Nicole Van de Wall
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
In een woord geweldig
Datum:
15-11-2016
Van:
Henke Van der Poel
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Nancy is zeer prettig om mee samen te werken. Ze luistert en voelt goed aan wat er van haar en haar werk verwacht wordt.

Uitgevoerde opdrachten

Boek Idee Uitwerken (Meerdere Verhalen)
Beste freelancers,    Een tijdje geleden heb ik een x aantal verhalen gemaakt. En ook al heb ik een goede logline i.v.m. mijn dyslexie krijg ik deze niet goed op papier. Zelf heb ik al wat van mijn verhalen lopen testen bij een focus groep en er is zeer zeker wel animo voor.    Mijn verhalen zijn voornamelijk science fiction en…
Oppenhuizen 8 feb
Kinderboek voor kinderen van 2 tot 5 Jaar
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die voor mij een kinderboek kan schrijven voor kinderen vanaf 2 jaar tot ongeveer 5 jaar. Ik heb de illustraties klaar en ben zelf begonnen met schrijven, maar dit is toch niet zo mijn expertise. Ik heb er budget voor .    Ik hoor het graag. Alvast bedankt
Maastricht 09-10-2017
Boek Redigeren (160 Pagina's)
Beste freelancers,    Ik geef mijn allereerste boek uit in eigen beheer en het manuscript is zo goed als klaar.    Het is een roman gebaseerd op mijn eigen ervaringen in het verleden met pesten, burn- out en zoektocht naar acceptatie.    Het aantal pagina's zal uiteindelijk rond de 160 worden. Is taal echt jouw ding,…
Dordrecht 31-08-2017
Schrijver voor Jeugdverhaal Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor een jeugdverhaal in 3 delen (fictie fantasie). Het moet beeldend uitgewerkt worden en gaat om circa 125.000 woorden.    Het verhaal speelt zich af in een wereld die lijkt op de late middeleeuwen. Affiniteit met die periode isgewenst. De start van het project is rond de…
Veenendaal 11-03-2016

Vraag Nancy direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden