Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Allround Websitebouwer/-Beheerder voor Uitzendbureau-labels

Opdracht ID: 50135

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10 feb
Reacties: 10
Locatie: Breda, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 1 mrt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze landelijke franchiseformule van uitzendbureau-labels in uiteenlopende nichemarkten, zijn wij op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen met onze (9 huidige en onze toekomstige nieuwe) websites. Dit gaat om zowel de bouw, als aanpassingen en onderhoud. Merendeel van onze websites worden nu 'onderhouden' door een marketingbureau, maar we merken toch dat dit zorgt voor veel vertraging en dit weinig vernieuwing oplevert. We zoeken dus iemand die met ons (het marketingteam en de directie) meedenkt om onze websites vernieuwend en goed-converterend te maken (en houden).

De websites zouden dus moeten worden ‘overgeheveld’ van dit marketingbureau naar een interne mogelijkheid. Vervolgens zijn er een aantal optimalisatieslagen (die wij al deels in kaart hebben) nodig, zodat de website zowel meetbaarder, als SEO-, en gebruiksvriendelijker wordt. (Gebruiksvriendelijker voor het marketingteam in de vorm dat er meer mogelijkheden zijn dan wij momenteel met ons gelimiteerde CMS kunnen. En natuurlijk ook gebruiksvriendelijker voor de websitebezoekers.

Ook werken wij voor deze websites met veel partnerintegraties zoals een multi-poster (naar Jobboards) en een CRM-systeem. Hierbij zijn dus verschillende koppelingen/ integraties nodig. Daarnaast zouden we de website ook meer data-gestuurd willen krijgen, zodat we (bijv.) ook exacter kunnen bijhouden via welke weg (converterende) opdrachtgevers en kandidaten komen.

Het gaat hierbij dus echt om een lange termijn samenwerking met een welwillend, vernieuwend bedrijf en een enthousiast marketingteam (met basiskennis van websitebouw), om onze websites weer duurzaam, sturend en tot een groot succes te maken!

Is jouw interesse gewekt en ben jij ‘up for the challenge’? Top, we komen graag met je in contact om tijdens een kennismakingsgesprek de verdere details te bespreken.

We zien je reactie graag tegemoet!

Website bouwers die hebben gereageerd (10)

Jeroen
Jeroen
10-02-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Daniyal
Daniyal
10-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Ilja
Ilja
10-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Maurice
Maurice
10-02-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Jos
Jos
10-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Bjorn
Bjorn
10-02-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Roy
Roy
10-02-2022
3 referenties
Gemiddelde score
8.5
Peter
Peter
10-02-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Marc
Marc
10-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
10-02-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

Programma om declarabele uren bij te houden

Geplaatst: 20 jun
Het maken van een eenvoudig en overzichtelijk programma om uren te schrijven ( declarabele uren bij te houden) voor een juridisch advieskantoor van 3 personen. Functionaliteiten: uren/ tijdseenheden invoeren; omschrijving van bestede tijd invoeren, liefst met keuze uit een aantal standaardomschrijvingen; keuze uit een aantal verschillende uurtarieven per medewerker. Dit alles gaat normaal per dossier,…

PostNL API Koppeling met Wix Website

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Opdracht: PostNL API koppeling maken met Wix website provider. Ik wil voor mijn huidige website een koppeling maken tussen de ordergegevens die binnenkomen via mijn website op het wix.com platform naar PostNL. Dit moet door middel van een API gedaan worden en het gaat alleen om de adresgegevens: https://developer.postnl.nl. Graag wil ik weten hoelang je ermee bezig bent en hoeveel…

Python Developer voor Integratie Dashboards

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Python developer voor het integreren van 3 of meer online dashboards tot 1 overzicht. Interesse? Reageer direct!

Nextcloud Programmeur Gezocht

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Voor onze goed werkende nextcloud omgeving zoeken wij per direct een professional die ons platform kan optimaliseren. De werkzaamheden zijn op uurbasis of op projectbasis en kunnen periodiek gefactureerd worden. Bij interesse zien we je reactie graag tegemoet.

Freelance Learndash Specialist Gezocht

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Learndash specialist als hulplijn bij huidige en toekomstige code snippets aanvragen. Voor nu: een member uit LD group verwijderen; een X aantal dagen na aankoop Woocommerce product OF een X aantal dagen na enrollment LD group. Op te leveren als code snippet, waarbij GROUP ID = '' en DAGEN = '' ingevuld kan worden. Ik zie jullie reacties graag…

Hulp gevraagd bij Nextcloud-omgeving

Geplaatst: 14 jun
Werkzaamheden waar ik hulp bij nodig heb:  1. Nextcloud omgeving updaten van 21 naar meest recente, 2. Nextcloud omgeving optimaliseren in snelheid en gebruiksgemak. 3. Koppeling met Wordpress website en Nextcloud omgeving maken, 4. Af en toe zaken updaten, optimaliseren, bijwerken en ondersteunen bij het in de lucht houden van Nextcloud omgeving. Ik zoek iemand met aantoonbaar ervaring in Nextcloud!

Online Catalogus Website Opzetten

Geplaatst: 9 jun
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die 3 keer een online catalogus website kan opzetten. Dus eigenlijk een webshop maar dat je niet kan afrekenen. Alleen informatie bekijken en opvragen. CMS naar keuze maar we denken dat WordPress het beste is. Wij zien jullie offertes graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht