Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Daniel

DanielOver Daniel

Ik ben Daniel en ik heb een Spaanse achtergrond. Dat is dan ook de reden dat ik graag grafisch design regelmatig combineer met het vertalen van NL-SP-EN teksten.

Ik ben al ruim 13 jaar gespecialiseerd in Photoshop waardoor ik zeer thuis ben in grafische software van Adobe. Door mijn ervaring met o.a. Photoshop combineer ik tevens graag mijn andere passie; fotografie. Voor fotografie maak ik gebruik van een professionele Canon-camera met bijbehorende accessoires van hoge kwaliteit.

Mijn stijl kenmerkt zich voornamelijk door de strakke en moderne minimalistische vormgeving. Dit geldt voor zowel de fotografie als het grafisch design. Indien een opdrachtgever het wenst kan ik door mijn ervaring in Photoshop eenvoudig een andere stijl toepassen.

Ik help u met heel veel plezier uw ideeën en wensen uit te werken tot een geslaagd resultaat en ik ben dan ook pas tevreden als...

Uitstekend
10 beoordelingen
Daniel

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Huisstijl & logo Nagelstudio Nina
(Lees verder)
Loading.

Huisstijl & logo Vervoort Additive Consultancy
(Lees verder)
Loading.

Flyers en logo club La Vie
(Lees verder)
Loading.

Valencia Long exposure-fotografie
(Lees verder)
Loading.

Bogers Kozijnen B.V.
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Daniel direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Destino Design & Image
KvK-nummer: 64158934