Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Adwin

Adwin Verschoor

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 02-10-2018
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 21 keer
|

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Al sinds mijn jeugd maak ik foto's maar pas in 2011 heb ik toegegeven aan mijn passie en ben professioneel gaan fotograferen. Omdat ik al zo lang fotografeer heb ik ontdekt dat ik op veel terreinen uitstekend werk aflever. Daarom heb ik mij ook niet in een enkel onderwerp gespecialiseerd. Een onderwerp wat mij altijd blijft inspireren is mensen is alle fasen van hun leven, of zo maar 'in het wild' op straat. Daarnaast fotografeer ik ook graag evenementen, concerten, steden, gebouwen landschappen en water.

Met toewijding en passie maak ik foto's van alle belangrijke fasen in uw leven. Een geboorte, een portret, uw huwelijk, uw zwangerschap, uw kinderen, uw ouders, uw begrafenis. Noem het maar op, ik sta voor u klaar, met raad en daad zodat u altijd een mooie herinnering heeft aan belangrijke mensen of gebeurtenissen in uw leven.

Portfolio

Foto-s-van-Adwin---Heirat-Thomas---Silvana---0080----20180713-5228.jpg

Huwelijk

Graag leg ik deze belangrijke dag in uw leven vast. Er zijn zoveel mogelijkheden en wensen dat ik deze het liefst in een vrijblijvend gesprek met met u doorneem. Afhankelijk van uw budget en wensen bepalen we dan samen wat de beste optie is.
Foto-s-van-Adwin---KSM---0009----20180316-2550.jpg

Portret of fotoserie

Één portret, een serie, een of meerdere groepsfoto's, in de studio of op lokatie, alles is mogelijk en alles heeft zijn prijs en mogelijkheden. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden en de prijzen en we gaan altijd voor het mooiste resultaat.Kijk ook op mijn website voor meer informatie.
Foto-s-van-Adwin---KSM---0003----20170707-8918.jpg

Evenementen en uitvoeringen

Inmiddels heb ik de nodige opdrachten gedaan om evenementen e.d. te fotograferen. Een sfeerimpressie van uw evenement, uw feest of uw uitvoering, met liefde maak ik voor u een blijvende herinnering.
Foto-s-van-Adwin---HT-Summit-2017---0093----20171027-1368.jpg

Evenementen en uitvoeringen

Vraag Adwin direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden