Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Aangepaste Bruidsreportage in Oktober 2020

Geplaatst op:
13 mei 2020 09:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Fotografie
Opdracht ID:
43457
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Almere, Flevoland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ondanks alle corona maatregelen gaan mijn verloofde en ik in oktober elkaar het ja-woord geven. Het is op dit moment nog maar de vraag of ons feest door kan gaan, maar dat neemt niet weg dat we zoeken naar een fotograaf die onze dag wil vastleggen.

Omdat we dus niet weten of het feest ook echt door kan gaan, is het fijn als de fotograaf flexibel kan zijn in het aantal in te zetten uren. Het kan zijn dat we inclusief voorbereiding, ceremonie en fotoshoot na 3 uur al klaar zijn (van 13:00 tot 15:00 uur). Het kan ook zomaar zijn dat het toch vijf uur wordt, van 13:00 tot 17:00 uur. Dit laatste hangt af van de mogelijkheden bij de feestlocatie.

We houden niet van de standaard foto's. Zij staat sowieso liever graag achter de camera en hij weer achter haar zodat hij niet op de foto komt. Nu Nederland met Corona te maken heeft hebben we er nog een excuus bij om tijdens de reportage eens gek te doen. Het jaar is al serieus genoeg. 

We trouwen in het stadhuis in Almere en willen daarna graag foto's maken in het bos of de Oostvaardersplassen.

Omdat er tot nu toe een regel is dat er maar maximaal 20 mensen bij de ceremonie mogen zijn, vinden we een klik met de fotograaf nu nog belangrijker dan ervoor (we moeten nu heel selectief zijn in onze gastenlijst en we gingen al voor intiem).
We hechten weinig waarde aan een groot trouwalbum, maar vinden het wel fijn om de foto's digitaal te hebben. Nabewerking van foto’s is vereist.

Ook handig om te weten, de bruiloft staat gepland op vrijdag 9 oktober.

Welke fotograaf heeft tijd en ruimte in zijn/haar agenda om deze sowieso al bijzondere dag vast te leggen? Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Joanne Joanne 13-05-2020
Krista Krista 13-05-2020
referentiesterren
3 referenties
Delano Delano 13-05-2020
referentiesterren
5 referenties
Wilma Wilma 13-05-2020
Daniel Daniel 13-05-2020
referentiesterren
10 referenties
Wiedjai Wiedjai 13-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Luis Luis 13-05-2020
Murk Murk 13-05-2020
referentiesterren
33 referenties
Adwin Adwin 13-05-2020
Christine Christine 13-05-2020
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Fotoshoot in Amsterdam (4 augustus)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een fotograaf die zin heeft om voor ongeveer 3 uurtjes een fotoshoot te doen. Het gaat om de datum 4 augustus 2020. Locatie Amsterdam.    Heb jij tijd die dag en kan jij me helpen, dan zie ik je reactie voorzien van portfolio graag tegemoet.
18 mei
Productfoto's van Skitochten Website Bewerken
Beste freelancers,    Wij hebben onlangs productfoto's gemaakt en willen voor ongeveer 8 a 10 foto's de foto's in png hebben zonder achtergrond.    Daarnaast hebben de lenzen van de skibrillen die wij gefotografeerd hebben een spiegeling in de lens, waardoor je de omgeving van de lens ziet alsmede de camera. Graag zouden…
11 mei
Fotograaf voor Lustrumgala in Limburg (2021)
Beste freelancers,    Wij zoeken voor ons lustrumgala op 27 maart 2021 een fotograaf die dit wil vastleggen. Het lustrumgala vindt plaats in een kasteel in Limburg. Het zou gaan om zo'n 6 uur: diner, feest en wat portret/groepsfoto's. Ons budget is zo'n 40 euro per uur. Graag ook nabewerking van de foto's.    Wij…
28 apr
Fotograaf met Studio voor Fotoshoot
Beste freelancers,    Ik zoek een fotografe met een eigen studio of andere geschikte locatie voor een fotoshoot. Het is de bedoeling om als man een model/glamour fotoshoot te doen in vrouwenkleding, lingerie en hoge hakken.    Wie wil mij hiermee helpen?
21 apr
Fotograaf Gezocht uit Regio Almelo
Beste freelancers,    Wij zoeken een fotograaf die de voortgang van een bouw kan fotograferen in de regio Almelo. Het zal gaan om 3 bezoeken van ca. 1,5 uur.    Voor ons is het belangrijk dat de kozijnen en het plaatsen daarvan goed in beeld wordt gebracht.  Nabewerking niet vereist, dat doen wij zelf.    Ben je geïnteresseerd?…
20 apr
Fotograaf voor Productfotografie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een goede video maker en fotograaf voor één simpel product. Ik verwacht niet dat hier heel veel tijd in gaat zitten. Mijn wens is dat dit simpele product, toch zo exclusief mogelijk wordt weergegeven op beeld.     Uurtarief in overleg.     Ben je geïnteresseerd?…
20 apr