Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Wilma

Wilma Hoogendoorn

Locatie: Almere
|
Actief sinds: 05-09-2017
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 310 keer
|
KvK-nummer: 68228082 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Wilma Hoogendoorn Fotografie

Adresgegevens

Haringvlietstraat 16
1316LB Almere

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Hoi, wat aangenaam om kennis te maken. Ik ben Wilma en ik fotografeer vol overgave.

De BRUILOFT, loveshoot, jullie, liefde, gepassioneerd, avontuurlijk, integer, niks is te gek of te gevoelig. In een ongedwongen sfeer en indien gewenst gestileerd wil ik opgaan in jullie mooiste dag. Meelevend en vol energie de momenten pakken die er toe doen, de vreugde en de traan. Jullie verhaal vertellen in waardevolle beelden.
Mijn fotografie heeft enigzins een journalistieke inslag. De dag komt zoals die is. Poseren in geen noodzaak, maar kan natuurlijk wel. Dan nemen we de tijd die beschikbaar is om jullie hartstocht te vangen in een fotoshoot. Waar nodig geef ik richting, maar zodanig dat het comfortabel blijft.
Ik zal zeker jullie liefde gedurende de hele dag al fotograferen. Gewoon alles wat er kan gebeuren op zo'n speciale dag als deze. Uiteraard met alle dierbaren die zo dicht bij jullie staan. De fijne sfeer van de dag moet voelbaar zijn in de foto's. Maar een dosis humor kan ik ook zeer waarderen. Dat laat ik er ook graag in terug komen. 
Het gaat bij een keuze voor een fotograaf niet alleen de fotografische kunsten, maar ook de persoonlijkheid. Ik besef goed dat ik als fotograaf heel dichtbij kom, letterlijk en figuurlijk. Daarom is de klik minstens zo belangrijk. Een persoonlijk gesprek is om die reden ook nodig alvorens met elkaar in zee te gaan. Het moet goed voelen.
Op mijn website kun je mijn stijl beoordelen en kijken of mijn fotografie bij jullie past. 

Het INTERIEUR, styling, pure ambacht, passie voor vormen en materialen, ontwerp, lifestyle, ik hou van design. Als liefhebber ben ik in staat om beelden te maken die de kijker verleiden. Je voelt en ruikt bijna het eiken hout, het meesterschap van de maker brengt je in verrukking en je denkt alleen nog maar, dit wil ik ook! Samen met de ontwerper, de meubelmaker, de stylist kunnen we de projecten naar een hoger niveau brengen. De beelden zullen voor zichzelf spreken en verkopen. Ik vind het geweldig om de schoonheid van een schitterende keuken of een stoere robuuste tafel te vangen in een aansprekend beeld. Ik til het graag naar een nóg hoger niveau.

Portfolio

Trouwfotografie-1.jpg

Trouwfotografie

Dit zijn series uit de albums van diverse koppels, om direct overzichtelijk weer te geven hoe ik het verhaal vastleg en het combineer in trouwalbums.
Trouwfotografie-2.jpg

Trouwfotografie

Trouwfotografie-3.jpg

Trouwfotografie

Trouwfotografie-4.jpg

Trouwfotografie

Trouwfotografie-6.jpg

Trouwfotografie

Uitgevoerde opdrachten

Leuke en Creatieve Familie/Kinderfotograaf (28 April)
Beste freelancers,    Wij zoeken een fotograaf voor op 28 april. Het gaat over 10 volwassen en 4 kleinkinderen in de leeftijd van 1-4 jaar. We willen graag een foto van alle 14 personen, een groepsfoto van 5 personen, een groepsfoto van alle kleinkinderen (4 kinderen) en 5 portretfoto's van 5 personen.    We hebben geen idee…
Berkel-Enschot 31 mrt

Vraag Wilma direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden