Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Janneke

Janneke Sinot
Over Janneke

BOOST JE BUSINESS MET EEN BOEK!

Plannen om een boek te schrijven? Laat je ondersteunen door BoekenBusiness en maak er een succes van! Wij bieden hulp bij het schrijven, uitgeven en promoten van je boek.

Met coaching, masterclasses en maatwerkondersteuning help ik (samen met twee partners en een team freelancers) ondernemers aan een boek: het beste visitekaartje voor hun bedrijf. Van boekconcept tot uitgeefcontract. Van schrijfcoaching tot ghostwriting. En van vormgeving tot boekpromotie.

Ik studeerde af in de Algemene Taalwetenschap en volgde zowel de Vakopleiding Boekhandel als de Vakopleiding Uitgeverij. Ik zette voor Uitgeverij Lannoo het verkoopkantoor Nederland mee op, was er als pr-manager verantwoordelijk voor de publiciteit en beoordeelde de binnengekomen manuscripten. Daarnaast rondde ik met succes de opleiding Digital & Online Marketing af, bij Beeckestijn Business School.

Mijn kennis van de boeken- en uitgeefwereld zet ik in...

Uitstekend
1 beoordelingen

Waalre

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Over Janneke Sinot
Loading.

Waarom BoekenBusiness?
Loading.

 

Vraag Janneke direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht