Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Allround Websitebouwer/-Beheerder voor Uitzendbureau-labels

Opdracht ID: 50135

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10-02-2022
Reacties: 9
Locatie: Breda, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 01-03-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze landelijke franchiseformule van uitzendbureau-labels in uiteenlopende nichemarkten, zijn wij op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen met onze (9 huidige en onze toekomstige nieuwe) websites. Dit gaat om zowel de bouw, als aanpassingen en onderhoud. Merendeel van onze websites worden nu 'onderhouden' door een marketingbureau, maar we merken toch dat dit zorgt voor veel vertraging en dit weinig vernieuwing oplevert. We zoeken dus iemand die met ons (het marketingteam en de directie) meedenkt om onze websites vernieuwend en goed-converterend te maken (en houden).

De websites zouden dus moeten worden ‘overgeheveld’ van dit marketingbureau naar een interne mogelijkheid. Vervolgens zijn er een aantal optimalisatieslagen (die wij al deels in kaart hebben) nodig, zodat de website zowel meetbaarder, als SEO-, en gebruiksvriendelijker wordt. (Gebruiksvriendelijker voor het marketingteam in de vorm dat er meer mogelijkheden zijn dan wij momenteel met ons gelimiteerde CMS kunnen. En natuurlijk ook gebruiksvriendelijker voor de websitebezoekers.

Ook werken wij voor deze websites met veel partnerintegraties zoals een multi-poster (naar Jobboards) en een CRM-systeem. Hierbij zijn dus verschillende koppelingen/ integraties nodig. Daarnaast zouden we de website ook meer data-gestuurd willen krijgen, zodat we (bijv.) ook exacter kunnen bijhouden via welke weg (converterende) opdrachtgevers en kandidaten komen.

Het gaat hierbij dus echt om een lange termijn samenwerking met een welwillend, vernieuwend bedrijf en een enthousiast marketingteam (met basiskennis van websitebouw), om onze websites weer duurzaam, sturend en tot een groot succes te maken!

Is jouw interesse gewekt en ben jij ‘up for the challenge’? Top, we komen graag met je in contact om tijdens een kennismakingsgesprek de verdere details te bespreken.

We zien je reactie graag tegemoet!

Website bouwers die hebben gereageerd (9)

Jeroen
Jeroen
10-02-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Daniyal
Daniyal
10-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Ilja
Ilja
10-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Maurice
Maurice
10-02-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Jos
Jos
10-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Roy
Roy
10-02-2022
3 referenties
Gemiddelde score
8.5
Peter
Peter
10-02-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Marc
Marc
10-02-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Rik
Rik
10-02-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

wix hulp gevraagd

Geplaatst: 12:05
hoi ik heb een wix site in editor maar op de een of andere manier heb ik iets verkeerd gedaan en nu staat het in wix studio. Wie kan mij helpen want ik mis nu heel veel van mijn blogs 400 ik hoor graag iemand die mij even te woord kan staan of belt.

Webflow specialist gevraagd

Geplaatst: 14 jun
Voor een startup templates/ pagina's ontwikkelen in webflow zodat er een solide basis staat welke wij zelf verder kunnen uitbouwen. Het betreft een organisatie die trainingen en diensten aanbiedt voor (persoonlijke) ontwikkeling.

Installatie windows software

Geplaatst: 12 jun
Hallo goedendag, ik heb een kassa gekocht met windows software voor mijn tabakszaak. Ik heb iemand nodig die kassa software installeert en pin aansluit. Regio Amsterdam z.s.m.

kampeerartikelen uploaden in verkoopomgeving Mirakl.

Geplaatst: 27 mei
Uploaden van artikelen op een verkoopplatform dat gebruik maakt van Mirakl. Dit kan vanuit de eigen werkplek, wij mailen de bestanden en teksten. Artistieke vrijheid en aanbevelingen zijn is zeker gewenst. Gewenst is een vaste prijs per geplaatst product (euro 25,- tot 35,-) en een variabele fee voor advies.

Shopify POS install IDeal en Socket barcodescanner

Geplaatst: 6 jun
We zijn bezig installeren van Shopify POS, we hebben alleen twee problemen. Ik ben nu momenteel gratis trial versie aan het gebruiken en ik heb gezonden retail pakket maar bij het installeren van IDeal krijg ik een melding dat het niet mogelijk is om te installeren. Volgende probleem is het koppelen van barcodescanner met POS, ik blijf hangen bij barcodescanner verbinden pagina en het gaat niet verder.…

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht