Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Allround Grafisch Designer Gezocht

Geplaatst op:
25 maart 2020 10:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Grafisch Ontwerp
Opdracht ID:
42915
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een veelzijdige grafische ontwerper die binnen het vakgebied design verschillende taken kan oppakken door uitval.

Het werk zal het volgende omvatten: maken van advertenties, social media uitingen, promotiematerialen, ontwerpen van flyers / brochures, logo’s en kleine animaties. Waarbij gebruik gemaakt wordt van de adobe programma’s. Daarnaast is het een voorkeur als er ook ervaring is met packaging design.

Graag ontvangen wij recent werk waarin de diversiteit en brede ervaring wordt aangetoond.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Mathijn Mathijn 25-03-2020
referentiesterren
24 referenties
Renske Renske 25-03-2020
referentiesterren
2 referenties
Sjoerd Sjoerd 25-03-2020
referentiesterren
5 referenties
Joke Joke 25-03-2020
Robert Robert 25-03-2020
referentiesterren
20 referenties
Ivanka Ivanka 25-03-2020
Ruben Ruben 25-03-2020
referentiesterren
15 referenties
Sophy Sophy 25-03-2020
referentiesterren
1 referentie
Steven Steven 25-03-2020
Anke Anke 25-03-2020
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Grafisch Designer voor Aanpassingen (Spoed)
Beste freelancers,    Wij zijn met spoed op zoek naar een grafisch designer die 16 aantal afbeeldingen kan herstylen/photshoppen.    Het gaat om het aanpassen van details of het toevoegen hiervan, op reeds aanwezig beeldmateriaal. Het totale aantal afbeeldingen is ongeveer 16. Het liefst wordt deze opdracht vandaag nog afgerond.…
26 mrt
Opstellen van Booklet voor Financieel Bedrijf
Beste freelancers,    Graag willen we een tweeledige booklet opdracht uitzetten namens een bedrijf actief in de financiële sector welke groeit door middel van o.a. overnames. We willen graag een booklet vormgeven voor interne doeleinden (10-20 pagina's met daarin een stappenplan welke zaken af te wikkelen nadat een bedrijf is…
25 mrt
Banner voor Youtube Kanaal Maken
Beste freelancers,    Ik wil graag een youtube banner laten maken voor mijn Youtube kanaal.  De kleur die ik wil is donkerblauw en de stijl (letters ed.) die ik ongeveer wil komt overeen met bijvoorbeeld de banner van het kanaal slotta.    Kan jij mij hiermee helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.
23 mrt
Ontwerper voor Label Sportsupplementen
Beste freelancers,    Ik zoek een ontwerper die voor ons een label voor onze sportsupplementen wil ontwerpen. Meer/ander werk is nog te bespreken, dit zou een update van het logo en eventueel een huisstijl kunnen zijn.    Ben je geïnteresseerd? Ik zie je reactie graag tegemoet.
20 mrt
Cover Maken Maken voor Rapper op Spotify
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een cover voor een bekende rapper kan maken voor Spotify. Tegen een kleine vergoeding!    Het moet een auto zijn die richting aangeeft en door de voorraam een weg naar links of rechts met richtingbordje.    Kan jij me hiermee helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.
16 mrt
Design voor Musicdoesntstop Campagne (Corona Pandemie)
Beste freelancers,    Ik ben musicus van het Concertgebouworkest en net als vele musici rondom de hele wereld zit ik thuis omdat alle concerten de komende tijd zijn afgelast op last van de overheid ivm de corona pandemie. Creativieit en muziek stoppen niet dus ben bezig om een #musicdoesntstop en funding campagne op te zetten.   …
15 mrt