Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Allround Websitebouwer/-Beheerder voor Uitzendbureau-labels

Opdracht ID: 50135

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10-02-2022
Reacties: 10
Locatie: Breda, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 01-03-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze landelijke franchiseformule van uitzendbureau-labels in uiteenlopende nichemarkten, zijn wij op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen met onze (9 huidige en onze toekomstige nieuwe) websites. Dit gaat om zowel de bouw, als aanpassingen en onderhoud. Merendeel van onze websites worden nu 'onderhouden' door een marketingbureau, maar we merken toch dat dit zorgt voor veel vertraging en dit weinig vernieuwing oplevert. We zoeken dus iemand die met ons (het marketingteam en de directie) meedenkt om onze websites vernieuwend en goed-converterend te maken (en houden).

De websites zouden dus moeten worden ‘overgeheveld’ van dit marketingbureau naar een interne mogelijkheid. Vervolgens zijn er een aantal optimalisatieslagen (die wij al deels in kaart hebben) nodig, zodat de website zowel meetbaarder, als SEO-, en gebruiksvriendelijker wordt. (Gebruiksvriendelijker voor het marketingteam in de vorm dat er meer mogelijkheden zijn dan wij momenteel met ons gelimiteerde CMS kunnen. En natuurlijk ook gebruiksvriendelijker voor de websitebezoekers.

Ook werken wij voor deze websites met veel partnerintegraties zoals een multi-poster (naar Jobboards) en een CRM-systeem. Hierbij zijn dus verschillende koppelingen/ integraties nodig. Daarnaast zouden we de website ook meer data-gestuurd willen krijgen, zodat we (bijv.) ook exacter kunnen bijhouden via welke weg (converterende) opdrachtgevers en kandidaten komen.

Het gaat hierbij dus echt om een lange termijn samenwerking met een welwillend, vernieuwend bedrijf en een enthousiast marketingteam (met basiskennis van websitebouw), om onze websites weer duurzaam, sturend en tot een groot succes te maken!

Is jouw interesse gewekt en ben jij ‘up for the challenge’? Top, we komen graag met je in contact om tijdens een kennismakingsgesprek de verdere details te bespreken.

We zien je reactie graag tegemoet!

Website bouwers die hebben gereageerd (10)

Jeroen
Jeroen
10-02-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Daniyal
Daniyal
10-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Ilja
Ilja
10-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Maurice
Maurice
10-02-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Jos
Jos
10-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Bjorn
Bjorn
10-02-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Roy
Roy
10-02-2022
3 referenties
Gemiddelde score
8.5
Peter
Peter
10-02-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Marc
Marc
10-02-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Rik
Rik
10-02-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

App ontwikkelen afspelen audio

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Budget: tot 400 euro Ik ben op zoek naar een freelancer die kan helpen met het maken van een eenvoudige app. Het gaat om een app die de ademhaling ondersteunt door het afspelen van bepaalde audiofragmenten. Verschillende instellingen bepalen de duur van de audiofragmenten. Functionaliteit wordt aangeleverd, in de vormgeving bestaat wat ruimte. Heeft u interesse? Dan hoor ik graag…

App-ontwerpen voor Radiostation gezocht

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Wij zijn Radio 121, een landelijk radiostation dat zich met nieuwe en oude muziek richt op 40 plus. We zitten op het Mediapark in Hilversum en zenden uit via de DAB en internet, We willen verder professionaliseren en willen voor ons radiostation een app laten maken, We komen graag in contact met een app-bouwer en app-onderhouder die ons daarbij wil helpen, Mocht je ook nog goed…

Wordpress, PHP, Visual Composer development en onderhoud

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Ik host en onderhoud een aantal websites voor klanten en het portfolio wordt binnenkort uitgebreid door de overname van een aantal sites. Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen met het overnemen van de sites en uiteindelijk een contactpersoon kan worden voor de klanten en het onderhouden van de sites. Alle sites zijn Wordpress sites, de meeste zijn gebouwd met Visual Composer,…

Shopify website bouwer

Geplaatst: 23 aug
Beste, Het bouwen van een aangeleverd website design in Shopify. Kleine webshop met 3 producten, er zijn dan ook 3 landingspagina's gewenst.

Shopify specialist

Geplaatst: 26 aug
Opzoek naar een Shopify specialist. Ik heb een complete werkende webshop, ik wil graag dat een specialist hier nog een keer na kijkt en eventuele verbeteringen doorzet.

GA4 & GTM Specialist gezocht

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Heb een reeks WooCommerce shops en daarvan meten we conversies purchases via GTM geïmplementeerd via GTM4WP plugin. Deze website conversies zijn gekoppeld aan Google Ads. Daarnaast meten we ook purchases in GA4. De data is niet overal even zuiver. Voorbeeld een webshop telt alle purchases dubbel. Ik zoek iemand die dit aan de lopende band doet en snel kan schakelen.

Azure function app

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancers, Om de digitalisering van onze startup in de Microsoft Azure omgeving verder te realiseren, hebben we wat hulp en expertise nodig omtrent het het aanleggen communicatie tussen onze Azure SQL database op onze Azure SQL server en onze Azure Event Grid namespace. In het kort hebben we een Azure Function App nodig die zekere gepubliceerde berichten in de Event Grid Namespace in onze…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht