Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Schrijvende Kok met Vegan Kennis Gevraagd

Opdracht ID: 51696

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 23-09-2022
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 15-10-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een kok met schrijfervaring/schrijver/eindredacteur met vegan kookervaring die 320 teksten van circa 300 woorden naloopt op schrijfwijze en inconsistenties (zoals een ingrediënt dat niet past, teveel is, niet wordt genoemd in het recept of in de ingrediëntenlijst) en aanpast naar eigen inzicht. Als je er een nieuw recept van maakt, mag dat best. Gebruik je creativiteit!

Je ontvangt naast je honorarium een aantal exemplaren van het kookboekje om uit te delen en wordt vermeld in het colofon als eindredacteur.

Ik zie je reactie graag tegemoet.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (4)

Jan
Jan
23-09-2022
5 referenties
Gemiddelde score
10
Karo
Karo
23-09-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Inge Sylvia
Inge Sylvia
24-09-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Bastiaan
Bastiaan
24-09-2022
5 referenties
Gemiddelde score
8.6

Freelance creatief schrijven opdrachten

Speech van een 60 jarige

Geplaatst: 22 aug
Hoi, Ik ben 60 jaar. geef een feest voor iets meer dan 100 man. Heb een speech geschreven. Wil deze laten finetunen en er mag meer humor in. Kan jij mij daarbij helpen?

Creatieve tekstschrijver

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je 2.5 euro cent per woord. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Wie wilt mij helpen schrijven voor een boek?

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die het verhaal van mij duidelijk kan vast leggen op papier. ik heb zelf al wel een paar briefjes maar ik zou het graag wat duidelijker en lekkerder lees baar willen hebben. Ik zou mijn verhaal graag aan de wereld willen vertellen. Dat verhaal wil ik uit eindelijk uit geven in een boek.

Vakdidactiek

Geplaatst: 28 sep
Beste freelancers, Voor vakdidactiek moet er een dossier worden gemaakt, dat de volgende onderdelen bevat: visie op onderwijs (1), praktijkverkenning (2), een docenten- en leerlingenhandleiding waarin je 3-4 lessen ontwerpt, die aansluiten bij de vakdidactische behoefte van de leerlingen (3) en een didactische verantwoording (4). Onderdelen 1 en 2 kan ik zelf aanleveren, dus het gaat voornamelijk…

Autobiografie

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Ik wil heel graag een autobiografie schrijven. Ik heb nogal een bewogen leven achter de rug. Ik zoek iemand die me bij de hand wil nemen. Het schrijfproces in stukjes hakt en met wie ik het kan hebben over in welke persoon ik het schrijf. En op wat voor manier. Iemand die me helpt om het behapbaar te krijgen en die me stimuleert. Ik ben vaker al alleen begonnen maar ik kom maar…

Non fictie boek

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik wil een non fictie boek laten schrijven van pakweg 300 woorden. Over actualiteiten in de politiek en mensen in het publieke spectrum.

Biografie over mijn moeder

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij wilt helpen met een biografie te schrijven. Een biografie over mijn overleden moeder, mijn moeder verdient een platform. Waarom, omdat haar verhaal uniek is en dat het een inspiratie voor anderen mensen kan zijn want dat was ze.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht