Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Allround Websitebouwer/-Beheerder voor Uitzendbureau-labels

Opdracht ID: 50135

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10 feb
Reacties: 10
Locatie: Breda, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 1 mrt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze landelijke franchiseformule van uitzendbureau-labels in uiteenlopende nichemarkten, zijn wij op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen met onze (9 huidige en onze toekomstige nieuwe) websites. Dit gaat om zowel de bouw, als aanpassingen en onderhoud. Merendeel van onze websites worden nu 'onderhouden' door een marketingbureau, maar we merken toch dat dit zorgt voor veel vertraging en dit weinig vernieuwing oplevert. We zoeken dus iemand die met ons (het marketingteam en de directie) meedenkt om onze websites vernieuwend en goed-converterend te maken (en houden).

De websites zouden dus moeten worden ‘overgeheveld’ van dit marketingbureau naar een interne mogelijkheid. Vervolgens zijn er een aantal optimalisatieslagen (die wij al deels in kaart hebben) nodig, zodat de website zowel meetbaarder, als SEO-, en gebruiksvriendelijker wordt. (Gebruiksvriendelijker voor het marketingteam in de vorm dat er meer mogelijkheden zijn dan wij momenteel met ons gelimiteerde CMS kunnen. En natuurlijk ook gebruiksvriendelijker voor de websitebezoekers.

Ook werken wij voor deze websites met veel partnerintegraties zoals een multi-poster (naar Jobboards) en een CRM-systeem. Hierbij zijn dus verschillende koppelingen/ integraties nodig. Daarnaast zouden we de website ook meer data-gestuurd willen krijgen, zodat we (bijv.) ook exacter kunnen bijhouden via welke weg (converterende) opdrachtgevers en kandidaten komen.

Het gaat hierbij dus echt om een lange termijn samenwerking met een welwillend, vernieuwend bedrijf en een enthousiast marketingteam (met basiskennis van websitebouw), om onze websites weer duurzaam, sturend en tot een groot succes te maken!

Is jouw interesse gewekt en ben jij ‘up for the challenge’? Top, we komen graag met je in contact om tijdens een kennismakingsgesprek de verdere details te bespreken.

We zien je reactie graag tegemoet!

Website bouwers die hebben gereageerd (10)

Jeroen
Jeroen
10-02-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Daniyal
Daniyal
10-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Ilja
Ilja
10-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Maurice
Maurice
10-02-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Jos
Jos
10-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Bjorn
Bjorn
10-02-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Roy
Roy
10-02-2022
3 referenties
Gemiddelde score
8.5
Peter
Peter
10-02-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Marc
Marc
10-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
10-02-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

Delphi (Ontwikkelen van API)

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Graag wil ik een koppeling met de officiële API van de Kamer van Koophandel 's laten ontwikkelen. Hierbij moet gecontroleerd worden of een inschrijving actief is o.b.v. KvK-nr en vestigingsnummer. Op één KvK inschrijfnummer kunnen meerdere handelsnamen en (sub)vestingen geregistreerd staan. De eindgebruiker moet dan de mogelijkheid krijgen of een…

Delphi - Ontwikkelen van API's

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Voor de uitbreiding van een bestaande Windows applicatie die ontwikkeld is in Delphi (10.3 RIO) zoek ik een programmeur die ruime ervaring heeft met: Ontwikkelomgeving Delphi Ontwikkelen van API's (REST/JSON/XML/WSDL/XSD) Overdragen van kennis vind je leuk Bij voorkeur heb je ook nog ervaring met (niet persé nodig voor deze opdracht): MS SQL Server Componentenset: Developer…

Beursstand Projectmanagement Tool (Portal)

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het volgende: Digitale oplossing (portal) die organisaties en exposanten helpt om gemakkelijk het evenement en de beursstand vorm te geven. Organisaties hebben een eigen omgeving waar de sponsoren/exposanten hun beursstand kunnen vormgeven. De organisatie geeft in deze omgeving aan welke beursstand de klant heeft. Hier is ook te zien wat…

Freelance Programmeur Gezocht

Geplaatst: 14 okt
Beste freelancers, Wij zijn een organisatie die organisaties en bedrijven helpt om werkelijk goede, productieve en energie-gevende teams mogelijk te maken. Dit doen we door middel van ons eigen gemaakte tool die gebaseerd is op systeemtheorie. Onze tool is een unieke online survey. Inmiddels goed functionerend en toegepast op ruim 90 teams in meerdere landen. Wij willen graag doorontwikkelen…

Website van Stichting Repareren

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, De website van onze Stichting werkt om een of andere gekke reden niet meer. We willen jullie in de gelegenheid stellen om hem weer te repareren. We willen wel graag vooraf de kosten weten. Ik hoor graag van jullie.

Koppeling Webkul met Frontend WooCommerce

Geplaatst: 8 nov
Beste freelancers, Wij zoeken een developer/it-specialist die verstand heeft van en ervaring met de koppeling Webkul tussen WooCommerce en Akeneo om deze laatste twee met elkaar te laten communiceren. Het gaat voornamelijk om het doorvoeren van webkul/akeneo naar frontend.  Heb je interesse? Dan zien we je offerte graag tegemoet.

Software Automation Tools Maken

Geplaatst: 1 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die software automation tools kan maken en opbouwen vanaf 0 voor ons marketing bedrijf. Wij hebben meerdere ideeën op tafel liggen en wij zouden het enorm fijn vinden als je ons kan komen versterken. Bot zoals massa DM dingen op social media en andere dingen. Wij komen met de ideeën en jij werkt ze uit van A-Z. Ben jij degene die wij…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht