Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Joke

Joke ter Harmsel
Over Joke

Mijn ontwerpen zijn verrassend, eigentijds en krachtig. Ik zorg ervoor dat jouw ­bedrijf en/of ­product de gewenste uitstraling krijgt; voor je klanten herkenbaar, vertrouwd, professioneel en onderscheidend.

Ik ben nieuwsgierig naar wat zich achter de volgende bocht bevindt en kijk altijd verder. Mijn bedrijfsnaam COWBOYJO staat voor vrijheid en lef: vrijheid in het creatieve proces en met lef van het pad durven gaan. Ik zoek naar een inspirerende samenwerking met de opdracht­gever om elkaars ideeën te laten groeien tot het beste ­eindresultaat.

Vanaf 1995 werkte ik bij diverse grafische - en ontwerpbureaus. Sinds 2010 ben ik freelance grafisch ontwerper met zeer uiteenlopende opdrachtgevers en opdrachten. Het uitwerken van ontwerpen doe ik zelf (opmaak/dtp) en ook het drukgereed maken en aanleveren van de drukbestanden bij de drukker (cq het aanleveren van werkbestanden bij webbouwers).

Wat kan ik voor je doen?
– Concepten bedenken
– ontwerp en vormgeving...

 

Portfolio

Logo ontwerp
(Lees verder)
Loading.

Boeken en dichtbundels
(Lees verder)
Loading.

Brochures
(Lees verder)
Loading.

Magazines
(Lees verder)
Loading.

Magazines
(Lees verder)
Loading.

Plant etiketten en potbedrukking
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Joke direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
ontwerpstudio COWBOYJO
0624268737