Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Wilma

Wilma Hoogendoorn

Locatie: Almere
|
Actief sinds: 05-09-2017
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 36 keer
|
KvK-nummer: 68228082 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Wilma Hoogendoorn Fotografie

Adresgegevens

Haringvlietstraat 16
1316LB Almere

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Hoi, wat aangenaam om kennis te maken. Ik ben Wilma en ik fotografeer vol overgave.

De BRUILOFT, loveshoot, jullie, liefde, gepassioneerd, avontuurlijk, integer, niks is te gek of te gevoelig. In een ongedwongen sfeer en indien gewenst gestileerd wil ik opgaan in jullie mooiste dag. Meelevend en vol energie de momenten pakken die er toe doen, de vreugde en de traan. Jullie verhaal vertellen in waardevolle beelden.

Het INTERIEUR, styling, pure ambacht, passie voor vormen en materialen, ontwerp, lifestyle, ik hou van design. Als liefhebber ben ik in staat om beelden te maken die de kijker verleiden. Je voelt en ruikt bijna het eiken hout, het meesterschap van de maker brengt je in verrukking en je denkt alleen nog maar, dit wil ik ook! Samen met de ontwerper, de meubelmaker, de stylist kunnen we de projecten naar een hoger niveau brengen. De beelden zullen voor zichzelf spreken en verkopen. Ik vind het geweldig om de schoonheid van een schitterende keuken of een stoere robuuste tafel te vangen in een aansprekend beeld. Ik til het graag naar een nóg hoger niveau.

Portfolio

Trouwfotografie-1.jpg

Trouwfotografie

Dit zijn series uit de albums van diverse koppels, om direct overzichtelijk weer te geven hoe ik het verhaal vastleg en het combineer in trouwalbums.
Trouwfotografie-2.jpg

Trouwfotografie-3.jpg

Trouwfotografie-4.jpg

Trouwfotografie-6.jpg

Vraag Wilma direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden