Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boek op Basis van Brieven uit de Oorlog Beoordelen

Opdracht ID: 48240

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 05-07-2021
Reacties: 7
Locatie: 4159
Laatst gewijzigd: 12-07-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Mijn moeder was gedurende de oorlogsjaren verloofd met een jongen die de oorlog niet heeft overleefd. In die tijd hebben de verloofde van moeder en mijn moeder 105 brieven naar elkaar geschreven die ik onlangs in bezit heb gekregen.
Pas laatst heb ik deze brieven voor het eerst gelezen, mijn moeder en haar verloofde waren van Duitse afkomst, die in de oorlogsjaren in Nederland waren, het hele verhaal speelt zich dan ook in Nederland af. De brieven zijn een gedeelte van het verhaal. Ik heb het verhaal van mijn moeder tot 1940 en daarna na 1945 eraan toe gevoegd op basis van de verhalen van mijn moeder.

De verhouding tussen mijn moeder en mij waren zeer ambivalent, pas na het lezen van deze brieven is het mij gelukt vrede te sluiten met mijn inmiddels 21 jaar geleden overleden moeder.
Ik zoek nu een freelancer die een objectieve mening kan geven over het verhaal op basis van deze brieven en verhalen; is het interessant genoeg om dit om te zetten in een boek?

Ik leef nu in Israël, mijn Nederlands is niet perfect. Maar allereerst wil ik dus graag een objectieve mening.
Heb je interesse en kan je mij daarmee helpen, dan kom ik graag met je in contact.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (7)

Jan
Jan
05-07-2021
5 referenties
Gemiddelde score
10
Alka Anna
Alka Anna
05-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Gaby
Gaby
05-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Sandra
Sandra
05-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Brigitte
Brigitte
05-07-2021
12 referenties
Gemiddelde score
9.2
Janneke
Janneke
05-07-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Bastiaan
Bastiaan
05-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Toon meer reacties

Freelance creatief schrijven opdrachten

Autobiografie

Geplaatst: 18:05
Beste freelancers, Ik wil heel graag een autobiografie schrijven. Ik heb nogal een bewogen leven achter de rug. Ik zoek iemand die me bij de hand wil nemen. Het schrijfproces in stukjes hakt en met wie ik het kan hebben over in welke persoon ik het schrijf. En op wat voor manier. Iemand die me helpt om het behapbaar te krijgen en die me stimuleert. Ik ben vaker al alleen begonnen maar ik kom maar…

Wie wilt mij helpen schrijven voor een boek?

Geplaatst: 16:45
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die het verhaal van mij duidelijk kan vast leggen op papier. ik heb zelf al wel een paar briefjes maar ik zou het graag wat duidelijker en lekkerder lees baar willen hebben. Ik zou mijn verhaal graag aan de wereld willen vertellen. Dat verhaal wil ik uit eindelijk uit geven in een boek.

Non fictie boek

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik wil een non fictie boek laten schrijven van pakweg 300 woorden. Over actualiteiten in de politiek en mensen in het publieke spectrum.

Biografie over mijn moeder

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij wilt helpen met een biografie te schrijven. Een biografie over mijn overleden moeder, mijn moeder verdient een platform. Waarom, omdat haar verhaal uniek is en dat het een inspiratie voor anderen mensen kan zijn want dat was ze.

Freelance redacteur/ schrijfcoach voor non-fictie

Geplaatst: 13 sep
Ik ben aan het schrijven over wat ik heb meegemaakt in een periode van 5 jaar: borstkanker, mijn man ontmoet, reizen, man ziek, getrouwd, man overleden, daarna zijn kindje gekregen; een dochtertje die als twee druppels op hem lijkt. Het verhaal bevat romantiek, verdriet, humor en hoop. Ik meen dat er voor elke lezer wel iets herkenbaars in zit. Ik zou heel erg graag hulp hebben bij het schrijven;…

Creatieve tekstschrijver

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je 2.5 euro cent per woord. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Inspirerend E-book Schrijven

Geplaatst: 5 sep
Beste, We zijn op zoek naar een getalenteerde ghostwriter om een inspirerend e-book te schrijven dat zich richt op persoonlijke groei, empowerment en holistisch welzijn. Dit e-book is bedoeld voor individuen die hun zelfvertrouwen willen vergroten, zelftwijfel willen overwinnen en streven naar een holistische benadering van welzijn. Het e-book moet informatief en boeiend zijn, met praktische inzichten…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht