Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Tracy

Tracy Payne
Over Tracy

Ik ben Engelse van oorsprong en heb mijn eigen tekst & vertaalbureau wat o.a. gespecialiseerd is in film, tv & marketing. Je kunt bij mij terecht voor het vertalen van echt alles, Nederlands - Engels. Al jaren werk ik als freelance vertaler en tekstschrijver. Tot nu toe heb ik dit gedaan voor verschillende filmproductie bedrijven aangaande vertalingen van filmscripts (Final Draft), synopsis, brochures, treatments, loglines, flyers en alle bijbehorende 'legal' documentatie.
Wat ook mogelijk is, is advies geven en toezicht houden bij de ontwikkeling en vormgeving van brochures en flyers voor de internationale markt.

De filmindustrie is een gespecialiseerd gebied als het gaat om vertalen. Je moet dieper graven en het vraagt meer dan een platte 'letterlijke' vertaling. Het is van belang om een bepaald gevoel over te kunnen brengen en een sfeer te creëren, opdat het materiaal zo goed mogelijk over eventuele taalbarrières reist. Dit is...

 

Portfolio

De Slag om de Schelde
Loading.

The Jewish Council
Loading.

Instinct
Loading.

Vliegende Hollanders
Loading.

Moloch
Loading.

Hooggevoeligheid als Kracht
Loading.

 

Vraag Tracy direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Tracy Payne | Text & Translation
KvK-nummer: 55190138