Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Chantal

Chantal Overgaauw

tekst - eindredactie - webcontent -SEO - social - fotografie

|
Locatie: Utrecht
|
Actief sinds: 29-12-2010
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 2140 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Woordlicht

Profiel

Welkom op mijn profiel.

Ik ben opgeleid als journalist en heb meer dan 25 jaar ervaring in het schrijven én redigeren van uiteenlopende teksten voor print en online, zoals:

• Blogs
• Journalistieke producties
• Verslagen
• Folders en brochures
• Webteksten
• Persberichten

Storytelling

Ik help u graag bij het schrijven van uw verhaal. Mijn journalistieke achtergrond komt hierbij goed van pas. Ik kan goed interviewen en research plegen, waardoor ik de juiste informatie boven water haal. Ik kan bovendien complexe informatie vertalen in goed leesbare teksten.

Het resultaat is een authentiek en boeiend verhaal voor uw blog, website, brochures of e-zine. Informatie waarmee uw bedrijf of organisatie opvalt. Ik zorg ervoor dat uw boodschap wordt begrepen. Zowel binnen als buiten uw bedrijf/organisatie.

Ook voor creatief schrijven kunt u mij inhuren. Ik schrijf en redigeer scripts en korte verhalen. Publiceert u liever onder uw eigen naam? Huur me dan in als ghostwriter!

Social en SEO

Een goed verhaal moet natuurlijk worden gelezen, daarom kunt u bij mij terecht voor social media en SEO. Daarnaast verzorg ik e-mailmarketing, onder meer met Mailchimp.

Ik kan met de volgende cms'en overweg: AGN Sitemanager, Wordpress, Copacabana, Drupal, MODX en Red Dot.
Andere systemen waarmee ik ervaring heb zijn Podio, Livelink en Trello.

Laten we samen kijken of ik iets voor u kan betekenen!

Vriendelijke groet, Chantal Overgaauw

Referenties

Datum:
24-04-2018
Van:
Chantal Orval
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Chantal heeft een opdracht zeer netjes uitgewerkt voor me. Makkelijk mee te communiceren en ze bedenkt leuke ideeën waar ik ook echt iets mee kan.

Uitgevoerde opdrachten

Copywriter voor Duurzame Dienstverlener
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een copywriter die bekend is met Doughnut Economics? Heb je affiniteit met dit onderwerp en kun je ons jouw eerdere werk mbt dit onderwerp laten zien, dan zijn wij op zoek naar jouw expertise.    We zoeken iemand die ons kan helpen op korte termijn teksten te schrijven voor onze vernieuwde…
Amsterdam 7 nov
SEO Blogger voor Koningsdagartikel
Hallo freelancers,    Ik zoek iemand die een blog wilt schrijven over Koningsdag en 5 alternatieven voor de vrijmarkt. Deze alternatieven zijn aan jou, maar enkelen moeten een link hebben met onze producten.    Inhoud artikel:  - Header Title  - Header Text (30-60 woorden)  - Optioneel 3 opsommingsblokken met elk…
Ewijk 23 apr
Tekstschrijver voor het Schrijven van Opinie Artikel
Beste freelancers,    Voor het schrijven van een opinieartikel zijn we op zoek naar een professionele tekstschrijver.  Het betreft een artikel (500-750 woorden) over de invloed van de klimaatverandering op de inrichting van de openbare ruimte. Met daarbij de nadruk op Hittestress of Urban Heat. Het artikel willen we uitzetten bij verschillende…
Ede 28-06-2016
Persbericht Laten Schrijven (Onderzoek Ouderen)
Beste freelancers,    Ik wil graag een nieuwswaardig persbericht naar aanleiding van een onderzoek gehouden onder ruim 500 ouderen.    Er is een budget van maximaal 250 euro en thuiswerken is mogelijk.    Bent u diegene die mij kan helpen? Dan hoor ik graag van u.
Kantoor in Nunspeet 02-03-2016

Vraag Chantal direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden