Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boek op Basis van Brieven uit de Oorlog Beoordelen

Opdracht ID: 48240

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 05-07-2021
Reacties: 7
Locatie: 4159
Laatst gewijzigd: 12-07-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Mijn moeder was gedurende de oorlogsjaren verloofd met een jongen die de oorlog niet heeft overleefd. In die tijd hebben de verloofde van moeder en mijn moeder 105 brieven naar elkaar geschreven die ik onlangs in bezit heb gekregen.
Pas laatst heb ik deze brieven voor het eerst gelezen, mijn moeder en haar verloofde waren van Duitse afkomst, die in de oorlogsjaren in Nederland waren, het hele verhaal speelt zich dan ook in Nederland af. De brieven zijn een gedeelte van het verhaal. Ik heb het verhaal van mijn moeder tot 1940 en daarna na 1945 eraan toe gevoegd op basis van de verhalen van mijn moeder.

De verhouding tussen mijn moeder en mij waren zeer ambivalent, pas na het lezen van deze brieven is het mij gelukt vrede te sluiten met mijn inmiddels 21 jaar geleden overleden moeder.
Ik zoek nu een freelancer die een objectieve mening kan geven over het verhaal op basis van deze brieven en verhalen; is het interessant genoeg om dit om te zetten in een boek?

Ik leef nu in Israël, mijn Nederlands is niet perfect. Maar allereerst wil ik dus graag een objectieve mening.
Heb je interesse en kan je mij daarmee helpen, dan kom ik graag met je in contact.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (7)

Jan
Jan
05-07-2021
5 referenties
Gemiddelde score
10
Alka Anna
Alka Anna
05-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Gaby
Gaby
05-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Sandra
Sandra
05-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Brigitte
Brigitte
05-07-2021
12 referenties
Gemiddelde score
9.2
Janneke
Janneke
05-07-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Bastiaan
Bastiaan
05-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Toon meer reacties

Freelance creatief schrijven opdrachten

Perfectionistische Schrijver Gezocht

Geplaatst: 31-10-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die samen met mij mijn boek wil schrijven. Ik zoek iemand die professioneel en perfectionistisch is, die veel ervaring heeft, een goed verhaal kan opbouwen met emotie, intensief met mij wil samenwerken aan een bestseller, zich kan laten leiden, zelf creatief is en met mij mee kan meedenken. Herken jij jezelf hierin? Dan hoor ik graag van je.

Tekst voor Toeristen Gids

Geplaatst: 19 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een pakkende tekst voor zzp toeristen gids voor 3 steden. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Verhalen over Kattenkwaad van Opa

Geplaatst: 19 jan
Beste freelancers, Ik zoek een schrijver die de jeugdverhalen van mijn opa kan bundelen en uitschrijven. Deze verhalen gaan over echte kattenkwaad wat in deze tijd absoluut niet meer zou kunnen. Ik heb een paar opnames van hoe hij het verteld. In de zelfde stijl zouden we het geschreven willen hebben. Humor, kattenkwaad tot het grove toe maar toch enigszins geschikt voor kinderen. Het zijn meerdere…

Content Writer Gezocht voor Magazine

Geplaatst: 16 jan
Beste freelancers, Voor een nieuw te ontwikkelen magazine voor zijn wij op zoek naar content writers. Topic, muziek, spiritualiteit, motivatie. Interesse? Dan horen we graag van je.

Porsche Liefhebber met Vlotte Pen

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een tekstschrijver die iets heeft met het merk Porsche, en dan geen nieuwe maar jonge klassiekers. Auto's van 60 tot 10 jaar oud met een verhaal. Wij willen 1 x per maand een leuk geschreven artikel voor op onze website. “Porsche find of the month” of “Porsche Parel van de maand” online zetten. Een verhaal waar naast…

Hulp bij Speech Schrijven

Geplaatst: 13 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een speech kan schrijven voor een diner, waar collega’s met hun partner komen. Ik heb voldoende woorden, stukjes en informatie. Kan jij mij helpen? Dan hoor ik graag van je!

Schrijfsters voor Kindvriendelijk Inspiratieboek

Geplaatst: 6 jan
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar twee ervaren schrijfsters voor een kindvriendelijk inspiratieboek (leeftijd kinderen, 0 t/m 4 jaar). Onze landelijke stichtingsorganisatie ondersteunt, met diverse projecten, ouders en (professionele) opvoeders in de ontwikkeling van kinderen. Een van de projecten die wij gaan afronden in het 2e kwartaal van 2023 is het landelijk project `Het kindvriendelijk…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht