Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Alka Anna

Alka Anna Goos
Over Alka Anna

"Als ik later groot ben, wil ik verhalen vertellen. Dat ik iedereen kan vertellen over de mooiste plekken van de wereld, de meest fantastische avonturen en de meest bijzondere mensen." 

Met die uitspraak begon mijn toekomst. Een toekomst waarin ik erachter ging komen dat mensen al die verhalen pas onthouden als ze een goed begin, een helder midden en een stevig einde hebben. Als ze tot de verbeelding spreken. Want uiteindelijk hebben we allemaal een verhaal dat het onthouden en navertellen waard is. 

Mijn carrière begon aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg. Ik wilde in de media werken. Met een specialisatie in schrijven voor magazines (longreads), tv, radio, interviewen, design thinking, innovatie en uiteindelijk een minor creatief schrijven. Dit mondde uit in onder andere het schrijven van een eigen boek, het werken als eindredacteur en later mediastrateeg bij de lokale omroep RTV Dordrecht,...

 

Portfolio

Meiden Magazine
Loading.

Autobiografisch boek
Loading.

Interactief e-book
Loading.

 

Vraag Alka Anna direct om offerte


Stuur een bericht