Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Animatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Animator Gezocht voor Online BreakfastShow

Opdracht ID: 48271

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 08-07-2021
Reacties: 8
Locatie: Breda, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 15-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij maken een online programma, een soort goodmorning breakfast show, en hebben inmiddels meerdere aflevering internationaal afgerond. Voor onze organisatie zoeken wij een professionele en creatieve animator die ons kan helpen met het maken van meerdere animaties. 

Het betreft in totaal 18 filmpjes die allemaal ca. 1 minuut zullen duren. De filmpjes dienen te bestaan uit 2 figuren; de hoofdpersonen van ons bedrijf bestaande uit een man en vrouw, zij begeven zich in verschillende wereldsteden en dit dient terug te komen in de animatie. De animatie toont een situatie van onze afleveringen.

Wij zijn een creatief bedrijf, we weten zeer goed wat we willen, een storyboard regelen we dan ook zelf en ook het inspreken van de film wordt door ons geregeld. We zoeken dus freelancer die hier vol passie en enthousiasme mee aan de slag gaat maar ons wel de ruimte geeft om onze eigen ideeën in te brengen. Wij nodigen ook jong talent uit om te reageren op deze oproep. 

Bij een goede samenwerking volgt er meer werk!
Ben jij de animator die ons kan helpen; nu en in de toekomst? Reageer dan nu via Hoofdkraan.nl

Freelance animators die hebben gereageerd (8)

Harmen
Harmen
08-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Martijn
Martijn
08-07-2021
6 referenties
Gemiddelde score
10
Wouter
Wouter
08-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Erik
Erik
08-07-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Dennis
Dennis
08-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Richard
Richard
08-07-2021
5 referenties
Gemiddelde score
10
Kai
Kai
08-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Donald
Donald
08-07-2021
29 referenties
Gemiddelde score
9.7
Toon meer reacties

Freelance animatiefilm opdrachten

Anime/japanse tekenaar gezocht

Geplaatst: 24 jun
Ik zoek iemand die mijn vriend in anime stijl zou kunnen tekenen. Ik stuur dan een paar foto’s van hem door. Het moet het liefst zsm af zijn.

Animatie speelgoed

Geplaatst: 20 mei
hallo, Ik zou graag een animatie video willen laten maken, over speelgoed. Van 1-2 minuten. Ik hoor graag van iemand die mij hierbij kan helpen wat daar bij komt kijken? En wat zijn de kosten?

Animated video for Marketing

Geplaatst: 5 mrt
ENG: Hi, For our company, we want to develop an animated video for marketing purposes. This video is approximately one minute long. It's important to pay attention to the details. In the video, we want to depict our technology. We would like to see portfolios with the responses. NL: Hallo, Voor ons bedrijf willen we een geanimeerde video ontwikkelen voor marketingdoeleinden. Deze video is ongeveer…

Freelance Animatie Video Editor voor E-Learning Project

Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, Omschrijving: Wij zijn op zoek naar een getalenteerde freelance animatie video editor die ons kan helpen bij het ontwikkelen van 25 e-learning video's, elk met een duur van ongeveer 2,5 minuut. De video's moeten worden gemaakt met behulp van het programma Vyond, dat AI-gestuurde animatie video generatie mogelijk maakt. Dit betekent dat ongeveer 70% van de animatie automatisch…

Animatie video

Geplaatst: 08-12-2023
Hi, Voordat ons bedrijf live gaat willen we voor marketing een animatie video laten ontwikkelen. Deze video is ongeveer een minuut lang. Het is belangrijk dat er gelet wordt op de details. In de video komt onze mascotte voor en dieren in het bos.  We zien graag portfolio's bij de reacties.

Animated Explainer video - Software platform

Geplaatst: 05-09-2023
Hi, We are searching for someone who can create an awesome 2d productvideo about our cloud-based software. Specifications: - 60 seconds product video - Voice-over in English, German and Dutch - The script contains 7 stories/shots Please feel free to contact us for more information.

Uitleg animaties met voice-over

Geplaatst: 15-07-2023
Goedemiddag, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons uitleg animaties met voice-over kunnen maken. Onze huidige animaties zijn verouderd en we zouden ze graag een upgrade willen geven . Het gaat in totaal om 6 animaties; 1 animatie duurt ongeveer 20 seconden. Het script staat al en hoeft dus niet meer geschreven te worden. Mogelijk zullen er enkele aanpassingen worden doorgevoerd in het script.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht